2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim doğumun bayrama denk gelmesi kötü oldu :/ benim de bu yüzden 11i olacak gibi gözüküyor perşembe kesinlesecek

Kizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.

lolita555 sıcaktan veya anne sütü aldığından olabileceğini duymuştum. Sütü yağlı olan annelerde görülebilirmiş. Bir de anneden geçen hormonları daha atamadığından da olurmuş. Dra gösterdiysen endişelenme.

Saolasin Allah razi olsun.bende gereksiz diye dusundum pompayi ama elim ayagim oldu vnm.sutum sayesinde geldi diyebilirim
Ben de boyle bir sey olur da gerekli olursa diye endise ediyorum.Hayir cok elzemse internetten alayim simdiden.O an lazim olup da ucuk bir fiyata da almak istemiyorum.

Dr 'ye götürün k vitamini aşısı yapıyorlar bizdede aynı olmustu ilkinde yanlış hatırlamıyorsam . Kanama da 10 gün normal benimde 10 gün falan gelmişti baya çoktu ilk hatta bitti 1 hafta sonra da adetim gelmişti

Kizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Benimkindede var sıcaktan oluyor boynuna da elbisesi falan değiyor o yüzden oluyor sanırım

Saolasin Allah razi olsun.bende gereksiz diye dusundum pompayi ama elim ayagim oldu vnm.sutum sayesinde geldi diyebilirim

Benim sütüm de pompa sayesinde geldi. Benim ki manueldi çekmiyordu.. gücü az di hastanede klinik tipi pompayla 15 er dakika sağdım tabi boş boş sağdım 1 damla bilr dolmadı..
Hemşireler falan çok şaşırdı. Sütün gitmiş falan dediler. Ama kanallar açıldı pompa sayesinde eve geldim sütüm gelmeye başladı çok şükür. Moral önemli

Aslinda yakmasi lazim bence biraz annemlerdr yakar diyordu. Eger kontrole gideceksen sorarsin canim. Agrin sizin varmi cok. Ben zor oturup kalkiyorum ne zaman gecicek cok merak ediyorum..

Benim ki biraz hafifledi sadece yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Bugün 4 günlük olduk sanırım en az bi 10 gün geçmesi lazım

Arkadasimin bebeginde olmustu tarif ettigin gibi, sütü yagli oldugu icin oluyormus oyle demisti. Sicaktan olacagini sanmam cunku bebegi subatta dogmustu.

Anlattığım isilik gibi
Sık sık yıka bebeğini ve fazla opmeyin
Birde bence çok giydirme havalar sicak oda bunalir

Bizim doğumun bayrama denk gelmesi kötü oldu :/ benim de bu yüzden 11i olacak gibi gözüküyor perşembe kesinlesecek
İşte bayramda olsa hiç tanımadıkları doktorla doğum yapacağız ve hemsirelerd sürat sallıyor herkez bayram olduğu için tatil modunda geziyor.ilgi az.o yuzd n bayramda gelirse biz sıkıntı cekeriZ bayram dönüşüne kadarda beklermi bilmem
Bu yüzden bende haziran 11 kabul ettim ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…