2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kanamanın çok çok normal endise etme
Benimde ilk doğumda kanama bir hafta 10 gün sürdü sonra ince pede gectim hiç bişey kalmamisti.cok öyle ahım şahım kanama olmuyor 40 gün sürmüyor.gobeginide bebeğinin göster istersen için rahat eder

Kızlar benim göğüs uçlarım acismaya başladı hani adet öncesi hassaslasir ağrır ya öyle bu doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ? Size de olmuş muydu
Doğum belirtisi olduğunu sanmam. İlk doğumda olmamıştı benim.
Benimde çok açıyor bide göbek deliğin açıyor ilk doğumda oldu.mu hatırlamıyorum
Göbeği hiç sorma. Delik melik kalmadı zaten gerilmekten. Düz kağıt gibi ve yeşil bir damar çıktı orada. Göbeğim yırtılacak diye korkuyorum vallahi. O kadar gergin . Haftaya ptesi salı doğum olacak. O zamana kadar patlamasam iyidir. Bu hamilelik çok zor geçti çoook. Yürümek bile işkence.

Benim bebek de uykucu bu yüzden emZirmek saatler alıyor 2 saatte bi emzirin diyorlar ama yok öyle olmuyor bırakyorum uyusun 3 saat sonra artık üzerini soyuyorum uyanıyor öyle emziriyorum güzel emiyor böylece
Tuvalet olayı benim de hala düzene giremedi yapamasan da gidip kasları çalıştırıp uyarman gerekiyor yavaş yavaş olacak inl kabızlık olmaz

Arkadaş cevap vermiş ama bana yazıldığı için bende cevaplayım dedi.Bebeğin duruşu düzgün olur normal doğumla ilgili bir problem gözükmemesine rağmen doktorların bizim "evladımıza birşey olur" duygumuzu sömürmelerinden bahsediyordum(özellikle de ivf ile gebe kalanları).Senin durumunda sezaryen mecbur,zaten hiç kimse gerçekten risk olduğunda inatla ben yine bu yöntemi istiyorum diye diretmez heralde.Ha yine diyorum mecbur bir durum geliştiğinde yöntem yine değişebilir önemli olan sağlıklı olması minnoşların ama sırf bu uğurda da kandırılmamayı istemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum şahsen(kandırılıyoruz orası ayrı mevzu :) ).Allah emanetiz baştada da dediğim gibi,Allah hayırlı günde iyi doktorlarla ve hastane çalışanlarıyla karşılaştırsın

Benimkindede var sıcaktan oluyor boynuna da elbisesi falan değiyor o yüzden oluyor sanırım
Hey gidi be daha dün karnınızdaydı şimdi kuzuların isiliklerini konuşuyoruz hayata bak,ne tuhaf.yerim onların isiliklerini ben ya kıyamamtabi dışarsı anne karnı gibi rahat değil

Valla bu gece 2 saat hic susmadan agladi ne emdi ne uyudu ilk bebek olunca ne yapacagini da sasiriyor insan. En son 10dk emdi uyudu simdi.
Valla cozmem lazim bagirsaklarimi bir an once. Gaz çıkarabiliyorum ama wc yr cikamadim halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…