- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.501
Kanamanın çok çok normal endise etmeKızlarrr 2 sorum var size. Doğum yapalı 13 gün oldu. Benim kanamam 10 sürdü kesildi 3 gündür yok. Normalmi bu durum yaşayan varmı? İkinci sorum 7. Gün bebeğimin göbek bağı düştü fakat göbek deliğinde bir parça kaldı düşmüyo. Oynatıncada kanıyo. Bebeğimi hala yıkayamadım. Napayım siZce düşer diye bekliyeyimmi yok dr a mı götüreyim?
Gözü aydın selamlarımızı ilet Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasipKızlar @Ausencia doğum yaptı evlerine geçtiler kiside iyiler cok sukur dogum hikayesini paylaşınca yazarım belkide kendi girip yazmak ister bakalım ...
Benimde çok açıyor bide göbek deliğin açıyor ilk doğumda oldu.mu hatırlamıyorumKızlar benim göğüs uçlarım acismaya başladı hani adet öncesi hassaslasir ağrır ya öyle bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ? Size de olmuş muydu
Doğum belirtisi olduğunu sanmam. İlk doğumda olmamıştı benim.Kızlar benim göğüs uçlarım acismaya başladı hani adet öncesi hassaslasir ağrır ya öyle bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ? Size de olmuş muydu
Göbeği hiç sorma. Delik melik kalmadı zaten gerilmekten. Düz kağıt gibi ve yeşil bir damar çıktı orada. Göbeğim yırtılacak diye korkuyorum vallahi. O kadar gergin . Haftaya ptesi salı doğum olacak. O zamana kadar patlamasam iyidir. Bu hamilelik çok zor geçti çoook. Yürümek bile işkence.Benimde çok açıyor bide göbek deliğin açıyor ilk doğumda oldu.mu hatırlamıyorum
31 mayısta kavuştum bebelerimeBlackbluee1 canım;
1 Haziranda @rune @YILDIS ve @AHU42
4 haziranda @kz8593 ve @Edaaa93 doğum yapmışlar..
5 Haziran da @zeytin0919 doğum yapacak inşallah..
Deriko arya'nın tarihini kaçırdım :) Ausencia da doğum yapmıştır..
Bebekten fırsatın olmaz, unutmayalım diye toplu yazayım dedim
Benimkindede var sıcaktan oluyor boynuna da elbisesi falan değiyor o yüzden oluyor sanırım
Ben de boyle bir sey olur da gerekli olursa diye endise ediyorum.Hayir cok elzemse internetten alayim simdiden.O an lazim olup da ucuk bir fiyata da almak istemiyorum.
Benim bebek de uykucu bu yüzden emZirmek saatler alıyor 2 saatte bi emzirin diyorlar ama yok öyle olmuyor bırakyorum uyusun 3 saat sonra artık üzerini soyuyorum uyanıyor öyle emziriyorum güzel emiyor böyleceKizlar benim bebis emerken uyuyor 10 dk emip napsam uyanmiyor. Uyansa da 2 dk emip uyuyor gene. Boyle nasil olcak bilmiyorum. Birde bagirsaklari calistirmak icin onerdiginiz bisi varmi dogumdan sonra cikamadim halaa. Dikislerimde oldugu icin korkuyorum zaten napcam bilmiyom.
Arkadaş cevap vermiş ama bana yazıldığı için bende cevaplayım dedi.Bebeğin duruşu düzgün olur normal doğumla ilgili bir problem gözükmemesine rağmen doktorların bizim "evladımıza birşey olur" duygumuzu sömürmelerinden bahsediyordum(özellikle de ivf ile gebe kalanları).Senin durumunda sezaryen mecbur,zaten hiç kimse gerçekten risk olduğunda inatla ben yine bu yöntemi istiyorum diye diretmez heralde.Ha yine diyorum mecbur bir durum geliştiğinde yöntem yine değişebilir önemli olan sağlıklı olması minnoşların ama sırf bu uğurda da kandırılmamayı istemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum şahsen(kandırılıyoruz orası ayrı mevzu :) ).Allah emanetiz baştada da dediğim gibi,Allah hayırlı günde iyi doktorlarla ve hastane çalışanlarıyla karşılaştırsınKatılıyorum. . Ben de tüp ebek tedavisi ile hamile kaldım. Ve bebeğim popo aşağı pozisyonda . Doktorum hem popo geliş olduğu için hemde tedavisi ile olan bir bebek. Bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi en önemlisi m riske atmayalım Sezer yan öneriyorum dedi. Şimdi ben bu durumda illa ki normal doğurmaktadır istiyorum diye nasıl riske atayim
Kizlarr bn hala doguramadm Tık yokkk bekliyorz
Hey gidi be daha dün karnınızdaydı şimdi kuzuların isiliklerini konuşuyoruzBenimkindede var sıcaktan oluyor boynuna da elbisesi falan değiyor o yüzden oluyor sanırım
Aynen ben de sıkıldım artık sancı da gitti hafta sonu yine vardı bebek kanala da inmedi sanırım bayrama kalmasak bariKizlarr bn hala doguramadm Tık yokkk bekliyorz
Bende de var ya çok hassaslaştıKızlar benim göğüs uçlarım acismaya başladı hani adet öncesi hassaslasir ağrır ya öyle bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ? Size de olmuş muydu
Benim bebek de uykucu bu yüzden emZirmek saatler alıyor 2 saatte bi emzirin diyorlar ama yok öyle olmuyor bırakyorum uyusun 3 saat sonra artık üzerini soyuyorum uyanıyor öyle emziriyorum güzel emiyor böylece
Tuvalet olayı benim de hala düzene giremedi yapamasan da gidip kasları çalıştırıp uyarman gerekiyor yavaş yavaş olacak inl kabızlık olmaz
Al benden de o kadar
Aynen ben de sıkıldım artık sancı da gitti hafta sonu yine vardı bebek kanala da inmedi sanırım bayrama kalmasak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?