- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.861
kac kilo dogmustu senin yawrun canimCanım bence kilosu iyi her insan aynı kiloda olmadığı gibi bebekler de farklı
bende sasirdimO degilki dert eden bendim:)
Aman hep gülelimkiz allah seni emi güldürdün beni ben tosbik bisiy oldum allahtan boyum iyi.
uzun bi ara daha uzak olalimda sonra bakariz
Aynen canim benim ikk doktoeum da bu coxugun tedaviye ihtoyaci yok ama senin olacak biz anneleri tedavi etmiyoruz demistiUzun ağlamalar, gaz sancıları, uykusuzluk şikayetleriyle doktora gittik, idrar ve gaita tetkikleri yapıldı temiz çıktı mama değişikliğine gidin dedi bir de probiyotik damlası verdi, aralarda kaynatılmış ılık su verin, kolik bebeğiniz var dedi size geçmiş olsun deyip gönderdi umarım bunlar işe yarar da o da biz de rahat ederiz. Bir de hep kucakta uyuyor dedim başta yanlış yapmışsınız ona alışmış öyle gider dedi, halbuki okuduğum kitaplarda ilk aylarda bebekler kucağa alışmazmış bu onların bir çeşit ihtiyaçlarmış kucağa alıştırma konusu tartışmaya açık konu sanırım
Tam takip edemiyorum canim. Malum cocuktan. O yüzden yanlışlık oldu :)bende sasirdimama dedim belki bana der
4 bardak su kaynatılmış iki tatlı kaşığı yeşilçay ile 10 dk demlenecek ılık olduktan sonra süzüp içine bir şişe soda dökülecek ve yarim limon sıkılacak bu kürü 15 gün günde 3 kez için sonra bir hafta ara verin tekrar yapın farkı görürsünüzNasıl yani canım ben anlamadım 4 bardak su koyacagım yeşil çay ve soda ne kadar olacak anlamadım
2. Aya bir hafta kaldı duruma göre 90 cc ya da 60 cc veriyoruz bazen 60 cc bitiremiyor bileKızlar 2 ayımızı doldurduk geçen hafta.. ögunlerde kaç cc veriyorsunuz bebeklerinize? 90yetiyormu yoksa dahamı cok
Sabır sabır... İki ay daha böyle gidecek..Aynen canim benim ikk doktoeum da bu coxugun tedaviye ihtoyaci yok ama senin olacak biz anneleri tedavi etmiyoruz demisti
Bende burdayım canım normalde gece uykumuz düzenlidir şu andada uyuyor ama kızım bugün öksürüyor hapşuruyor biraz halsiz bizde eşimle nöbetleşe uyuyarak başında bekliyoruz ateşi çıkmadı çok şükür ama allah korusun ateşi çıkar diye korkuyoruz uyutabildinmi bebeğini yoksa hala uyanıkmıNöbetçi anneler burda mı ?Dün kirkimiz çıktı ama 41. Gün baya değiştik şöyle ki ; ağlama krizleri , memeden inmeme, uykusuzluk ... Bugün hiç uyumadı diyebilirim . Emdiği sürece tavşan uykusuna yattı kısa kısa ,yarı açık gözle. Bu saat oldu hala fıldır fıldır bakıyor en son süt mü kalmadı doymadı ondan mı uyumuyor deyip mama bile verdim ama daha da canlandı bakalım ne zaman pes edecek
Ben ilk başta prima premium care kullandım sonra Molfix yenidoğan a geçtik ama keyfî geçtik biz .1paket 1numara almistik devamında iki numara aldık büyük gelince 1jumara bulamayip Molfix aldık memnunumKizlar iyi geceler epeydir giremiyorum acil yardıma ihtiyacim var bebeğim ilk hafta pişik oldu sonra hiç geçmedi 25 gunluktu benim diş apse yaptığı için antobantibik kullandim pisigi çok arttı nerdeyse et oldu poposu doktora goturdum madecassor verdi o epey düzeltti ama t geçirmesi 3 kez bez markası değiştirdim sleepy ile başladım huggies daha sonra da Prima premium care pişik devam ediyor kullandığım ilaçlar ise
Sudokrem
Hametan
Zeytinyag
Kantaron yağı
Bepanthen
Madecassor
Pudra
Furasin
Trosyd
Balmumu-zeytinyag karışımı
Balmumu-zeytinyag-shea yag-kakao yağ karışımı
En son eczacı arkadaşım tavsiyesi ile cire aseptine krem ve kükürtlü sabun kullanmaya başladım dünden beri
Yarın yeni başka marka bir bez denemeyi düşünüyorum gün içinde poposunu bir kaç kez yıkıyorum kurutuyorum ama bir türlü duzelmiyor bazen kanıyor bu kullandiklarim arada biraz azalttı sonra yine kizartti ama asla geçmedi doktorlar daa pek dikkate almıyor pisikleri
Kortizon ve antibiyotik içeren merhemlerden kullansam belki geçer ama ecz ark kullanmaya dedi
Sizler neler kullanıyorsunuz?
Aynıyım canım sürekli gaz çıkarıyor ama işkence ediyormuşum gibi inliyor sürekli. Bundan 1 hafta önce gece olmasada gündüz biraz uyurdum. Artık oda yokkronik_unutkan canım karar verdim ilaç işe yaramadı bizde.. Bizim gazı geçirecek birşey yok galiba.. Gece 2 den beri ıkınıyor.. İlacı verdim, emzirdim, başka gaz ilacı verdim, masaj yaptım, acı elma yağı sürdüm, pış pışladım ama ıkınması bitmedi.. Çok şükür yeni gaz çıkardı ama hâlâ ıkınıyor.. Ben bu kadar gazlı bebek görmedim..
Ben kırkımızın çıktığı gün oldum hasta.Kızlar peki adet gören oldu mu? Biz 67 günlük olduk paşamla. Acaba adet ne zaman olacağız. Emzirdigimiz için geç oluyormuşuz. 1 yıl kadar olmayan olabiliyormus
Biz bence bir gün önce ya da bir gün sonra doğurmalıydık.. :)Aynıyım canım sürekli gaz çıkarıyor ama işkence ediyormuşum gibi inliyor sürekli. Bundan 1 hafta önce gece olmasada gündüz biraz uyurdum. Artık oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?