2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Olduğu kadar canım önemli olan sağlıklı olması

canım sen de doğum yaşmışsın gözün aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün
Amin canım sağol senin de gözün aydın geçmiş olsun

Korkma canım bende korkuyordum ertesi gün çıktım. Bisey hissetmedim. Idrar yaparken daha çok acıyor yanma oluyir yani batikon kullanıyorum bende

daha önce normal doğum yapan arkadaşlar, epidurali ne zaman alıyorsunuz istediğiniz zamanda mı ypksa ilk başlarda mı diğer sorum da epizyotomi olduğunda oturmakta sıkıntı çekiliyor mu

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Haziran anneleri olarak 4 ünü boş mu geçtik dedik sen varmışsın gözün aydın maaşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Dogum yapan arkadaslar gecmis olsun Allah bebislerinize saglik versin. Bir sey danışmak istiyorum. Pompa almak sart mi ?Manuel is görür mü ?

Kizlar bebeklerinize banyo sonrasi sampuan haricinde losyon veya bebe yagi kullaniyormusunuz merak ettim birde kullanmak gerek mi???ben dalinle yikadim oglusumu.zaten gobusu kuvezde dusmustu.eve gelince hemen banyomuzu ettik❤
yenidogan cildi biraz hassas oluyor iyi bir nemlendirici kullanmak getekiyor.bidr cabuk buyuduklerinden vucut surekli deri degistiriyor ayak el bacaklarda pul pul oluyor gobekte kizarikliklar oluyor hergun nemlendirmek gerekli zaten masajdan cok hoslaniyorlar .hem gazlarina cok iyi geliyor.bebeyagi pek tavduye edilmuyor artik icindeki maddelerden dolayi.saf zeytin yagi tavsiye ederim.vucut hemen emiyor zaten

Katılıyorum. . Ben de tüp ebek tedavisi ile hamile kaldım. Ve bebeğim popo aşağı pozisyonda . Doktorum hem popo geliş olduğu için hemde tedavisi ile olan bir bebek. Bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi en önemlisi m riske atmayalım Sezer yan öneriyorum dedi. Şimdi ben bu durumda illa ki normal doğurmaktadır istiyorum diye nasıl riske atayim

Bebek zaten makat gelişmiş ısrar edilecek bir durum soz konusu değil canım

Idrar yaparken hic acimiyor benim batikonda rahat sürüyorum ama diger wc ye cikamadim hala umarim kabiz felan olmam.hoşaf içiyorum su içiyorum.

Bugün kontrole gittik. Doğum tarihi belirleyecektik ama yine belirlemedi dr. 35+2'de apar topar alacaktı neredeyse ama benim pofuduğum hala duruyor maşallah :) Cuma kontrolünde artık gün kesinleşecek. 11-12 Haziran büyük ihtimalle. O zaman 38+2, 38+3 olacak. Normal bir zaman. Çok şükür bugüne geldik. Benim ilki de sezaryen olduğundan yine sezaryen olacak ama yine de pozisyonu sordum. Baş aşağıymış . Hiç de hissetmedim. Demek kaburgaları tekmeleme sebebi oymuş.

Benim bebegim de makat gelis duruyor canim.. neyi cok istersen olmaz derler ya hep normal dogum istedim, once bebegimin kordonunun boynuna dolandigini ogrendim o sebepten kendim riske atmak istemedigimden sezeryan dusunmeye baslamistim ki, sonradan bebegim hersey normalken makat gelis pozisyonunu aldi.. Bunda da varmis bir hayır diyorum. Bazen de bebek kendi dogum seklini belirliyor. Makat geliş ise zaten normal dogum yapilamiyor. Hayirli dogumlarimiz olsun saglikla gelsinler insallah.

Bazen doktorlar acele kararlar verebiliyor.. iyiki beklemissin. Masallah anne karninda daha huzurlular. Hayirlisi olsun insallah :)

Sezeryan ve normal doğum meselesi bu hafta benim de canımı sıktı. Özel ve devlete iki doktora gidiyordum . Özeldeki doktorum tüp bebek olduğu için sezeryan dedi, devletteki herşey nornal sezeyana gerek yok dedi. Eşimi zar zor ikna edip normal dogum yapacaktım bu sefer devletteki doktor cuma izne ayrılıyor 10 gün yok. Özeldeki bayramda yok 4 gun. Eşim kesinlikle riske atmayalım bayramda gelirse sıkıntı olur diye baskı yapinca sezeyana karar verdik. Cuma kontrolde günü kesinleşecek 11 ya da 12 si. Hayırlısı böyledir inşallah . Saglikli gelsinde yavrucaklar gerisi önemli değil. Doğum yapanlara, yapacaklara rabbim yardımcı olsun.

Kızlarrr 2 sorum var size. Doğum yapalı 13 gün oldu. Benim kanamam 10 sürdü kesildi 3 gündür yok. Normalmi bu durum yaşayan varmı? İkinci sorum 7. Gün bebeğimin göbek bağı düştü fakat göbek deliğinde bir parça kaldı düşmüyo. Oynatıncada kanıyo. Bebeğimi hala yıkayamadım. Napayım siZce düşer diye bekliyeyimmi yok dr a mı götüreyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…