2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktoruna sordum bende tahris olmustur yada sicaktan dedi.sol yanaginda daha cok.dikkat ettim emzirirken gogsum yanagina surtuyor.ama nasil degmicek ki baska yolu yokki
Mecbur canım başka yolu yok değiyor.. olacak o kadar biraz toparlasınlar geçer hepsi de

Hey gidi be daha dün karnınızdaydı şimdi kuzuların isiliklerini konuşuyoruz hayata bak,ne tuhaf.yerim onların isiliklerini ben ya kıyamamtabi dışarsı anne karnı gibi rahat değil
Aynen öyle onlarda alıştı tabi içerde herşey kurulu düzen, ekmek elden su gölden ohh

İyi geceler kızlar bişey soracagım karnımda tam sezaryen dikişlerimin orda adet sancısı gibi agrı var belimede vuruyor dogum belirtisi olabilirmi böyle olan varmı

Canım ben doğum yapalı 5 gğn oluyor yok denecek kadar az kanamam var ben de bu durum normal mi hiç bilmiyorum

Kizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Sıcaktan oluyor canım oda ısısı 22 derece olmalı fazla sıcaksa çok giydirme bizim ev şuan 22 içinde atlet/zıbın üstüne ince bişi giydirip öyle bırakıyorum öğlen vakti daha sıcak oldığunda kısa kollu zıbınla bırakıyorum

İyi geceler kızlar ,çok fazla giremiyorum malum 2 çocuk biri 3 yaşında biri de 5 günlük :) Güzel telaslar. Doğuran annelerimize hayırlı olsun,sağlıkla buyutsunler inşallah. Göğüs ucu yaram fazla olmadı, krem surmuyorum,her emmeden sonra kendi sutumle siliyorum. Kızimda da bu yöntem iyi gelmişti, aklınızda bulunsun:) Gaz içinde aktardan tane kimyon,rezene, papatya çayı karısımi aldım. İçiyorum bebise de bana da iyi geliyor. Tek sorunum oğlumun altını açtığında sağa sola isemesi pipiped diye bişey varmış onu aldım bugun,ama takınca da dusuveriyor o da. Napacan bakalım :) Bizden haberler böyle. Arada okuyorum ama yazamiyorum çok sık, hepinizi öpüyorum @Ausencia doğum hikayeni bekliyoruz , gözün aydın canım

Katılıyor m sana çok haklisin

Canım benim yaaaa çok uzun zamandır giremiyordum Doğum yaptığını Yen’i gördüm. Hayırlı olsun kuzum sana ve görmediğim Doğum yapan bütün kızlara. Benim oğlumda aynı altını açtığım an rahatlıyor ve daha çok çiş yapıyor. Ama heryere sidik yarıştırıyor galiba

Benim oglanada lazım pipiped bende her seferinde cişine maruz kalıyorum pamuk koyuyorum temizlerken bir nebze engelliyor

Bende doğum yaptim kızlar . Cok rahat bir dogumm oldu . Sonra acilar sancılar başladı tabi Nolur bana yardim edin sütüm gelmedi . Meme ucumda yokmuş alamıyor yavrum agzina kavrayamiyor . ememiyor Mamada vermediler emmez diyr yavrum aç ne yapacağım ben ne olacak böyle yardim edin lütfen

Canim gözün aydın öncelikle..
göğüs ucunu şırıngayla falan çıkarıyorlar bi dene. Yada başka yolu yokmuymuş..
İlk gün bebeğin emme refleksini unutmaması çok önemli. Ben bos bos emziimrdim..
mama vermezler çokta doğruymuş. Benim ilk 3 gün sütüm gelmedi. Oğlum boş boş emdi arada bir biberonla mama verdim. Sonra sütüm geldi bebek biberonu istedi, mememi kabul etmedi. Bu seferde onun için uğraştık. Sen de üzülme moralini bozma.

Günaydın kızlar ben iki haftadır ağrılarım başlaması sebebiyle sürekli hastanede yatıyorum malesef hergun alttan muyane ediyolar dun akşam yine muyane etti dünden beri kanama ve jel gibi bi akıntım var muyane yapan doktor normal muyaneye bağlı olduğunu soyluyo ama ben ayağa kalktığımda yarım bardağa yakın akıntım oluyo başına boyle birley gelen varmı muyane sonrası bu arada bebeğimde 3 gun geriden geliyo

Gözün aydın canım..
Göğüs ucu çıkarıcılar satılıyor e bebekte Vs.. Böyle hastanelerin yanında olur muhakkak.. Hastane bu konuya müdahale etmediyse, eşin onlardan alabilir.. Yine sütün için de Humana çay alabilirsiniz, eczaneden, e bebekten.. Hurma, ısırgan otu çayı da artırıyormuş ama onları eve çıkınca içebilirsin anca.. Şimdi bebeğini dert etme, zaten ilk birkaç gün mideleri vişne kadarmış.. Sen sadece göğsünde tut.. En olmadı hemşireler mama verirler az miktarda.. Zamanla sütün geleceği için bekliyorlardır.. İnşallah sütün gelir kısa zamanda

Kızlar bugün doktor kontrolüm var çatı muayenesi olacağım bakalim ne olacak. Tırsıyorum valla mideme ağrılar girdi ne zaman dogurcam söylese keşke hahah haber veririm size de gün icin de inşallah bir sorun vs yoktur. Sadece dün akşam vajinada batma hissi vardı böyle iğne batırılır gibi . Onun dışında çok şükür birşey yok şimdilik dogurmucam bayrama kadar

Kizlar benimde oglumun yanaklarda ve bogaz altinda boyle isilik gibi biseyler cikti.alerji gibi sanki.ucu beyaz başli minik sivilceler.varmi bebeginde boyle olan?doktoruna sordum sicaktan veya tahristendir dedi.azalma olmaszsa getirin dedi.
Dikkat edersen vücutta bacaklarda da çıkmıştır canım muhtemelen ama bi süre sonra geçiyor tekrar çıkıyor. Süt alerjisiymiş alışana kadar çıkıyor. Ben mayıs annesiyim. Bizim yavaş yavaş daha yeni geçti

Benim de bebegimde parça kaldı canım. Bizim 4.gun düşmüştü göbek. Bekledim hiç dokunmadım kanama olmadı. Ama yikadim normal bi şekilde. Sonradan kendi kendine düştü

Gözün aydın . Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini. Benim de göğüs ucum yoktu. Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı almıştım. Ebebek ve eczanelerde satılıyor. Süt için de telaşlanma canım. Arkadaşların yazdığı gibi eşin göğüs ucu çıkarıcı alırken Humana Still Tea alsın. O çay işe yarıyor. Bol su iç. Sütün gelme zamanı kişiye göre değişiyor. Kızımdayken benim 3 günde gelmişti. Mecburen günde 1-2 kere azıcık mama verdik ama hep emzirdim süt az gelse de. Süt gelmiyor diye düşünme. İlk günler kolostrum denen sarımsı şey gelir. Bu bebek için çok faydalı. Rahat olmaya çalış. Minik mucizene bak ve mutlu ol

Süt sağma pompası kullan ama önce meme ucunu kahverengi kisminin tamamamini vermeye calis.bu denemelerden sonra da pompayla sutu bosalt yoksa mastit olursun.sakın biberon verme.sagdigin sutu meme tutturma esnasinda kenardan tatlandir memeni,silikon meme ucunu da deneyebilirsin.ya da philips aventin meme ucu çikarici aparati var.kullandigin an ucu cikar meme ucun geri cekilmeden hemen agzina verirsin .ben de kizimda boyle sorun yasadim pes etmedim.mama mummkun oldugunca az verdim.acken meme tutmasi icin denemeler yaptim.tek mememi sevip sağ mememi tuttu ama sagma makinasi almamistim mastit oldum tas gibi oldular .ama bu sefer tam teçhizatliyim insallah sorunsuz tutar mememi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…