2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar eşimin akrabası uzağa taşınmş çoçuğu bana brakmş her sabah öğlen çocuğu inönüden halkalıya yaya götürüyorum. Dolmuş çok titriyor binemiyorum. 8 ay ne güzel korudum kendimi son bir aya hem çatlak çkdı hem ayak şişdi hem de yüzüm. Sözde okulu bitene kadar kalcak hem bana bekci olcakmş evde yalnzm die. Ama dahada bana iş çkaryor bikdiiim . Buraya sadece içimi dökeyim dedim :sinirli:
Çocuk kaç yaşında? Göz kulak olacak kadar büyükse kendisi gitsin okula.. İnsanlar nasıl bırakıyor çocuklarını ya?? Ya çocuğun için geç taşın ya al çocuğunu git.. Düzenini o kadar düşünüyorsan, sen git evin kalsın ,büyüklerden birini bırak yanına.. Hamile kadına çocuk bırakılır mı? Her gün yeni birşey öğreniyoruz sayelerinde..

Günaydın kızlar demin uyandım adet sancısı gibi bi agrım var karnımda ve belimde normalnidir acaba. Yalancı sancılarmı oluyor bu:KK17:
Olabilir canım düzenini kontrol et biraz hareket et ya da başka bi pozisyonda dinlen geçmezse git gide artarsa doktoruna haber verirsin

Bebeginde kuwezdeymis canm neden sunni sanci werdiler erken baslattilarki dogumu malesef cok zor okadar cileyi cekip sezeryana girmek yinede canimiz sagolsun napalim insallah bebegİn en yakin zamanda saglikla seninle kawusur

Sancim yoktu cnm o yuzden suni verdiler.suyum patladigi icin erken baslattilar enfeksiyon riskinden dolayi

Günaydın kızlar bende artık tırsmaya başladım
Salı günü gittik doktora 35.haftadayım ama bir hafta önden gidiyormuş
37.haftada süpriz yapabilir hazırlıklı ol dedi doktor
bebeğimi biraz iri buldu 2750 gr olmuşuz
inşallah 38,haftaya kadar bekler

Back
X