- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.321
Kizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söylediçatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar
Benim de Haziran’ın sonu normal de canım ama içine niyeyse hep 16 Haziran doğuyor bakalım hayırlısı o zaman 38 haftalık olcamValla bizim Haziran annelerinde, haziranın sonu hariç hepsi erken gelecek gibi.. Diyorum oğlum Dünya burası, boşver vaktinde gel sen.. Ama ne kadar dinler bilemiyorum.. Sende yorma canım kendini.. Bende inşallah ,aksilik çıkmazsa bı haftada gideceğim işe.. Allah yardımcımız olsun ..
Valla pek aceleci çıktılar.. Halbuki genel olarak kız bebekler erken gelir, erkek bebekler vaktini doldurur derler.. Bizim oğlan durmayacak..Benim de Haziran’ın sonu normal de canım ama içine niyeyse hep 16 Haziran doğuyor bakalım hayırlısı o zaman 38 haftalık olcam
Geçmiş olsun cnım darısı basımıza inşallah . Benimde ilk cocuk ve normal doğum istiyorum , sezeryandan korkuyorum , 22de benimde randevum bakalım ne olacak ne diyecek doktorumuz . Öncelikle hayırlısı olsun canım bebeklerimiz nasıl sağıkla gelecekse Öyle olsun . Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı kolay doğumlar nasip etsin .Kizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söylediçatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar
Normal canım benim de o hafta aynı kiloydu. Gayet iyi demişti doktor
Canım benimde 34.haftada 2300 kiloydu doktorum haftasına göre iyi olduğunu söyledi için rahat olsun
Teşekkür ederim kızlarCanım bence gayet uygun kilosu . Boyu kaç çıktı ? Birde senin iki çocuğunun arasında ne kadar zaman vardı ? Hatırladığıma göre az zaman vardı sezeryan olunca sorun etmedi mi doktorlar ?
Canım ben sadece belini saran korse aldım onuda 1 hafta sonra taktım tam hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım daha dikisim alınmamıştı doktor bazı durumlarda izin vermiyor doğum sonrası dikişi kontrol Edip ona göre karar veriyor ben her iki doğumda kullandım bir sıkıntı yaşamadım komşum korse yerine eski bir çarşafı kesip beline dolamis annesi yapmış eskiler böyle yapardı dedi onunda sıkıntısı olmadı şükür darısı bizlereDogum gun be gun yaklastikca kafamda bir suru korku var 5 sene once olduqu icin ilk dogum herseyi aciyi bile unutmusum hayal gibi kaldi aklimda insallah sorunsuz sıkıntız olurda guzelce takarim canim. Doktora randewum çarşamba gunu gidince hem korse sorcam hemde hanqi sekil korse diycem size de doncem bakalim insallah hayirli bisey soyler
Aynen canim benim de ilk gebelik ben de normal olur diye düşünüyordum ama iste hayirlisi.. sezeryandan ben de cok korkuyorum sonrasinda cok agri oluyo dediler korkuttular valla beni ama Rabbime siginip dua edecem oyle girecem doguma.. hayirlisi ve saglikli sekilde kurtuluruz insaALLAHGeçmiş olsun cnım darısı basımıza inşallah . Benimde ilk cocuk ve normal doğum istiyorum , sezeryandan korkuyorum , 22de benimde randevum bakalım ne olacak ne diyecek doktorumuz . Öncelikle hayırlısı olsun canım bebeklerimiz nasıl sağıkla gelecekse Öyle olsun . Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı kolay doğumlar nasip etsin .
Aynen canim hayirlisi buymus demek ki. Inan hep dua ettim hayirlisi ne ise o nasip olsun diye. Demek ki Rabbim boyle uygun görmüş. Saglikla kurtulur bebisime kavuşurum insaALLAH❤ sagol buarada canim. Sen genel anestezi ile mi oldun tek belden uyusturma ile mi?Canim hıc üzülme dua et. Bende hep normal doğum istiyordum doktorum da normal dogum diyordu ama son ay hersey değişti ve sezeryan oldum. Hayirlisi böyleymis de sağlıkla dogsunlar da inşallah.
Cok ama cok sagol guzel telkinli yaklasimlarin icin canim❤. Boyle olunca rahatliyorum iste. Insanlar korkutacak sekilde konuşunca tedirgin oluyorum ama kulak tikayacagim artik oyellerine. Hayirlisi olsun saglikla kavusalim insaALLAHKorkma canim, Alahin izniyle birseycik anlamadan olup bitecek. Herseyde bir risk var, sen iyiyi düsünki iyi olsun, güzel şeyler cağır :)
Valla bizim Haziran annelerinde, haziranın sonu hariç hepsi erken gelecek gibi.. Diyorum oğlum Dünya burası, boşver vaktinde gel sen.. Ama ne kadar dinler bilemiyorum.. Sende yorma canım kendini.. Bende inşallah ,aksilik çıkmazsa bı haftada gideceğim işe.. Allah yardımcımız olsun ..
Benim ilk doğumumda suyum geldi bayağı ıslandım musluk açılmış gibi birden boşaldı ustun felan bayağı ıslanıyorsunKızlar su gelme olayı yaşayanlar varsa aranızda olaki dışarda falan olsam üstüm başim çok batar mı pedlemi çıkmak lazım ne yapmak lazım daha önce suyumu doktor patlatmisti doğum anında bilmediğim için soruyorum tecburesi olanlar beni aydinlatabilir mi bu sefer ne olacağı belli olmaz sonuçta
Hadi yaaa o zaman pedsiz çıkmamak lazım bundan sonra sağol cevap verdiğin için cnmBenim ilk doğumumda suyum geldi bayağı ıslandım musluk açılmış gibi birden boşaldı ustun felan bayağı ıslanıyorsun
Rica ederim canım da pedinde pek yeterli geleceğini sanmıyorum bayağı birden boşalıyoHa
Hadi yaaa o zaman pedsiz çıkmamak lazım bundan sonra sağol cevap verdiğin için cnm
Kızlar su gelme olayı yaşayanlar varsa aranızda olaki dışarda falan olsam üstüm başim çok batar mı pedlemi çıkmak lazım ne yapmak lazım daha önce suyumu doktor patlatmisti doğum anında bilmediğim için soruyorum tecburesi olanlar beni aydinlatabilir mi bu sefer ne olacağı belli olmaz sonuçta
Aynen canim hayirlisi buymus demek ki. Inan hep dua ettim hayirlisi ne ise o nasip olsun diye. Demek ki Rabbim boyle uygun görmüş. Saglikla kurtulur bebisime kavuşurum insaALLAH❤ sagol buarada canim. Sen genel anestezi ile mi oldun tek belden uyusturma ile mi?
Peki ameliyat sonrasi cok agrin oldu mu canim buyuk ihtimal benim de genel anestezi olacak galibaRica ederim canım, benim belden uyusturma olacaktı ama belim uyuşmadi o yüzden genel anestezi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?