- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.481
Bizim doğumun bayrama denk gelmesi kötü oldu :/ benim de bu yüzden 11i olacak gibi gözüküyor perşembe kesinlesecekSezeryan ve normal doğum meselesi bu hafta benim de canımı sıktı. Özel ve devlete iki doktora gidiyordum . Özeldeki doktorum tüp bebek olduğu için sezeryan dedi, devletteki herşey nornal sezeyana gerek yok dedi. Eşimi zar zor ikna edip normal dogum yapacaktım bu sefer devletteki doktor cuma izne ayrılıyor 10 gün yok. Özeldeki bayramda yok 4 gun. Eşim kesinlikle riske atmayalım bayramda gelirse sıkıntı olur diye baskı yapinca sezeyana karar verdik. Cuma kontrolde günü kesinleşecek 11 ya da 12 si. Hayırlısı böyledir inşallah . Saglikli gelsinde yavrucaklar gerisi önemli değil. Doğum yapanlara, yapacaklara rabbim yardımcı olsun.
Benim idrar yaparken bazen yanıyo ben normaldir diye düşünmüştüm doktora sorsam miIdrar yaparken hic acimiyor benim batikonda rahat sürüyorum ama diger wc ye cikamadim hala umarim kabiz felan olmam.hoşaf içiyorum su içiyorum.
Dogum yapan arkadaslar gecmis olsun Allah bebislerinize saglik versin. Bir sey danışmak istiyorum. Pompa almak sart mi ?Manuel is görür mü ?
Amin. Sağ olasın. Erkenden alacaktı dr boşu boşuna. Israr ettim iyi ki.Bazen doktorlar acele kararlar verebiliyor.. iyiki beklemissin. Masallah anne karninda daha huzurlular. Hayirlisi olsun insallah :)
Ben de boyle bir sey olur da gerekli olursa diye endise ediyorum.Hayir cok elzemse internetten alayim simdiden.O an lazim olup da ucuk bir fiyata da almak istemiyorum.Saolasin Allah razi olsun.bende gereksiz diye dusundum pompayi ama elim ayagim oldu vnm.sutum sayesinde geldi diyebilirim
Dr 'ye götürün k vitamini aşısı yapıyorlar bizdede aynı olmustu ilkinde yanlış hatırlamıyorsam . Kanama da 10 gün normal benimde 10 gün falan gelmişti baya çoktu ilk hatta bitti 1 hafta sonra da adetim gelmiştiKızlarrr 2 sorum var size. Doğum yapalı 13 gün oldu. Benim kanamam 10 sürdü kesildi 3 gündür yok. Normalmi bu durum yaşayan varmı? İkinci sorum 7. Gün bebeğimin göbek bağı düştü fakat göbek deliğinde bir parça kaldı düşmüyo. Oynatıncada kanıyo. Bebeğimi hala yıkayamadım. Napayım siZce düşer diye bekliyeyimmi yok dr a mı götüreyim?
Benimkindede var sıcaktan oluyor boynuna da elbisesi falan değiyor o yüzden oluyor sanırımKizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Saolasin Allah razi olsun.bende gereksiz diye dusundum pompayi ama elim ayagim oldu vnm.sutum sayesinde geldi diyebilirim
Bizim doğumun bayrama denk gelmesi kötü oldu :/ benim de bu yüzden 11i olacak gibi gözüküyor perşembe kesinlesecek
Benim idrar yaparken bazen yanıyo ben normaldir diye düşünmüştüm doktora sorsam mi
EVET doktor bayram da Burda olsa sorun olmazdı ama yok nasip artık inşallah her şey yolunda giderAynen hadi bayramda tutsa sancı doğum bu belli olmaz ki
Aslinda yakmasi lazim bence biraz annemlerdr yakar diyordu. Eger kontrole gideceksen sorarsin canim. Agrin sizin varmi cok. Ben zor oturup kalkiyorum ne zaman gecicek cok merak ediyorum..
Arkadasimin bebeginde olmustu tarif ettigin gibi, sütü yagli oldugu icin oluyormus oyle demisti. Sicaktan olacagini sanmam cunku bebegi subatta dogmustu.Saolasin Allah razi olsun.bende gereksiz diye dusundum pompayi ama elim ayagim oldu vnm.sutum sayesinde geldi diyebilirim
Anlattığım isilik gibiKizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
İşte bayramda olsa hiç tanımadıkları doktorla doğum yapacağız ve hemsirelerd sürat sallıyor herkez bayram olduğu için tatil modunda geziyor.ilgi az.o yuzd n bayramda gelirse biz sıkıntı cekeriZ bayram dönüşüne kadarda beklermi bilmemBizim doğumun bayrama denk gelmesi kötü oldu :/ benim de bu yüzden 11i olacak gibi gözüküyor perşembe kesinlesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?