• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
topugunu sık banyo ettir ılık suyla allah allah ya uyanmasi lazim acıkinca yikmasi lazim ortaligi kuzum
Yok ya zorla yemiyo meme agzinda kaliyo napsam uyanmiyo. Sagip biberonla vermeye calisiyorum o da bir iskence. Birde dr mama ekledi iyi beslenmesi icin mamayi da ayni sekilde 1 saat gec icirebiliyorum:( neden boyle ki? Hic kendiliginden uyanip aglamiyor?

Kızlar günümün dolmasına 2 gün var ama hala sancım Yok. Bir anda sancı gelir mi acaba
Bir anda gelir sancı canım, kimisinde öyle haftalar önce olmuyor. Benim ilkinde bi gecede suyum geldi. Şu geldikten de bir kaç saat sonra sancılar başladı. Şuan da durumum Aynı , Öyle kayda değer bi ağrı sancı vs yok hep belli belirsiz. Ben de bir anda olur yine diyorum :)

Yok ya zorla yemiyo meme agzinda kaliyo napsam uyanmiyo. Sagip biberonla vermeye calisiyorum o da bir iskence. Birde dr mama ekledi iyi beslenmesi icin mamayi da ayni sekilde 1 saat gec icirebiliyorum:KK43: neden boyle ki? Hic kendiliginden uyanip aglamiyor?
:KK61:
allah allah söylemek istemiyorum senide uzmek istemiyorum canjm ama bole dewam ederse allah korusun yine yukselir sariligi. kıyamazsin biliyorum ama ugras uyandirmak icin poposunu actin olmadi topugunu sıkyosun olmuyo banyo denedin mi bilmiyorum elbisesini cikarjnca benim oglum uyanirdi uyurken emme hareketi agziyla yapyomu uyurken vermeye calisyomusun elimden bisi gelsin cok isterdim walla uzuluyorum

Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. O nasıl bir sorimsuzluktur hastanede , verdikleri saate göre ayarliyorsun kendini ona göre son son yiyorsun içiyorsun bekleme stresi falan. :KK43: neyseki şimdi evdesiniz şükür. Bol sütlü günler dilerim
Çok teşekkür ederim tatlim darisi sana insallah...bugüne şükür diyip geçiyorum işte

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bi türlü fırsat bulup giremiyorum buraya hiç zamanım olmuyor ve sizleri çok merak ediyorum dilerim herkes iyidir ...grupta kaç doğum kaldı malum sona yaklaştık artik ...bayrağı temmuz annelerine devretmeye az kaldı ..bide canımı sıkan bi konu var sizlerde sorayım çünkü kafayı yiycem düşün düşün bizim ufaklık işitme testinden geçemedi iki kulaktan kaldı 10 gün sonra tekrarlanicak ama benim uykularım kaçıyor ya duymuyorsa diye çünkü hiç uyanıyor hep uyuyor zorla uyandırıp mama veriyorum ...bide evde 5 yaşında bi oğlum var patırti kuturtu çığlık eksik olmuyor ona rağmen bizimki bebis hiç oralı değil ..gerçekten duymuyorum aceba ...şu an beş günlük böyle bişey yaşayan oldumu aranızda kızlar

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için bi türlü fırsat bulup giremiyorum buraya hiç zamanım olmuyor ve sizleri çok merak ediyorum dilerim herkes iyidir ...grupta kaç doğum kaldı malum sona yaklaştık artik ...bayrağı temmuz annelerine devretmeye az kaldı ..bide canımı sıkan bi konu var sizlerde sorayım çünkü kafayı yiycem düşün düşün bizim ufaklık işitme testinden geçemedi iki kulaktan kaldı 10 gün sonra tekrarlanicak ama benim uykularım kaçıyor ya duymuyorsa diye çünkü hiç uyanıyor hep uyuyor zorla uyandırıp mama veriyorum ...bide evde 5 yaşında bi oğlum var patırti kuturtu çığlık eksik olmuyor ona rağmen bizimki bebis hiç oralı değil ..gerçekten duymuyorum aceba ...şu an beş günlük böyle bişey yaşayan oldumu aranızda kızlar
su asamada icinizi ferah tutun.kotuyu cagirmayin.ilk gun yapulan testin guvenirliligi az.cunku kulaklarinda amniyon sivisi oluyor cihaz tam olcemiyor.bir sonraki olcumde hersey duzgun cikacak rabbimin izniyle

Kızlar günümün dolmasına 2 gün var ama hala sancım Yok. Bir anda sancı gelir mi acaba
Benim de yarin günüm doluyor canım ama öyle çok sancim yok.duzensiz kasılmalarım devam ediyor.p.tesi dogmazsa kontrol var.nst ye ben geçen pazartesi girmiştim bekleyelim dedim bir hafta sonraya çağırdı hergun ya da iki günde bir cagirmadi. 40tan sonra bekletirse çağırır herhalde

Benim kizimda ilk hafta yapilan testte tek kulagndan gecemedi birde saçi cok diye makinede gormkte zorlanmisti.aslnda 10 yada 15 gunlukken yapilan test daha dogru sonucu verir dedi doktor. 10.gun tekrar yaptrdk sknti olmadi.birde bence henuz cok kucukler bizimki 24 gnlk oldu yeni yeni etraftaki seslere tepki gösteriyor . Sknti yapma bnce

Bir anda gelir sancı canım, kimisinde öyle haftalar önce olmuyor. Benim ilkinde bi gecede suyum geldi. Şu geldikten de bir kaç saat sonra sancılar başladı. Şuan da durumum Aynı , Öyle kayda değer bi ağrı sancı vs yok hep belli belirsiz. Ben de bir anda olur yine diyorum :)
Resmen sancı gelsin diye dua ediyorum:))

iyi canım ama sen kendini gene de takip et hurma ye aşırı yemek yememeye dikkat et yürü açılman olmasi icin bide stres yapma bebegine kavuscani kucagina alcani hayal et simdiden kendini dogumda bagirmamaya gücünü ıkınmaya vercene dair motive et heycan korku yok relaks sakin ol insallahim agrisiz sancisiz kolay dogumlar nasip eder rabbim
Yarın oy vermek için iki saatlik yola gidicem bir gün daha beklese bari :D hafif sancı var yine ama çok zorlamıyor.

Benim de yarin günüm doluyor canım ama öyle çok sancim yok.duzensiz kasılmalarım devam ediyor.p.tesi dogmazsa kontrol var.nst ye ben geçen pazartesi girmiştim bekleyelim dedim bir hafta sonraya çağırdı hergun ya da iki günde bir cagirmadi. 40tan sonra bekletirse çağırır herhalde
Ben de öyle 2 günde bir gitmiyorum. Salı günü girmiştim en son. Günüm dolduktan sonra çağırır heralde

su asamada icinizi ferah tutun.kotuyu cagirmayin.ilk gun yapulan testin guvenirliligi az.cunku kulaklarinda amniyon sivisi oluyor cihaz tam olcemiyor.bir sonraki olcumde hersey duzgun cikacak rabbimin izniyle
Canım benim teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ikinciden geçer sorunsuz sıkıntısız ..söz konusu çocuklar olunca insanın dünyası değişiyor gerçekten rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dilerim..

Benim kizimda ilk hafta yapilan testte tek kulagndan gecemedi birde saçi cok diye makinede gormkte zorlanmisti.aslnda 10 yada 15 gunlukken yapilan test daha dogru sonucu verir dedi doktor. 10.gun tekrar yaptrdk sknti olmadi.birde bence henuz cok kucukler bizimki 24 gnlk oldu yeni yeni etraftaki seslere tepki gösteriyor . Sknti yapma bnce
Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ikinciden geçer çok canım sıkıldı gerçekten evdeki gurultulerede tepki vermeyince de iyice korktum ne bileyim..Anne olmak zor zanaat vallahi rabbim hakkıyla yaptırmayı nasip etsin

Resmen sancı gelsin diye dua ediyorum:))
Ben de aynı şekilde, 12 günüm kalmasına rağmen. Koca 9 ayı devirdik , şurda bir kaç gün kaldı ama insanın tahammülü kalmıyor artık kendimi çok yorgun hissediyorum :( hayırla sağlıkla gelsinler de inşallah

Canım benim annem bebeklere işitme testi yapıyor odyolog merak etme gayet normal yeni doğanların nerdeyse yarısından fazlası o testten geçemiyor kulaklarında su olduğu için sonra yaptırınca geçer merak etme

Back
X