2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Camim aynen verdim kilo vermeye de devam e diyorum INŞAALLAH kısa sürede tekrar 57 58i yakalarım inan annemlerin yanındayım annem kız karedesim babam hatta erkek kardeşim bile yardımı oluyor olduğu halde cocuk hepimizi yorduğu için ben iki dakika oturmuyorum inan sabah 6dan itibaren aktifim oğluş rahat durmuyor yemek bilenem zor yiyorum o da fırsat bulabilirsem ama göbeğim hala istediğim kıvamda değil bir de çok çirkin sarkık sunuk kararmış halde bir de göbek fıtığı olmusum :/ omun icin genel cerraha gidecegim sarkik icin cildiyeye gitcem toparlayixi krem melhem oluyormus bskalm. Bol bol karpuz yemeye calisyorum ben de sut olmasi icin ya

7 saattir çığlık atıyor yine çocuk ben artık kafayı yedim yan tutsam olmaz düz tutsam olmaz sallasm olmaz kulağım yırtıldı cigliktan bebek aglamasindan
Birkaç gün ben de bu haldeyimdim ve eşim de yoktu altı temiz tok uyuması lazım ama dalamıyor gaz da cıkardı acaba bir yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım elim calpol e gitti geldi, eşim eve gelir gelmez ona verdik sonra araba ile dışarı çıkardık arabada sakinleşti sallamaktan ve uğultudan sanırım

Bizim dogdugu gunden beri bu halde canım. Her seferinde calpol versem 10 kutu bitirmistik herhalde. Haftada en az 5 gün diyeyim nöbet gibi hiccc susmadan ağlıyor saatlerce. Saç kurutma makinesi ile yaşıyoruz zaten türlu türlü beşikler ziplamalar kucaklar nafile. Arabada da susmamaya başladı

Ağlama krizlerin ben de yaşıyorum ve tahammül edemiyorum artık, açken bile ağlıyor mamayı da istemiyor öyle ağlıyor ki sanki bir yeri kopuyor, yarın bu konu ile ilgili doktorla görüşücem biz mi yanlışız o mu yanlış dicem

Gunduz toplam 2 saat uyudu .Aksam zorla uyuttum 2 saat uyanip kalkti .Sonuc su saatte hala kucağımda.Allah yardimcimiz olsun .

Canım ben mayıs annesiyim ama burayı da takip ediyorum sana ve bebise çok üzülüyorum bu ağlamalar gaz ağrısımi başka bi derdimi var Allahim geçsin artık bi nefes alın bide kronik_unutkan var sanırım uykusuzluk çeken en kısa zamanda düzene girsinler inşallah

Merhabalar.. kk da yazmadım daha önce ilk olarak diğer grupta yazmakla başladım. Şimdi de durumunu okuyunca çözüm olarak aklıma elektrik süpürgesi sesi geldi. Beyaz gürültü uygulaması indir telefonuna. Benim zıpır onunla sakinliyor. Denedin mi bilmiyorum ama denemediysen o gürültüyü tercih ediyorum çoğu zaman...

Teşekkür ederim ya 4 farklı çocuk doktoruna götürdüm 3 kere acile götürdüm. Tam olarak uykusuzluğu değil sorun uyanık olduğunda sürekli ağlıyor e bizim yorgunlugumuza bir de üzüntü çaresizlik ekleniyor. İnşallah kimse yaşamaz böyle bisey
Çok aglamadiginda saç kurutma makinesi kullanıyorum ben de epey ise yariyor ama çoğu zaman hiçbir anlamı yok. Allah sağlık versin bebeklere insallah

Evet eğer çok sinirleniyorsa işe yaramıyor, bu gece biz de sık sık uyandık, sersem olduk

Gunluk 30 40 gr almasi normalmis bebeklerin. Oyle hesaplayabilirsin de sutun varsa niye mama veriyorsun benim yetmiyi ama sanki zehir veriyor gibi oluyorum mama verirken icim sizliyo
Sütüm azalıyor akşama doğru doymayınca ztn anlıyorum ortalığı inlettiyor doyana kadar

Varya aklı olan e bebekten online alışveriş yapmaz. Bu kadar beceriksizlik olmaz yani ne zaman birşey alsam ya rengi farklı ya bedeni ya da eksik. İki tane kısa kollu tulum istedim annemi ikna edeyim çocuk giysin diye biri 3-6 ay geldi biri paketten çıkmadı. Diğerini kargolayacaklar buda çuval gibi

Kızlar peki adet gören oldu mu? Biz 67 günlük olduk paşamla. Acaba adet ne zaman olacağız. Emzirdigimiz için geç oluyormuşuz. 1 yıl kadar olmayan olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…