- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.401
Ah ne diyosun çok sevindim buna yüreğim ağzımda geziyorum resmen çok teşekkür ederimCanım benim annem bebeklere işitme testi yapıyor odyolog merak etme gayet normal yeni doğanların nerdeyse yarısından fazlası o testten geçemiyor kulaklarında su olduğu için sonra yaptırınca geçer merak etme
Uykusu tavırları hep değişiyor merak etme çok daha uslu olucak.bakisi bile değişiyor.Olemi cnm ?cidden 40 cikinca degisiuor mu?mesela nasil oluyor?bu sali 40imiz ckacak bizim cok skur
Canım ağzına şekerli su yada kaynamış dut suyu yada dut pekmezi ver baktın olmadı Dr gidin yatış yapılsin serum verilir oğlum öyle olmuştu ışın ve serumla düzelmişti geçmiş olsunCanim sarilik vardi zaten dun gece yatis yapildi o sebepten. 24 saat mor isikta kaldi.. rengi falan duzeldi, ama uyku hali hic duzelmiyor. Uyanamadigi icin emziremiyorum. Sagip zorla veriyorum neler yapiyorum 2 lokma sut verebileyim diye.
Emme hareketi yapiyor ama memeyi tutup emmiyor uyuyakaliyor oyle. Altini acinca falan gerinmeye basliyo ama gozlerini acamiyor kendini acamiyor. Surekli emzirmek istiyorum ama olmuyor, sutum azalmasin diye sagmaya basliyorum bu sefer sagdigimi biberonla vermek icin ugrasiyorum.
allah allah söylemek istemiyorum senide uzmek istemiyorum canjm ama bole dewam ederse allah korusun yine yukselir sariligi. kıyamazsin biliyorum ama ugras uyandirmak icin poposunu actin olmadi topugunu sıkyosun olmuyo banyo denedin mi bilmiyorum elbisesini cikarjnca benim oglum uyanirdi uyurken emme hareketi agziyla yapyomu uyurken vermeye calisyomusun elimden bisi gelsin cok isterdim walla uzuluyorum
Sekerli suyu arkadasim da soyledi ama uzmanlar asla vermeyin diyor. Zarari faydasindan cok ise korkarim. Ne yapacagimi sasirdimCanım ağzına şekerli su yada kaynamış dut suyu yada dut pekmezi ver baktın olmadı Dr gidin yatış yapılsin serum verilir oğlum öyle olmuştu ışın ve serumla düzelmişti geçmiş olsun
Bence doktora gidin pazartesi kontrole gidin.iciniz rahat eder.sekerli su zarardan verir.sonradan gaz yapar.Sekerli suyu arkadasim da soyledi ama uzmanlar asla vermeyin diyor. Zarari faydasindan cok ise korkarim. Ne yapacagimi sasirdim
Evet canim pazartesi kontrolumuz var zaten. Cok huzursuz ve caresiz hissediyorum kendimi boyle oluncaBence doktora gidin pazartesi kontrole gidin.iciniz rahat eder.sekerli su zarardan verir.sonradan gaz yapar.
Ahhh ahhh annelik bu işte başka bir canlıyı kendinden çok düşünmek.
Onun için endişelenmek onun için canını vermek.
Allah sağlık versin kendini üzme sakın ol ve bebeğine yeteceğini düşün sen onun annesinin senden başka kimse ona iyi bakamaz unutma
Benim.ablamin bebegide hastanede yapılan testten gecememisti .sonra 1aylikken falan tekrar yaptirdik devlet hastanesinde busefer sorun olmadı.gecti testten.icin ferah olsun canım.ilk bebeklerin kulaklarında su falan kaliyormus dogumdanAh ne diyosun çok sevindim buna yüreğim ağzımda geziyorum resmen çok teşekkür ederim
insallah hemen belirtiler gelir kuzuna saglikli sihatli kavusursun canimPazartesi gidicem. En son salı günü gittim açılma yoktu.
Oğlumda ilk testte geçememişti. Kulağında amniyon sıvı olabilir demişlerdi. Dün ayrıntılı yapıldı geçti...Ah ne diyosun çok sevindim buna yüreğim ağzımda geziyorum resmen çok teşekkür ederim
Üstünü soy memeni ver bu sırada burnunu sık topuğuna vur ama mutlaka emzir.Emme hareketi yapiyor ama memeyi tutup emmiyor uyuyakaliyor oyle. Altini acinca falan gerinmeye basliyo ama gozlerini acamiyor kendini acamiyor. Surekli emzirmek istiyorum ama olmuyor, sutum azalmasin diye sagmaya basliyorum bu sefer sagdigimi biberonla vermek icin ugrasiyorum.tekrarlamasin diye elimden geleni yapiyorum ama neden boyle anlayamadim
Kızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..
Yalnız benim dikişlerin içte ve dışta çok fazla.. Bir tarafa doğru şişim.. Canım hiç tatlı değildir ama ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum.. Lavabodan da çok korkuyorum.. Dikişlere birşey olur mu ki?
Yine benim bebeğimde uyanmıyor.. Hep uyuyor.. Gece defalarca denedim, gündüz de.. Burada yazılanları yaptım.. Alt açma, ayak sıkma Vs asla uyanmıyor.. Doktor mama verebilirsin dedi ama biberonu da itiyor..
Doğduğunda eli yüzü gayet iyiydi.. Sabah bir baktım gözlerinin alt ve üstü şişmiş ve kapanmış.. Doktor damla verdi ama elimle ayırıyorum, ona rağmen açılmıyor gözleri.. O derece kapandı ve heryeri kızardı.. Kızarıklığın üzeri de sarı sarı nokta.. Çok üzgünüm yaa..
Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun gözünü kendi sütünle de silebilirsin o da iyi gelirKızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..
Yalnız benim dikişlerin içte ve dışta çok fazla.. Bir tarafa doğru şişim.. Canım hiç tatlı değildir ama ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum.. Lavabodan da çok korkuyorum.. Dikişlere birşey olur mu ki?
Yine benim bebeğimde uyanmıyor.. Hep uyuyor.. Gece defalarca denedim, gündüz de.. Burada yazılanları yaptım.. Alt açma, ayak sıkma Vs asla uyanmıyor.. Doktor mama verebilirsin dedi ama biberonu da itiyor..
Doğduğunda eli yüzü gayet iyiydi.. Sabah bir baktım gözlerinin alt ve üstü şişmiş ve kapanmış.. Doktor damla verdi ama elimle ayırıyorum, ona rağmen açılmıyor gözleri.. O derece kapandı ve heryeri kızardı.. Kızarıklığın üzeri de sarı sarı nokta.. Çok üzgünüm yaa..
Kızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..
3 ay kullanacakmışız canım doğumdan sonra başlAnılıyormuş ben başladımSor canım bize de söyle hemen kullanan da var geç kullanan da var anlamadım
Canım gözün aydın sağlıkla almışsın bebisini kucağına. Dikişler de ilk bir kaç gün rahatsızlık veriyor ama sonra geçiyor ağrısı, otururken poponun altına yumuşak bir yastık koy canım iyi geliyor, tuvalet ihtiyacını giderirken de korkma açılmaz dikişler. Oğlunu da arkadaşların dediği gibi bol bol emzirmeye bak, uyandırmaya çalış saatte bir, zor olsada uyandırmakKızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?