2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
arka sayfalara baktıkça doğum yapan arkadaşları görüyorum,birisi demiş 2. mayıs anneleri olabilir sayfanın adı aynen ya.Bende çok mayısta(en azından sonundan yakalarım) istiyordum ama nasip tabiki.Doğum yapan arkadaşlar Allah uzun ömür versin minnoşlara analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim sizin adınıza.hastalıklarla ya da başka sıkıntılarla uğraşanlarda şifa çözüm versin inşallah.Bize de inşallah kolay doğumlar sonuca ulaşırız ne deyim,ben korkuyorum ya.

Doğum öncesi illa su gelmez canım. Benim önce nişan sonra su gelmişti. Bir ablamın sadece suyu diğerinin de sadece nişanı gelmişti. Herkeste farklı olabiliyor yani. Kaçıncı haftadasın? Erken gelme ihtimali mi var?

Hadi geçmiş olsun canim kavuştunuz kuzucukla...Allah anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canim

Kız varya o arkadaşlara gıpta ettim.Dışarıda bebekleri görüyorum ne güzel bütün o aşamaları atlatmış almış kucağıma diyorum,salak salak gözlerim doluyor.Başkasının bebeğini bile kucaklayıp kokusunu çekmek istiyorum.Ya hormonlar iyice sapıttı.Belki biz doğum yapınca millette bize öyle bakacak bu işler böyle oluyor sırayla.
reoc ya illa biri geliyor diyorsun yani ,ben sancıyla ve kasılmayla gidiliyor genelde sanıyordum nadir su gelir diye düşünüyordum.Çok korkuyorum ben ya yani nasıl bişey adet ağrısıyla mı geliyor.36 bugün bitti yarın 37 içinde olacam ama bebek 2 hafta kadar önde .Bebeklere bakıyorum (yeni doğanlara) nasıl boyları kiloları hani oradan çıkacak ya küçükler mi diye.Ya biliyorum belki dediklerim saçma ama aklım almıyor benim ya

M munevverfurkan canım sen yenisin heralde burda hoş geldin.Senin ilki mi öyle oldu.Onuda duymuştum ama o beni daha da korkutuyor.İnan şuan korkudan ağlayasım var.Sanki yapamayacakmışım yada bebeğe bir zarar verecekmişim gibi geliyor yanlış eksik bir şey yapıp(ya da yapamayıp)sanki öyle bir yeteneğim yokmuş gibi hissediyorumDoktoruma dedim normal değil doğal doğum istiyorum kadının gözleri açıldı,yapabilecekmisin eminmisin dedi.O günden beri korku seviyem giderek arttı yani

Geçmiş olsun cnm Allah anneli babalı büyütsün insallah

K Kubra3037 yaz arkadaşım ama ne olur geç kalmadan yaz doğum hikayeni biz burda merakla bekliyoruz.Ya tüm doğum yapan arkadaşlar yazsın,tabi şimdi evde tatlı bir telaş vardır biraz yorgunlukta vardır.Ne mutlu size.Neler yaşadınız acaba

Evet malesef çoğu doktor sezeryan istiyor sebebi sanırım gecenin bi vakti gelirse takibi zor felan tercihi sana bırakıyorum demeleri lazım endişeleri olanları da tarafsız yönlendirmeleri lazım ama neredeee

fpamuk un yazılarını şekercikız etiketledikçe okudum sağol kız valla süper oldu.
fpamuk canım bol bol hurma ye,inşallah daha fazla bekletmez gelir sütün hemde sütün daha bereketli olur.allah yardımcın olsun canım
P prenses3520 galiba benimki de onlardan,diğer doktorum (2 doktora gidiyorum)öyle değil kendide normal doğum yapmış zaten.Doğal doğum istediğimi duyunca onunda gözleri diğerininki gibi açılacak ama sanırsam. Doula diye birşey var okudunuz mu bilmiyorum.Ben serum bile istemiyorum hatta normalde epiduralde istemiyorum ama korkuyorum gerçekten korkuyorum ayani en son doktorla konuşunca korkmaya başladım.dediğin gibi aslında bence bilgi vermeliler öyle emir vaki yapmaları hoş değil.

Ilk sayfaya bak bi 13 kişi doğum yaptı . Sen uzun süredir yazmiyordun . Hatirladigima göre ivf ile hamile kalmıştın . Böyle olanlara genelde sezaryen yapıyorlar . Bende bakıyorum normal doğum yapan var mi diye yok Burda lolita555 ve Limon agacim ikiside normal doğumu denedi olmadı . Inşallah senin istediğin gibi olur.şu anda tam olarak kaç +kaçsın ?

Haklısın cnm inan bende yatmayı dinlenmeyi çok isterim ama 3 çoçukla bukadarı anca oluyor sınaf haftası anlatamadık daha 5 yaşında olan hiç durmuyo allah yardımcım olsun

M munevverfurkan normal doğum yapmisti

Hadi canım az önce bana A aeengineer demişti ilk sayfaya bak,şindin bakıyorum 13 nedir ya,çokmuş maşallah.Ben en erken aramızda Blackbluee1 yapar demiştim o bile hala bekliyor.Ya öyle deme ben normal doğum istiyorum ivf mi yapan hastane yapabilirsin dedi normali.Belki durumları öyle gerektirdi ondan sezeryan olmuştur.zaten durum öyle gerektiriyorsa denecek bir şey yok.Ama sırf doktorun keyfi içinse kötü.Bende bakalım merakla öteki doktorumun ne diyeceğini merak ediyorum.Bu arada canım benim bir yazı okumuştum böyle bir tıp sayfasında.Eğer ivfyle hamile kaldıysanız illaki sezeryan olacaksınız diye birşey yok diyordu.Doğum tamamen ayrı birşeydir diyede açıklamaya devam ediyordu sayfa.Ki benim ivfmi yapan doktor bu alanda uzman bir hanım,kesinlikle bir engelin şuan görünmüyor dedi.
xra221 bilmiyorum ki canım ya.Allah hepimize hayırlı olanına yönlendirsin,kafam bir dünya valla

Tabi canım öyle ben belki bana cesaret olur diye normal doğum yapan arıyorum sen benden önce yaparsan belki cesaret olursun . Yoksa yapılamaz diye bir şey yok

Hiç kimsenin sormadığı aklıma takilan bir sey sormak istiyorum malum haziran bebekleri ya bunlar. Ikizler burcu olacaklar inşallah. Zaten Mayıs'in sonunda da dogsalar ikizler oluyor. Eminim bu burc islerini saçma bulan cok kişi vardir. Zaten cok da takilmamak lazim. Ama ben burclarin karakteri yansittigini düşünüyorum. Az çok etkiliyor. Tez canli olmak da zaten İkizler'in özelliği. Erken doğum olan cok kisi var. Sizce İkizler burcu bebeklerinin annesi olmak nasil?
internette ozelliklerini ara sira okuyorum da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…