2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biraz koku var ama adet dönemindeki gibi.bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor canım belli olmuyor.rengide değişiyor dediğin gibi.bazen lavoboya gidince geliyor ama bazen kendi geliyor.ped doldurmuyor ama ped koymadan da olmuyor
Aynen ped dolmuyor ama Pedsiz de olmaz hava almıyor sonuçta pedler koku belki ondan oluyodur

Aslında düştüyse bişey sürmene gerek yok ben düşmeden yıkamıştım. Batikon sürmüştüm.

Canım bende e devletten hesabımı tanımlamıştım. Eşim memur ben çalışmıyorum bana yatmamış. Acaba ondan mi yatmadi süt parası.. bir de ilk 6 ay yatıyor yaziyor internette doğru mu bilmem

Son düzenleme:
Belki memurlara farklı zamanda yatiyodur canım eşim ve ben ikimiz de ozel sektördeyiz

Aynen ped dolmuyor ama Pedsiz de olmaz hava almıyor sonuçta pedler koku belki ondan oluyodur
İnce ped koyuyorum bende
Rengi hafif açık renk tam kırmızı değilhafif koku bende var
Ve 25 günlük olduk hala hafif hafif devam ediyor.sik sık yikaniyorum ped değiştiriyorum çamaşır degistiriyorum

Yok canım kesmedik. Doktor bir akrabam eldiven giydirme sinirleri şimdi gelişiyor engel oluyorsun demişti bir gün giydirmedim butunnn yüzü çizik oldu. Yine giydirdim. Kessek nolur ki acaba niye kesilmiyor tırnak?
Ben kesiyorum tırnaklarını uzadıkça 2 gün eldiven kullandım sonra bıraktım ellerini hissetmesi önemli hem elleri ile çok daha güzeller niye kesiyorsunuz ki

Bismillah ya Allah
Allah'ım daha çok çok küçük
Korunma dikkat et

Benimki de gazı olunca memeye saldırıyor çıldırıyor resmen nedenini anlayamamıştım çok gazı var ıkınıyor k poposu yara oldu bugün kimyon zeytinyağı verdim inş gecer

Humana still tea aldım ama cok şekerli geldi bir kutu nasıl bitecek bilmiyorum bir de üç dört fincan içilmesi önerilir yazıyor bir fincanı zor içtim, lactamil cay tadı daha iyi geldi bana seker ilavesi yok istege göre ayarlanabiliyor

Hanımlar sizin bebeklerin vucüdu da soyuluyor mu? Zeytinyağı sürmeye başladım ben. Pul pul dökülüyor

Benimki de gazı olunca memeye saldırıyor çıldırıyor resmen nedenini anlayamamıştım çok gazı var ıkınıyor k poposu yara oldu bugün kimyon zeytinyağı verdim inş gecer
Poposunun yara olduğunu görebiliyor musun? Benimki de çok ikiniyor kizariyor. Çok ağlıyor gaz veya kaka yapınca yara mi var acaba ben gormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…