- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.521
Mecbur canım başka yolu yok değiyor.. olacak o kadar biraz toparlasınlar geçer hepsi deDoktoruna sordum bende tahris olmustur yada sicaktan dedi.sol yanaginda daha cok.dikkat ettim emzirirken gogsum yanagina surtuyor.ama nasil degmicek ki baska yolu yokki
Aynen öyle onlarda alıştı tabi içerde herşey kurulu düzen, ekmek elden su gölden ohhHey gidi be daha dün karnınızdaydı şimdi kuzuların isiliklerini konuşuyoruzhayata bak,ne tuhaf.yerim onların isiliklerini ben ya kıyamamtabi dışarsı anne karnı gibi rahat değil
Canım ben doğum yapalı 5 gğn oluyor yok denecek kadar az kanamam var ben de bu durum normal mi hiç bilmiyorumKızlarrr 2 sorum var size. Doğum yapalı 13 gün oldu. Benim kanamam 10 sürdü kesildi 3 gündür yok. Normalmi bu durum yaşayan varmı? İkinci sorum 7. Gün bebeğimin göbek bağı düştü fakat göbek deliğinde bir parça kaldı düşmüyo. Oynatıncada kanıyo. Bebeğimi hala yıkayamadım. Napayım siZce düşer diye bekliyeyimmi yok dr a mı götüreyim?
Sıcaktan oluyor canım oda ısısı 22 derece olmalı fazla sıcaksa çok giydirme bizim ev şuan 22 içinde atlet/zıbın üstüne ince bişi giydirip öyle bırakıyorum öğlen vakti daha sıcak oldığunda kısa kollu zıbınla bırakıyorumKizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Canım ben doğum yapalı 5 gğn oluyor yok denecek kadar az kanamam var ben de bu durum normal mi hiç bilmiyorum
Katılıyor m sana çok haklisinArkadaş cevap vermiş ama bana yazıldığı için bende cevaplayım dedi.Bebeğin duruşu düzgün olur normal doğumla ilgili bir problem gözükmemesine rağmen doktorların bizim "evladımıza birşey olur" duygumuzu sömürmelerinden bahsediyordum(özellikle de ivf ile gebe kalanları).Senin durumunda sezaryen mecbur,zaten hiç kimse gerçekten risk olduğunda inatla ben yine bu yöntemi istiyorum diye diretmez heralde.Ha yine diyorum mecbur bir durum geliştiğinde yöntem yine değişebilir önemli olan sağlıklı olması minnoşların ama sırf bu uğurda da kandırılmamayı istemek en doğal hakkımız diye düşünüyorum şahsen(kandırılıyoruz orası ayrı mevzu :) ).Allah emanetiz baştada da dediğim gibi,Allah hayırlı günde iyi doktorlarla ve hastane çalışanlarıyla karşılaştırsın
Canım benim yaaaa çok uzun zamandır giremiyordum Doğum yaptığını Yen’i gördüm. Hayırlı olsun kuzum sana ve görmediğim Doğum yapan bütün kızlara. Benim oğlumda aynı altını açtığım an rahatlıyor ve daha çok çiş yapıyor. Ama heryereİyi geceler kızlar ,çok fazla giremiyorum malum 2 çocuk biri 3 yaşında biri de 5 günlük :) Güzel telaslar. Doğuran annelerimize hayırlı olsun,sağlıkla buyutsunler inşallah. Göğüs ucu yaram fazla olmadı, krem surmuyorum,her emmeden sonra kendi sutumle siliyorum. Kızimda da bu yöntem iyi gelmişti, aklınızda bulunsun:) Gaz içinde aktardan tane kimyon,rezene, papatya çayı karısımi aldım. İçiyorum bebise de bana da iyi geliyor. Tek sorunum oğlumun altını açtığında sağa sola isemesipipiped diye bişey varmış onu aldım bugun,ama takınca da dusuveriyor o da. Napacan bakalım :) Bizden haberler böyle. Arada okuyorum ama yazamiyorum çok sık, hepinizi öpüyorum @Ausencia doğum hikayeni bekliyoruz , gözün aydın canım
Kiz snin daha 15 gun var bnim kaldi 6
Benim oglanada lazım pipipedİyi geceler kızlar ,çok fazla giremiyorum malum 2 çocuk biri 3 yaşında biri de 5 günlük :) Güzel telaslar. Doğuran annelerimize hayırlı olsun,sağlıkla buyutsunler inşallah. Göğüs ucu yaram fazla olmadı, krem surmuyorum,her emmeden sonra kendi sutumle siliyorum. Kızimda da bu yöntem iyi gelmişti, aklınızda bulunsun:) Gaz içinde aktardan tane kimyon,rezene, papatya çayı karısımi aldım. İçiyorum bebise de bana da iyi geliyor. Tek sorunum oğlumun altını açtığında sağa sola isemesipipiped diye bişey varmış onu aldım bugun,ama takınca da dusuveriyor o da. Napacan bakalım :) Bizden haberler böyle. Arada okuyorum ama yazamiyorum çok sık, hepinizi öpüyorum @Ausencia doğum hikayeni bekliyoruz , gözün aydın canım
Canim gözün aydın öncelikle..Bende doğum yaptim kızlar . Cok rahat bir dogumm oldu . Sonra acilar sancılar başladı tabi Nolur bana yardim edin sütüm gelmedi . Meme ucumda yokmuş alamıyor yavrum agzina kavrayamiyor . ememiyor Mamada vermediler emmez diyr yavrum aç ne yapacağım benne olacak böyle yardim edin lütfen
Gözün aydın canım..Bende doğum yaptim kızlar . Cok rahat bir dogumm oldu . Sonra acilar sancılar başladı tabi Nolur bana yardim edin sütüm gelmedi . Meme ucumda yokmuş alamıyor yavrum agzina kavrayamiyor . ememiyor Mamada vermediler emmez diyr yavrum aç ne yapacağım benne olacak böyle yardim edin lütfen
Dikkat edersen vücutta bacaklarda da çıkmıştır canım muhtemelen ama bi süre sonra geçiyor tekrar çıkıyor. Süt alerjisiymiş alışana kadar çıkıyor. Ben mayıs annesiyim. Bizim yavaş yavaş daha yeni geçtiKizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Benim de bebegimde parça kaldı canım. Bizim 4.gun düşmüştü göbek. Bekledim hiç dokunmadım kanama olmadı. Ama yikadim normal bi şekilde. Sonradan kendi kendine düştüKızlarrr 2 sorum var size. Doğum yapalı 13 gün oldu. Benim kanamam 10 sürdü kesildi 3 gündür yok. Normalmi bu durum yaşayan varmı? İkinci sorum 7. Gün bebeğimin göbek bağı düştü fakat göbek deliğinde bir parça kaldı düşmüyo. Oynatıncada kanıyo. Bebeğimi hala yıkayamadım. Napayım siZce düşer diye bekliyeyimmi yok dr a mı götüreyim?
Gözün aydın . Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini. Benim de göğüs ucum yoktu. Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı almıştım. Ebebek ve eczanelerde satılıyor. Süt için de telaşlanma canım. Arkadaşların yazdığı gibi eşin göğüs ucu çıkarıcı alırken Humana Still Tea alsın. O çay işe yarıyor. Bol su iç. Sütün gelme zamanı kişiye göre değişiyor. Kızımdayken benim 3 günde gelmişti. Mecburen günde 1-2 kere azıcık mama verdik ama hep emzirdim süt az gelse de. Süt gelmiyor diye düşünme. İlk günler kolostrum denen sarımsı şey gelir. Bu bebek için çok faydalı. Rahat olmaya çalış. Minik mucizene bak ve mutlu olBende doğum yaptim kızlar . Cok rahat bir dogumm oldu . Sonra acilar sancılar başladı tabi Nolur bana yardim edin sütüm gelmedi . Meme ucumda yokmuş alamıyor yavrum agzina kavrayamiyor . ememiyor Mamada vermediler emmez diyr yavrum aç ne yapacağım benne olacak böyle yardim edin lütfen
Bende doğum yaptim kızlar . Cok rahat bir dogumm oldu . Sonra acilar sancılar başladı tabi Nolur bana yardim edin sütüm gelmedi . Meme ucumda yokmuş alamıyor yavrum agzina kavrayamiyor . ememiyor Mamada vermediler emmez diyr yavrum aç ne yapacağım benne olacak böyle yardim edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?