2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah size canım.. Keşke güzel güzel emip, gülücük atıp, uyusalar :)

Aaa toz kimyon.. Boğazıma kaçmasın :) ama yavrum için deneyeceğim.. Soğuk suyu kimsemi içmiyor yaa? Nasıl dayanıyorsun?
Valla öncelikle şunu söyleyeyim hatta tüm annelere bebeği gaz sancısı olanlara Allah'tan kolaylıklar diliyorum şükürler olsun bebeğim gazlı değil yani arada oluyor ama çok şükür öyle saatlerce ağlayacak kadar değil. Açıkçası ben bebeğin gazinin annenin yiyip içtiği ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben herşeyi yiyip içiyorum soğuk sıcak "gaz " yapan yapmayan yiyecekler ama etkilemiyor benim bebeği , burda öyle onu yeme şunu yeme muhabbetleri de olmuyor . Bence annenin stres ve üzüntüsü bebeği huzursuz ediyor olabilir bebeğin kendi sindirim problemi olabilir yani anne ile alakalı sanmıyorum ama okudukça üzülüyorum muhakkak yaşayan bilir, İnşallah gazlı bebeklerimiz bir an önce o gaz illetinden kurtulur

Blackbluee1 ısırgan otu çayı, ve incir suyu da süt yapıyor yani ben kullanıyorum. 5 tane incir yıka ve ortadan keserek kaynat, iliyana kadar kapağı kapalı beklet sonra suyunu iç canım , incileri yemene gerek yok.

Emdikten sonra mı beş saat uyuyor eğer öyleyse bence yetiyordur

Çocuk uyuyunca uyuyabilen varmı ya bizim kız bir ilki yaşadı bugün 4 saat uyudu gerçi çığlık atarak uyandı ama olsun. 2 saat uykuyla durmama rağmen bir türlü dalamadım ya çok sinirliyim kendime

Kızlar kızımın yüzünde isilik çıktı özellikle gözünün üstünde ev cok sıcakta degil hergün yıkıyorum da neden oluyo anlamadım bi önerisi olan var mı

Kızlar kızımın yüzünde isilik çıktı özellikle gözünün üstünde ev cok sıcakta degil hergün yıkıyorum da neden oluyo anlamadım bi önerisi olan var mı
Benim kızda da aynısı oldu. Tozdan olduğunu kesfettim. Emzirme yastiginin üzerine yatiriyordum. O birkac kez yere düştü. Ahsabin üzeri ne kadar olsa da toz oluyor. Sonra birkaç gün onun uzerine yatirmadim. Yastığı da yıkadım. Yuzundekiler gecti. Bizimkinin de gözünün ustunde falan vardi. Kırmızı kirmizi... Birkaç güne geçer. Yatirdigin yerlerde temiz olsun
İsilik değil yani o. Bende öyle sanmıştım da

Çok dikkat ediyorum. Herseyini ütülüyorum yere düsen seyleri asla kullanmıyorum. Yastıgı yün acaba ondsn mı oluyo

Çok dikkat ediyorum. Herseyini ütülüyorum yere düsen seyleri asla kullanmıyorum. Yastıgı yün acaba ondsn mı oluyo
Bizde de gözünün üzerinde olmuştu hatta göz kapağı şişmişti.. Tenimden olduğunu farkettim.. Cildi çok hassas.. Emerken yapışıyor ondan oluyor bizde

frhnrfhn canım, sizin orada aşı yapılıyor mu bebeklere? Bizim ülkede önce birşey savunulur sonra şöyle şöyle imiş denir de aşıda da öyle olur diye korkuyorum..

Bi daha kullanmam ya ne yaptıusam gecmedi belki yüne alerjisi olabilir
Üstüne kafa kisminin altina bez atıp kullanabilirsin. Ben şu an hala oyle kullanıyorum. Ayni sorunu yasamayayim diye. Kolumda da olursa ten temasi Olmasin pişmesin diye ya uzun kollu giyiyorum. Ya da kafa altina bez Koyuyorum

Üstüne kafa kisminin altina bez atıp kullanabilirsin. Ben şu an hala oyle kullanıyorum. Ayni sorunu yasamayayim diye. Kolumda da olursa ten temasi Olmasin pişmesin diye ya uzun kollu giyiyorum. Ya da kafa altina bez Koyuyorum
Sağol canım öle de deneyeyim bi yoktu önceden şu bi kaç günde oldu. Bisey dokunuyor ama ne?

Evet canım , genelde saat 11-12 gibi derin uykuya geçer ve 4 saat bazen 5 (Eğer banyo yaptıysa ve yorgunsan ) Saat uyur sonrası da bir bir buçuk saat arayla uyanır.
Masallah insallah düzeniniz bozulmaz canım, bizim kız kırk yılda bir oda gündüz 4 saat kadar uyur ama o kadar. Zaten çocuğun ağlamadığı tek an memede kalınca sızlıyor artık ağrıdan uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…