2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kimyon yemeyi denedin mi? Bir çay kaşığı ağzıma atıp ilaç gibi suyla içiyorum. Gaza çok faydalıymış. Aynı zamanda damlalarını da veriyorum. Hangisi fayda etti bilmiyorum ama denemek lazım.

Rezene ısırgan otu anason çemen tohumu ve de üzüm suyu dimes’in var %100 üzüm suyu ilk önce bütün otlardan birer tutam yarım kupa bardagı sıcak suya demliyosun 10 dk demlenecek o sonra süzüp kupa bardaga koyuyorsun yarım ya o çay üzerine üzüm suyunu eklıyorsun . Kızlar ben bu tarifi uyguladım hem gaz çıkarmada hemde süt artırmada faydalı benim çocuğum çok gazlı ama büyük adam gibi kendi çıkarıyor hiç gaz damlası kullanmadık karnı çok guruldu yo ona bi çare bulamadık

Teşekkürler tatlım ben zaten temizleme pamugunu islatip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum ama o dediğin kreme bakarimm

Canım hepsini kullanmışsınız sana tavsiyem yediklerinde dikkat et baharatlı acı şeyler yeme kaka asitli olur onlar da yakar bizim ilk haftamızda olmuştu pişmiştim yavrum baharatlı vyaprak sarması yemiştim zeytinyağını bolca sssürdük bez değiştirdik biz de doktor bir krem vermişti onu kullandık kadınlar klubünde biri arko krem iyi geldi demişti araştır bir istersen çok geçmiş olsun çok kötü birsey

Teşekkürler tatlım ben zaten temizleme pamugunu islatip siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum ama o dediğin kreme bakarimm
Hicbir kremle dikkatinle gecmiyorsa sorun temizlemen ve bakiminda degil kakanin asitli olusundadir muhtemelen. Yediklerine biraz dikkat et bakalin gene gecmezse cocuk alerji uzmanina gorunun. Bazi bebeklerin alerjisi bu sekilde belirti veriyor canim

Tüm gece kısa kısa uykular yaptı canım, çoğunluk memedeydi , mahvoldum emzirirken , Şimdi de dalıyor , yatırınca ağlıyor

Madecassor kullandım iyi geldi onu kendi göğüslerim içinde kulanmistim iyi geliyor ama fazla kullaninca tahriş yapıyor şimdi bebek altı için sadece zeytinyağı yada bebeyagi kullanıyorum hiç pisik olmuyor

Aynen benimki der bi sürü ses çıkarıyor uykum bölük porcuk

Canım refleks hep aranıyorlar ben o zaman veriyorum emziği napim olmadı elini emiyor

Çok geçmiş olsun minnoşa bizde devletin verdiği d vit değiştirdik çok değil ama yinede farketti benim kız da arabaya bindiği gibi uyuyor iyi hoş geziyoruz anan dılarda bizim Pert çıkıyor eve gelince de o uyanıyor

Canım senin kullandığın antibiyotikten olmuştur o da tetikliyor ne yazık ki aklıma Hindistan cevizi yağı geldi ama bi araştır alerji yapma riski var mı

Canım böyle durumlarda ben youtubedan süpürge sesi açıyorum.sakinliyor uykuya geçiyor aklında olsun senin de

Biz bence bir gün önce ya da bir gün sonra doğurmalıydık.. :)
Aynen canım, benim veledin tüm garezi banaymış. Dün hiç uyumadı gece 1.30 ta sallıyorduk. 2 de uyudu 4 te kalktı sabaha kadar ağladı. Bugün 11 de uyuttum bende yatıcaktım annem haftasonu mevlüt var evden çıkalı 1.5 hafta oldu evini topla gel ağlarsa bakarız dedi. 6 ya kadar uyumuş ya çocuk ben eve geldim bastı çığlığı. Eşim evin canına okumuş bende bu yorgunluğun hırsını almak için gelmesini bekliyorum. Resmen canım çıktı daha oturabilmiş değilim

Kimyon yemeyi denedin mi? Bir çay kaşığı ağzıma atıp ilaç gibi suyla içiyorum. Gaza çok faydalıymış. Aynı zamanda damlalarını da veriyorum. Hangisi fayda etti bilmiyorum ama denemek lazım.
Biz mama ağırlıklı gidiyoruz ama yemeklerime koyuyorum yine de işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…