- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #39.161
Aynen canım şeker komasına gircem diye korkuyorum sabah önüme İnan bal pekmez çikolata fındık ezmesi ne bulurlarsa koyuyorlar zorla yediriyolar neyse ki kilo kaybediyorum bu tempoya ztn daha da zayıf olcam herhal deSütten yana sıkıntı yok çok şükür ama dedigin gibi ben yememe dikkat edeyim .Bu ara ne bulursam yiyorum dikkat etmeden :)
Evet hem yüzünü ciziyor hem de kucağımıza aldığımızda bizi de çiziyor herkes başka bir sey söylüyor anlamadımYok canım kesmedik. Doktor bir akrabam eldiven giydirme sinirleri şimdi gelişiyor engel oluyorsun demişti bir gün giydirmedim butunnn yüzü çizik oldu. Yine giydirdim. Kessek nolur ki acaba niye kesilmiyor tırnak?
Benim doktorum 2ay cinsel ilişki yasak dedi.biraz acele mi ettiniz her ihtimale karşı korunmayı bırakmamak gerekKızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .
Doktor kesin dedi ama ben kesemedim henüz .eldiven hiç giydirmedim diyebikirim doktor ve sağlık ocağından da giydirme dedilerEvet hem yüzünü ciziyor hem de kucağımıza aldığımızda bizi de çiziyor herkes başka bir sey söylüyor anlamadım
Son adetinizden sonra gecikme mi yasadınız okuduklarıma göre lohusa döneminde düzensizlikler oluyormuş belki de öyledir damar atması durumu uterusun küçülmesi de olabilir ama kesin sonucu doktor söykrr tabi, hayırlısı olsun :)Kızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .
Benim doktorum 2ay cinsel ilişki yasak dedi.biraz acele mi ettiniz her ihtimale karşı korunmayı bırakmamak gerek
Son adetinizden sonra gecikme mi yasadınız okuduklarıma göre lohusa döneminde düzensizlikler oluyormuş belki de öyledir damar atması durumu uterusun küçülmesi de olabilir ama kesin sonucu doktor söykrr tabi, hayırlısı olsun :)
Korkma canım ben olduğunu sanmıyorum ama biraz daha bekleyip test falannyaptirirsin için ferah olması içinKorunuyoruz aslında ama belirtilerden korkuyorum.
Korkma canım ben olduğunu sanmıyorum ama biraz daha bekleyip test falannyaptirirsin için ferah olması için
Ben de ya, Bu emzirme işi çok aciktiriyor baya çöplük gibiyim tatlı bişey arkasına domates yiyebiliyorum meselaAynen canım şeker komasına gircem diye korkuyorum sabah önüme İnan bal pekmez çikolata fındık ezmesi ne bulurlarsa koyuyorlar zorla yediriyolar neyse ki kilo kaybediyorum bu tempoya ztn daha da zayıf olcam herhal de
Birisi tırnakları düşer zaten gerek yok dedi,Doktor kesin dedi ama ben kesemedim henüz .eldiven hiç giydirmedim diyebikirim doktor ve sağlık ocağından da giydirme dediler
İçe doğru kıvrıliyor göremiyorum bile ben.ablam tecrübeli anne onun bebeği 7aylik uyurken ona kestirecegim manikür pedikurBirisi tırnakları düşer zaten gerek yok dedi,
Pek sanmıyorum böyle olacağını, bir süre daha böyle kalacak gibi:)
Benim de öyle hem kırmızı hem sarı gibi 20 gün oluyor devm ediyor ne zamana kadar sürecek sonraki adetim ne zaman olacak merak ediyorum, koku olayını bilmiyorum malesefKızlar sizin kanamanız hangi renk benim bi kırmızı akıyor bi sarıya yakın akıyor ayrıca koku da var normal mi acaba pedimi değiştiriyorum ağrı falan yok anlamadım
Benim de bazı günler dolu dolu bazen de bitecek adet kanaması gibi az geliyor , rengi kan kırmızı değil ama hafif kırmızı Sanki tam kan gibi değilde sulandirilmis gibi afedersin. Koku da var ama öyle fena değil sanki :/Kızlar sizin kanamanız hangi renk benim bi kırmızı akıyor bi sarıya yakın akıyor ayrıca koku da var normal mi acaba pedimi değiştiriyorum ağrı falan yok anlamadım
40 gün sürüyormuş yaBenim de öyle hem kırmızı hem sarı gibi 20 gün oluyor devm ediyor ne zamana kadar sürecek sonraki adetim ne zaman olacak merak ediyorum, koku olayını bilmiyorum malesef
Ben rahatsız oldum kokudan ya hava sıcak omdan mı Acaba anlamadımBenim de bazı günler dolu dolu bazen de bitecek adet kanaması gibi az geliyor , rengi kan kırmızı değil ama hafif kırmızı Sanki tam kan gibi değilde sulandirilmis gibi afedersin. Koku da var ama öyle fena değil sanki :/
Biraz koku var ama adet dönemindeki gibi.bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor canım belli olmuyor.rengide değişiyor dediğin gibi.bazen lavoboya gidince geliyor ama bazen kendi geliyor.ped doldurmuyor ama ped koymadan da olmuyorBen rahatsız oldum kokudan ya hava sıcak omdan mı Acaba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?