2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canim hıc üzülme dua et. Bende hep normal doğum istiyordum doktorum da normal dogum diyordu ama son ay hersey değişti ve sezeryan oldum. Hayirlisi böyleymis de sağlıkla dogsunlar da inşallah.

Valla bizim Haziran annelerinde, haziranın sonu hariç hepsi erken gelecek gibi.. Diyorum oğlum Dünya burası, boşver vaktinde gel sen.. Ama ne kadar dinler bilemiyorum.. Sende yorma canım kendini.. Bende inşallah ,aksilik çıkmazsa bı haftada gideceğim işe.. Allah yardımcımız olsun ..

Benim de Haziran’ın sonu normal de canım ama içine niyeyse hep 16 Haziran doğuyor bakalım hayırlısı o zaman 38 haftalık olcam

Geçmiş olsun cnım darısı basımıza inşallah . Benimde ilk cocuk ve normal doğum istiyorum , sezeryandan korkuyorum , 22de benimde randevum bakalım ne olacak ne diyecek doktorumuz . Öncelikle hayırlısı olsun canım bebeklerimiz nasıl sağıkla gelecekse Öyle olsun . Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı kolay doğumlar nasip etsin .

Normal canım benim de o hafta aynı kiloydu. Gayet iyi demişti doktor

Canım benimde 34.haftada 2300 kiloydu doktorum haftasına göre iyi olduğunu söyledi için rahat olsun

Canım bence gayet uygun kilosu . Boyu kaç çıktı ? Birde senin iki çocuğunun arasında ne kadar zaman vardı ? Hatırladığıma göre az zaman vardı sezeryan olunca sorun etmedi mi doktorlar ?
Teşekkür ederim kızlar xra221 canım boyunu bile demedi acil doğuma çıktı Dr benim oğlum doğumda 4 yaş 4 aylık,kızimda 2 yaş 4 aylık olacak herhangi bir sorun yok şimdilik sadece benim tansiyonum çok düşük kan seviyem de düşük onu sıkıntı ediyor doktorum onun içinde doğum anında kan stoku yapılacak diğer doğumlarda yine düşmüştü kan vermeden atlattık darısı buna inşallah
Bide kızlar şoktan depend bez aldım arkasında kiloya göre alınacak boyut yazıyor haberiniz olsun

Canım ben sadece belini saran korse aldım onuda 1 hafta sonra taktım tam hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım daha dikisim alınmamıştı doktor bazı durumlarda izin vermiyor doğum sonrası dikişi kontrol Edip ona göre karar veriyor ben her iki doğumda kullandım bir sıkıntı yaşamadım komşum korse yerine eski bir çarşafı kesip beline dolamis annesi yapmış eskiler böyle yapardı dedi onunda sıkıntısı olmadı şükür darısı bizlere

Aynen canim benim de ilk gebelik ben de normal olur diye düşünüyordum ama iste hayirlisi.. sezeryandan ben de cok korkuyorum sonrasinda cok agri oluyo dediler korkuttular valla beni ama Rabbime siginip dua edecem oyle girecem doguma.. hayirlisi ve saglikli sekilde kurtuluruz insaALLAH

Canim hıc üzülme dua et. Bende hep normal doğum istiyordum doktorum da normal dogum diyordu ama son ay hersey değişti ve sezeryan oldum. Hayirlisi böyleymis de sağlıkla dogsunlar da inşallah.
Aynen canim hayirlisi buymus demek ki. Inan hep dua ettim hayirlisi ne ise o nasip olsun diye. Demek ki Rabbim boyle uygun görmüş. Saglikla kurtulur bebisime kavuşurum insaALLAH❤ sagol buarada canim. Sen genel anestezi ile mi oldun tek belden uyusturma ile mi?

Korkma canim, Alahin izniyle birseycik anlamadan olup bitecek. Herseyde bir risk var, sen iyiyi düsünki iyi olsun, güzel şeyler cağır :)
Cok ama cok sagol guzel telkinli yaklasimlarin icin canim❤. Boyle olunca rahatliyorum iste. Insanlar korkutacak sekilde konuşunca tedirgin oluyorum ama kulak tikayacagim artik oyellerine. Hayirlisi olsun saglikla kavusalim insaALLAH

Dinler ins.annesini de vaktinde saglikla gelir minik
Benim de son haftam persembe son is gunum cuma gitmicem artk kurtuluyorum:) amin hepimizin yardimcisi olsun Rabbim

Kızlar su gelme olayı yaşayanlar varsa aranızda olaki dışarda falan olsam üstüm başim çok batar mı pedlemi çıkmak lazım ne yapmak lazım daha önce suyumu doktor patlatmisti doğum anında bilmediğim için soruyorum tecburesi olanlar beni aydinlatabilir mi bu sefer ne olacağı belli olmaz sonuçta

Benim ilk doğumumda suyum geldi bayağı ıslandım musluk açılmış gibi birden boşaldı ustun felan bayağı ıslanıyorsun

Bizim bi tanidik abla tv izlerken suyu gelms koltuk fln islanmis.fark etmemis hatta kalkinca gordum diyordu.hastaneye gittiginde bes cm fln acilmasi varms hic hissetmemis

Rica ederim canım, benim belden uyusturma olacaktı ama belim uyuşmadi o yüzden genel anestezi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…