2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sütten yana sıkıntı yok çok şükür ama dedigin gibi ben yememe dikkat edeyim .Bu ara ne bulursam yiyorum dikkat etmeden :)
Aynen canım şeker komasına gircem diye korkuyorum sabah önüme İnan bal pekmez çikolata fındık ezmesi ne bulurlarsa koyuyorlar zorla yediriyolar neyse ki kilo kaybediyorum bu tempoya ztn daha da zayıf olcam herhal de

Kızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .

Yok canım kesmedik. Doktor bir akrabam eldiven giydirme sinirleri şimdi gelişiyor engel oluyorsun demişti bir gün giydirmedim butunnn yüzü çizik oldu. Yine giydirdim. Kessek nolur ki acaba niye kesilmiyor tırnak?
Evet hem yüzünü ciziyor hem de kucağımıza aldığımızda bizi de çiziyor herkes başka bir sey söylüyor anlamadım

Benim doktorum 2ay cinsel ilişki yasak dedi.biraz acele mi ettiniz her ihtimale karşı korunmayı bırakmamak gerek

Evet hem yüzünü ciziyor hem de kucağımıza aldığımızda bizi de çiziyor herkes başka bir sey söylüyor anlamadım
Doktor kesin dedi ama ben kesemedim henüz .eldiven hiç giydirmedim diyebikirim doktor ve sağlık ocağından da giydirme dediler

Son adetinizden sonra gecikme mi yasadınız okuduklarıma göre lohusa döneminde düzensizlikler oluyormuş belki de öyledir damar atması durumu uterusun küçülmesi de olabilir ama kesin sonucu doktor söykrr tabi, hayırlısı olsun :)

Son adetime 4 gün kaldı. Hayirlisi bakalım yarın ne dicek doktor.

Aynen canım şeker komasına gircem diye korkuyorum sabah önüme İnan bal pekmez çikolata fındık ezmesi ne bulurlarsa koyuyorlar zorla yediriyolar neyse ki kilo kaybediyorum bu tempoya ztn daha da zayıf olcam herhal de
Ben de ya, Bu emzirme işi çok aciktiriyor baya çöplük gibiyim tatlı bişey arkasına domates yiyebiliyorum mesela sırf kilo vermeyeyim diye yiyorum

Kızlar sizin kanamanız hangi renk benim bi kırmızı akıyor bi sarıya yakın akıyor ayrıca koku da var normal mi acaba pedimi değiştiriyorum ağrı falan yok anlamadım

Doktor kesin dedi ama ben kesemedim henüz .eldiven hiç giydirmedim diyebikirim doktor ve sağlık ocağından da giydirme dediler
Birisi tırnakları düşer zaten gerek yok dedi,
Pek sanmıyorum böyle olacağını, bir süre daha böyle kalacak gibi:)

Kızlar selam benim sağ göğüs ucum bildiğiniz yarıldı, patlamış mısıra döndü. Emzirirken çok acıyordu ben biran önce iyileşsin diye hep kuru tutmaya çalışıyordum hatta yarığın arası iltihap oluyordu hata ediyormuşum.

Meme Başı Çatlamasına Bulduğum Çözüm:

Gece yatmadan en son o göğüsü emziriyorum ve sonra Garmastan krem sürüyorum ki uzun süre kremli kalsın.Bu kremi yıkamadan bebeğe memeyi veremiyoruz çünkü.
Üzerine silikon göğüs ucunu takıyorum ki içine süt dolsun ve yaralı uçdevamlı sütün içinde kalsın. Kalkan değil şu emzirme uçlarından.
Sütyenimin içine göğüspedi koyuyorum ki akan süt üstümü ıslatmasın.
Gündüzleri arada tahinin üstündeki yağı sürüp yine silikon göğüs ucu ve ped takıyorum.
1 günde o kadar iyi geldi ki anlatamam bugün 2. Günüm yarın süt içinde kalmasın diye ucu takmayacağım bakalım ne olacak.
En son 2-3 gün bu mememi emzirmesem mi diye düşünüyodum o derece yarılmıştı.
Sevgiler bol sütler...

Birisi tırnakları düşer zaten gerek yok dedi,
Pek sanmıyorum böyle olacağını, bir süre daha böyle kalacak gibi:)
İçe doğru kıvrıliyor göremiyorum bile ben.ablam tecrübeli anne onun bebeği 7aylik uyurken ona kestirecegim manikür pedikur

Kızlar sizin kanamanız hangi renk benim bi kırmızı akıyor bi sarıya yakın akıyor ayrıca koku da var normal mi acaba pedimi değiştiriyorum ağrı falan yok anlamadım
Benim de öyle hem kırmızı hem sarı gibi 20 gün oluyor devm ediyor ne zamana kadar sürecek sonraki adetim ne zaman olacak merak ediyorum, koku olayını bilmiyorum malesef

Benim de bazı günler dolu dolu bazen de bitecek adet kanaması gibi az geliyor , rengi kan kırmızı değil ama hafif kırmızı Sanki tam kan gibi değilde sulandirilmis gibi afedersin. Koku da var ama öyle fena değil sanki :/

Ben rahatsız oldum kokudan ya hava sıcak omdan mı Acaba anlamadım

Ben rahatsız oldum kokudan ya hava sıcak omdan mı Acaba anlamadım
Biraz koku var ama adet dönemindeki gibi.bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor canım belli olmuyor.rengide değişiyor dediğin gibi.bazen lavoboya gidince geliyor ama bazen kendi geliyor.ped doldurmuyor ama ped koymadan da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…