- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.821
Evet arada çıkartmak iyi fikir meme değiştirirken yapıyorum bazen ana unutuyorumB
Emzirirken kaldırıp çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum o da alıştı. Uyanmıyor
Camim aynen verdim kilo vermeye de devam e diyorum INŞAALLAH kısa sürede tekrar 57 58i yakalarımAy kız ne güzel kilo vermişsin sen ya.Ben doğumdan sonra tartıldığımda 78dimSadece bebek çıkmış yani. şimdide gitmek bilmiyorlar bende 62ye düşmek istiyorum 10 kilo fazlam var.Sen verirsin o 6 kiloyu da.İnşallah çocukta düzene girer, galiba ben biraz annemin ve eşimin yardımları sayesinde rahatım yorulunca uyumak istediğimde eşim hep evde ya alıyor ilgileniyor ya annem,demek ondan bu kilolar yapıştı,iş hayatı başlayınca inşallah gider ne diyim.(Kız namazı kılarken spor yapıyormuş gibi yoruluyorum çuval gibi yıkılıyorum yere )Bak ben dere otuda yemeye başladım o da süt yapıyormuş
Birkaç gün ben de bu haldeyimdim ve eşim de yoktu altı temiz tok uyuması lazım ama dalamıyor gaz da cıkardı acaba bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım elim calpol e gitti geldi, eşim eve gelir gelmez ona verdik sonra araba ile dışarı çıkardık arabada sakinleşti sallamaktan ve uğultudan sanırım7 saattir çığlık atıyor yine çocuk ben artık kafayı yedim yan tutsam olmaz düz tutsam olmaz sallasm olmaz kulağım yırtıldı cigliktan bebek aglamasindan
Bizim dogdugu gunden beri bu halde canım. Her seferinde calpol versem 10 kutu bitirmistik herhalde. Haftada en az 5 gün diyeyim nöbet gibi hiccc susmadan ağlıyor saatlerce. Saç kurutma makinesi ile yaşıyoruz zaten türlu türlü beşikler ziplamalar kucaklar nafile. Arabada da susmamaya başladıBirkaç gün ben de bu haldeyimdim ve eşim de yoktu altı temiz tok uyuması lazım ama dalamıyor gaz da cıkardı acaba bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım elim calpol e gitti geldi, eşim eve gelir gelmez ona verdik sonra araba ile dışarı çıkardık arabada sakinleşti sallamaktan ve uğultudan sanırım
Ağlama krizlerin ben de yaşıyorum ve tahammül edemiyorum artık, açken bile ağlıyor mamayı da istemiyor öyle ağlıyor ki sanki bir yeri kopuyor, yarın bu konu ile ilgili doktorla görüşücem biz mi yanlışız o mu yanlış dicemBizim dogdugu gunden beri bu halde canım. Her seferinde calpol versem 10 kutu bitirmistik herhalde. Haftada en az 5 gün diyeyim nöbet gibi hiccc susmadan ağlıyor saatlerce. Saç kurutma makinesi ile yaşıyoruz zaten türlu türlü beşikler ziplamalar kucaklar nafile. Arabada da susmamaya başladı
Bezen bir memem disarda kaliyor gece uyurkensendeki boyun masallahi war tatlim. 1.65 imherkez ayni anlasilan bende sart atlet allahim ewde rahat giyinemeyrnlere yardim etsin. cok zorrrr pisiyoruz hawa atesss
Gunduz toplam 2 saat uyudu .Aksam zorla uyuttum 2 saat uyanip kalkti .Sonuc su saatte hala kucağımda.Allah yardimcimiz olsun .Benim sütüm nerdeyse hic yok o yüzden meme reddi neyi degistirir bilemiyorum. Biraz sakinleşene kadar vakit kazandıracak birşeylere ihtiyacım var. Gece 3 ten bu yana ayaktayım sabrım eksilerde artık. Duruma bakılırsa bu gecede aynı olacak, birinde daha okudum forumda alayım onuda
Canım ben mayıs annesiyim ama burayı da takip ediyorum sana ve bebise çok üzülüyorum bu ağlamalar gaz ağrısımi başka bi derdimi var Allahim geçsin artık bi nefes alın bide7 saattir çığlık atıyor yine çocuk ben artık kafayı yedim yan tutsam olmaz düz tutsam olmaz sallasm olmaz kulağım yırtıldı cigliktan bebek aglamasindan
Yediğim tekmenin haddi hesabı yok. Bizim bebek meme reddini geçip beni de reddediyor artık
o durumlar bizdede war canim haha aynenBezen bir memem disarda kaliyor gece uyurken
Merhabalar.. kk da yazmadım daha önce ilk olarak diğer grupta yazmakla başladım. Şimdi de durumunu okuyunca çözüm olarak aklıma elektrik süpürgesi sesi geldi. Beyaz gürültü uygulaması indir telefonuna. Benim zıpır onunla sakinliyor. Denedin mi bilmiyorum ama denemediysen o gürültüyü tercih ediyorum çoğu zaman...7 saattir çığlık atıyor yine çocuk ben artık kafayı yedim yan tutsam olmaz düz tutsam olmaz sallasm olmaz kulağım yırtıldı cigliktan bebek aglamasindan
Yediğim tekmenin haddi hesabı yok. Bizim bebek meme reddini geçip beni de reddediyor artık
Amin inşallah ben yine nöbetteyimCanım ben mayıs annesiyim ama burayı da takip ediyorum sana ve bebise çok üzülüyorum bu ağlamalar gaz ağrısımi başka bi derdimi var Allahim geçsin artık bi nefes alın bidekronik_unutkan var sanırım uykusuzluk çeken en kısa zamanda düzene girsinler inşallah
Teşekkür ederim ya 4 farklı çocuk doktoruna götürdüm 3 kere acile götürdüm. Tam olarak uykusuzluğu değil sorun uyanık olduğunda sürekli ağlıyor e bizim yorgunlugumuza bir de üzüntü çaresizlik ekleniyor. İnşallah kimse yaşamaz böyle biseyCanım ben mayıs annesiyim ama burayı da takip ediyorum sana ve bebise çok üzülüyorum bu ağlamalar gaz ağrısımi başka bi derdimi var Allahim geçsin artık bi nefes alın bidekronik_unutkan var sanırım uykusuzluk çeken en kısa zamanda düzene girsinler inşallah
Çok aglamadiginda saç kurutma makinesi kullanıyorum ben de epey ise yariyor ama çoğu zaman hiçbir anlamı yok. Allah sağlık versin bebeklere insallahMerhabalar.. kk da yazmadım daha önce ilk olarak diğer grupta yazmakla başladım. Şimdi de durumunu okuyunca çözüm olarak aklıma elektrik süpürgesi sesi geldi. Beyaz gürültü uygulaması indir telefonuna. Benim zıpır onunla sakinliyor. Denedin mi bilmiyorum ama denemediysen o gürültüyü tercih ediyorum çoğu zaman...
Evet eğer çok sinirleniyorsa işe yaramıyor, bu gece biz de sık sık uyandık, sersem oldukTeşekkür ederim ya 4 farklı çocuk doktoruna götürdüm 3 kere acile götürdüm. Tam olarak uykusuzluğu değil sorun uyanık olduğunda sürekli ağlıyor e bizim yorgunlugumuza bir de üzüntü çaresizlik ekleniyor. İnşallah kimse yaşamaz böyle bisey
Çok aglamadiginda saç kurutma makinesi kullanıyorum ben de epey ise yariyor ama çoğu zaman hiçbir anlamı yok. Allah sağlık versin bebeklere insallah
Sütüm azalıyor akşama doğru doymayınca ztn anlıyorum ortalığı inlettiyor doyana kadarGunluk 30 40 gr almasi normalmis bebeklerin. Oyle hesaplayabilirsin de sutun varsa niye mama veriyorsun benim yetmiyi ama sanki zehir veriyor gibi oluyorum mama verirken icim sizliyo
Canım bence kilosu iyi her insan aynı kiloda olmadığı gibi bebekler de farklı@aeengineerDimplesbaby benim kız 43 günlükken 4500 gram dedi doktoru ya biz niye bu kadar küçük kaldık
O degilki dert eden bendim:)43 gunlukken tam bizde tartildik. 3600du.kiz cocugu hem de bence şükretAnneAslan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?