2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hey maşallah ve ne mutlu canım siz.En güzel kısmına geçtiniz artık ,çokta hızlı oluvermiş doğumun ne mutlu yahenüz yok galiba yeni doğum yapan Haziranın 4nü boş geçti haziran anne ve bebekleri

Kac dikisin var cnm?

Acikcasi ben acigi eşigi yuksek bir insanim. Ondan hep yapabilirim dedim ve yaptim ama benim icin bile fazlaydi o aci. Eger sanci geldiginde cekebiliyorsan dogum zor degil ve 15 dklik bir olay ama en bastaki sancilar zor. Ama epiduralle deneyebilirsiniz.

süt olayı psikolik öncelikle, biraz rahat olacaksın kendine inanacaksın, sonra bol su + bebekle temas + dinlenme derken kendiliğinden oluyor ilk çocukta biraz daha zor meme ucu filan da yoksa daha bi zor pompa ile uç çıkarılabilir ya da silikon uçla emzirilabilir. ben süt olsun diye özel hiç bişi yapmadım sadece olacağını biliyordum :) inş. sizin de hemen gelir

doğum yaptın mı? tebrik ederim canım Allah analı bbalı büyütsün

canım sen de doğum yaşmışsın gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun canım inş. sütün gelir bol su iç dinlen pompa ile sağ gelir inş.

bu arada spinal sezeryan olduktan 7 saat sonra beni yürttüler ama itiraf edeyim ben çok zorlandım o dikiş acısı, bacaklardaki uyuşukluk filan derken baya zordu.. bir de zorlandığım gaz sancılarıydı öldüm resmen o gaz sancılarından operasyona bağlı bu sancılar... spinalde baş ağrısı olmaması için ilk 2 gün 3-4 gince sade nescafe içmemi istedi doktorum ve hiç baş ağrım olmadı. bir de 2 pijama takımı götürmüştüm gecelik hiç kullanamdım

bence sen operasyondan korkuyorsun daha çok bu durumda sezeryan daha zor olmaz mı senin için? ben de ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen ameliyat vs çok korkarım ama kaderde sezeryan olmak varmış işte...

Çok enteresan cidden biz her ay muayeneye gidiyoruz kaç kere test yapıyolar son ay hele her hafta kontrole gidiyoruz bizim sanırım devlete para kazandırmamız lazım hastanenin döner sermayesi dönsün diye canım ama ben de merak ediyorum çocuğumu her ay görmek istiyorum o ayrı mesele :)

Özelde nasıl dönüyor bu para olayları Bilmiyorum ama devlet hastanesi nde sezeryan oldumu doktor ekstra para alıyor devletten demişti hastanede çalışan bir akrabamız
Canım hastanede çalışmış biri olarak ztn doktora da diyecek biley bulamıyorum hastanenin parası azalınca doktorlarınarayıp biraz testleri çoğaltın röntgene tomografi ye bol hasta gönderin dediklerini biliyorum ama elimizden bişey gelmiyor mecburen güvenip kendimizi emanet ediyoruz Allah’a emanet artık Rabbim kolaylaştırsın inşllah

Canım neden o kadar erken tarih verdi 2. Gebelik mi yoksa baska bir problem mi var

İnşallah canım Allah yardımcın olsun hem senin hem bebeğinin.Mis kokulun geliyor aklından çıkarma rahat ol kuzum.

Gözün aydın canım allah kavuşturmuş senide minnoşuna.Doğum yapan diğer arkadaşlarada gözünüz aydın kızlar ay inşallah darısı bizimde başımıza.Canım sen normal mi yaptın yani

Sagol canim allah sizide kurtarsin en saglikli bicimde. Evet canim normal dogum yaptim.

Rabbim bir avazda kurtarsın insallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Yaptim canim pazar sabaha karsi 2 de yaptim. Aksam 7 gibi de taburcu olduk.:). Sagol canim hepimizin ki anali babali buyusun.

Doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun. Ne guzel kurtulmuslar darısı bizlere. Tek tek yazamadim. Ama yapanlara da yapacaklara da Allah yardım etsin. Merak ettiğim şey spinal normal doğum oluyor mu? Önceden konuşuldu mu bilmiyorum da. Spinal Epiduralden daha iyi herhalde. Hem normal hem spinal olur mu? Hani az acı cekmek maksatlı

Kizlar benim bebis emerken uyuyor 10 dk emip napsam uyanmiyor. Uyansa da 2 dk emip uyuyor gene. Boyle nasil olcak bilmiyorum. Birde bagirsaklari calistirmak icin onerdiginiz bisi varmi dogumdan sonra cikamadim halaa. Dikislerimde oldugu icin korkuyorum zaten napcam bilmiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…