2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah ne diyosun çok sevindim buna yüreğim ağzımda geziyorum resmen çok teşekkür ederim

Kızlar selam. Güzel bilgi paylaşımlarımız oldu bu topikte. Aynı şekilde bebeklerimizin gelişimi içinde bir tipik oluştursak mı arkadaşlar şimdi hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptık neredeyse bebeklerimizin gelişimleri aynı hemen hemen herkes buradaki gibi bebeğinde olan değişikleri yazsa yine tecrübeli anneler rahatlatır hem sizce nasıl olur

Olemi cnm ?cidden 40 cikinca degisiuor mu?mesela nasil oluyor?bu sali 40imiz ckacak bizim cok skur
Uykusu tavırları hep değişiyor merak etme çok daha uslu olucak.bakisi bile değişiyor.
Birde ağlarsa sakin panik yapma o bir yeri agrisigi için değil o bebek kendini öyle ifade ettiği için agliyor

Canim sarilik vardi zaten dun gece yatis yapildi o sebepten. 24 saat mor isikta kaldi.. rengi falan duzeldi, ama uyku hali hic duzelmiyor. Uyanamadigi icin emziremiyorum. Sagip zorla veriyorum neler yapiyorum 2 lokma sut verebileyim diye.
Canım ağzına şekerli su yada kaynamış dut suyu yada dut pekmezi ver baktın olmadı Dr gidin yatış yapılsin serum verilir oğlum öyle olmuştu ışın ve serumla düzelmişti geçmiş olsun

Emme hareketi yapiyor ama memeyi tutup emmiyor uyuyakaliyor oyle. Altini acinca falan gerinmeye basliyo ama gozlerini acamiyor kendini acamiyor. Surekli emzirmek istiyorum ama olmuyor, sutum azalmasin diye sagmaya basliyorum bu sefer sagdigimi biberonla vermek icin ugrasiyorum. tekrarlamasin diye elimden geleni yapiyorum ama neden boyle anlayamadim

Canım ağzına şekerli su yada kaynamış dut suyu yada dut pekmezi ver baktın olmadı Dr gidin yatış yapılsin serum verilir oğlum öyle olmuştu ışın ve serumla düzelmişti geçmiş olsun
Sekerli suyu arkadasim da soyledi ama uzmanlar asla vermeyin diyor. Zarari faydasindan cok ise korkarim. Ne yapacagimi sasirdim

Sekerli suyu arkadasim da soyledi ama uzmanlar asla vermeyin diyor. Zarari faydasindan cok ise korkarim. Ne yapacagimi sasirdim
Bence doktora gidin pazartesi kontrole gidin.iciniz rahat eder.sekerli su zarardan verir.sonradan gaz yapar.
Ahhh ahhh annelik bu işte başka bir canlıyı kendinden çok düşünmek.
Onun için endişelenmek onun için canını vermek.
Allah sağlık versin kendini üzme sakın ol ve bebeğine yeteceğini düşün sen onun annesinin senden başka kimse ona iyi bakamaz unutma

Kızlar Allah bebeklerimize sağlık huzur versin.inanin su sokaktaki ağlayan bebek duysam üzülüp için parcalaniyor.biri sokakta çocuğunu dovse kızsa benim canım acıyor.ben çocuk konusunda çok hasssasim.herkezin evladını benim yavrumuda korusun.

Evet canim pazartesi kontrolumuz var zaten. Cok huzursuz ve caresiz hissediyorum kendimi boyle olunca

Ah ne diyosun çok sevindim buna yüreğim ağzımda geziyorum resmen çok teşekkür ederim
Benim.ablamin bebegide hastanede yapılan testten gecememisti .sonra 1aylikken falan tekrar yaptirdik devlet hastanesinde busefer sorun olmadı.gecti testten.icin ferah olsun canım.ilk bebeklerin kulaklarında su falan kaliyormus dogumdan
Uyanmamasi da daha doğduklarıni bile farkedemiyor masumlar.yegenimide çok zor uyandirirdik çok sakin bir bebekti nerdeyse 1ay sesini duymadık gözlerini açmıyordu.hep altını açiyordu ablam emzirmeden önce burnunu topuğunu sikiuordu çünkü uyanmiyordu.masallah hala da öyle sakin ağlamak nedir bilmez.

Üstünü soy memeni ver bu sırada burnunu sık topuğuna vur ama mutlaka emzir.

Kızlar bende o kadar mesaj alıntıladım ki.. O an cevap yazamadım, kaldı öyle.. Bende dün oğluma kavuştum çok şükür.. Darısı bekleyen annelerimize..

Yalnız benim dikişlerin içte ve dışta çok fazla.. Bir tarafa doğru şişim.. Canım hiç tatlı değildir ama ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum.. Lavabodan da çok korkuyorum.. Dikişlere birşey olur mu ki?

Yine benim bebeğimde uyanmıyor.. Hep uyuyor.. Gece defalarca denedim, gündüz de.. Burada yazılanları yaptım.. Alt açma, ayak sıkma Vs asla uyanmıyor.. Doktor mama verebilirsin dedi ama biberonu da itiyor..

Doğduğunda eli yüzü gayet iyiydi.. Sabah bir baktım gözlerinin alt ve üstü şişmiş ve kapanmış.. Doktor damla verdi ama elimle ayırıyorum, ona rağmen açılmıyor gözleri.. O derece kapandı ve heryeri kızardı.. Kızarıklığın üzeri de sarı sarı nokta.. Çok üzgünüm yaa..

Canim hayirli olsun. Dikislerden korkma bende korktum kabiz oldum ama dr.da dedi merak etme acilmaz dikisin diye. Benim sag taraftaydı mumkun mertebe sola otur ilk zamanlar cok zor oluyor oturmak kalkmak yürümek hatta ama 10gune gayet rahatliyorsun.
Benimkide uyuyordu hep elinden geleni yap kalkmasi icin ben cok kaldiramadim sarılık pek olmadi.
Sisliklerin nedeni neymis ne dedi dr.

Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun gözünü kendi sütünle de silebilirsin o da iyi gelir

Canm kiyamam yaaa bebekler ilk başta uykucular maalesef . :/

Dikişler benim de baya war içli dişli katman katman ama dikişlere bisey olmuyor patlayacağı tek pozisyon çömelme pozisyonuymus benim üstteki dikişler atınca korktum dikisim patladı diye gittim ağlaya ağlaya korka korka meğerse dikişler kendi atıp üst deri öyle iyilesiyormus. Bu konuda fikrin olsun . Wc ye de çok bacağını ayırmadan kendini çok kasıp sıkmadan klozeti kullan hiçbirşey olmuyor merak etme doğumdan çok o dikişler sürdü zaten kolay kolay acilmaz Allahın izniyle.

Canım gözün aydın sağlıkla almışsın bebisini kucağına. Dikişler de ilk bir kaç gün rahatsızlık veriyor ama sonra geçiyor ağrısı, otururken poponun altına yumuşak bir yastık koy canım iyi geliyor, tuvalet ihtiyacını giderirken de korkma açılmaz dikişler. Oğlunu da arkadaşların dediği gibi bol bol emzirmeye bak, uyandırmaya çalış saatte bir, zor olsada uyandırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…