- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.941
Valla öncelikle şunu söyleyeyim hatta tüm annelere bebeği gaz sancısı olanlara Allah'tan kolaylıklar diliyorumMaşallah size canım.. Keşke güzel güzel emip, gülücük atıp, uyusalar :)
Aaa toz kimyon.. Boğazıma kaçmasın :) ama yavrum için deneyeceğim.. Soğuk suyu kimsemi içmiyor yaa? Nasıl dayanıyorsun?
Bende mercimek o şekilde sonuca yok açmadı dere otu ile yaradı, deneye deney bulunacak ayrıca benim de doğumdan sonra iştahım yoktu yeni yenş açıldıEvet canm kırmızı mercimek. Ayy yapayım bari ben de. Canım istedi pek severim
Emdikten sonra mı beş saat uyuyor eğer öyleyse bence yetiyordurSelam kızlar, benim bebeğim 35 günlük, mama destekli emzirdim. Sütüm pek olmadı. 3750 doğdu. bir ay sonra 5000 kilo oldu. sağlık ocağındaki hemşire çok kilo almış, sütün yeter mamayı kes dedi. şimdide bebeğim geceleri 3 , 4 uyandırmasam 5 saat uyuyo. Uyandıramıyorum. uyandırsamda beş dakika emip uykuya dalıyor. Sizce aç olsa bu kadar uyur mu? Ya da açlığa mı alıştı. Ya da sütüm beş dakika emse dahi yeterli miTecrübeli anneler lütfen yardım edin
Benim kızımda emip uyuyunca 4-5 saat uyumaya başladı. Kaldirmiyorum bende sanırım yetiyor onlaraEmdikten sonra mı beş saat uyuyor eğer öyleyse bence yetiyordur
Gece ilk uykusu mu 4-5saatBenim kızımda emip uyuyunca 4-5 saat uyumaya başladı. Kaldirmiyorum bende sanırım yetiyor onlara
Benim kızda da aynısı oldu. Tozdan olduğunu kesfettim. Emzirme yastiginin üzerine yatiriyordum. O birkac kez yere düştü. Ahsabin üzeri ne kadar olsa da toz oluyor. Sonra birkaç gün onun uzerine yatirmadim. Yastığı da yıkadım. Yuzundekiler gecti. Bizimkinin de gözünün ustunde falan vardi. Kırmızı kirmizi... Birkaç güne geçer. Yatirdigin yerlerde temiz olsunKızlar kızımın yüzünde isilik çıktı özellikle gözünün üstünde ev cok sıcakta degil hergün yıkıyorum da neden oluyo anlamadım bi önerisi olan var mı
Çok dikkat ediyorum. Herseyini ütülüyorum yere düsen seyleri asla kullanmıyorum. Yastıgı yün acaba ondsn mı oluyoBenim kızda da aynısı oldu. Tozdan olduğunu kesfettim. Emzirme yastiginin üzerine yatiriyordum. O birkac kez yere düştü. Ahsabin üzeri ne kadar olsa da toz oluyor. Sonra birkaç gün onun uzerine yatirmadim. Yastığı da yıkadım. Yuzundekiler gecti. Bizimkinin de gözünün ustunde falan vardi. Kırmızı kirmizi... Birkaç güne geçer. Yatirdigin yerlerde temiz olsun
İsilik değil yani o. Bende öyle sanmıştım da
Bizde de gözünün üzerinde olmuştu hatta göz kapağı şişmişti.. Tenimden olduğunu farkettim.. Cildi çok hassas.. Emerken yapışıyor ondan oluyor bizdeÇok dikkat ediyorum. Herseyini ütülüyorum yere düsen seyleri asla kullanmıyorum. Yastıgı yün acaba ondsn mı oluyo
Aaa evet bizimki de biraz yun keçe gibi. Ondan demekÇok dikkat ediyorum. Herseyini ütülüyorum yere düsen seyleri asla kullanmıyorum. Yastıgı yün acaba ondsn mı oluyo
Bi daha kullanmam ya ne yaptıusam gecmedi belki yüne alerjisi olabilirAaa evet bizimki de biraz yun keçe gibi. Ondan demek
Evet canım , genelde saat 11-12 gibi derin uykuya geçer ve 4 saat bazen 5 (Eğer banyo yaptıysa ve yorgunsan ) Saat uyur sonrası da bir bir buçuk saat arayla uyanır.Gece ilk uykusu mu 4-5saat
Emzirirken çok terliyorum bazen çocuğa geçiyor tabi ya bilmiyorum bundan sonra dikkat ederim.Bizde de gözünün üzerinde olmuştu hatta göz kapağı şişmişti.. Tenimden olduğunu farkettim.. Cildi çok hassas.. Emerken yapışıyor ondan oluyor bizde
Üstüne kafa kisminin altina bez atıp kullanabilirsin. Ben şu an hala oyle kullanıyorum. Ayni sorunu yasamayayim diye. Kolumda da olursa ten temasi Olmasin pişmesin diye ya uzun kollu giyiyorum. Ya da kafa altina bez KoyuyorumBi daha kullanmam ya ne yaptıusam gecmedi belki yüne alerjisi olabilir
Sağol canım öle de deneyeyim bi yoktu önceden şu bi kaç günde oldu. Bisey dokunuyor ama ne?Üstüne kafa kisminin altina bez atıp kullanabilirsin. Ben şu an hala oyle kullanıyorum. Ayni sorunu yasamayayim diye. Kolumda da olursa ten temasi Olmasin pişmesin diye ya uzun kollu giyiyorum. Ya da kafa altina bez Koyuyorum
Masallah insallah düzeniniz bozulmaz canım, bizim kız kırk yılda bir oda gündüz 4 saat kadar uyur ama o kadar. Zaten çocuğun ağlamadığı tek an memede kalınca sızlıyor artık ağrıdan uyuyamıyorumEvet canım , genelde saat 11-12 gibi derin uykuya geçer ve 4 saat bazen 5 (Eğer banyo yaptıysa ve yorgunsan ) Saat uyur sonrası da bir bir buçuk saat arayla uyanır.
Maşallah bizim de heve ilk uykusu uzun oluyor birkaç günden beri ama sonra çabuk uyaniyorEvet canım , genelde saat 11-12 gibi derin uykuya geçer ve 4 saat bazen 5 (Eğer banyo yaptıysa ve yorgunsan ) Saat uyur sonrası da bir bir buçuk saat arayla uyanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?