- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.961
Amin canım inşallah düzen bozulmaz ve hepimizin bebekleri güzel uyur. Iste benim kız gündüz uyumuyor , En fazla bir saat uyuyor Onun harici memede. Gündüz uyumadığını gece uyuyorMasallah insallah düzeniniz bozulmaz canım, bizim kız kırk yılda bir oda gündüz 4 saat kadar uyur ama o kadar. Zaten çocuğun ağlamadığı tek an memede kalınca sızlıyor artık ağrıdan uyuyamıyorum
Ilk uyku uzun olunca dinlenme fırsatı buluyor ınsan. Sonra sersem gibi oluyorum zaten saat başı uyanınca sabaha karşı :)Maşallah bizim de heve ilk uykusu uzun oluyor birkaç günden beri ama sonra çabuk uyaniyor
Evet aldim bi tane. İcinde yesil aparati var daha az gaz geciriyor bebege.Hadi yaa en iyisi hiç girişmeyeyim :) dr browns biberonla anti kolik özelliği varmış belki burada daha önce yazılmıştır, yeni öğrendim bu marka çeşidini senin bilgin var mı
Ben mamayı calkalamıyorum. Kaşıkla karıştırıyorum köpürmüyor daha az hava daha az gaz bendede var dr brownsEvet aldim bi tane. İcinde yesil aparati var daha az gaz geciriyor bebege.
Gaz sancıları hariç Bizim de günümüz pek farklı değil, ben de çok yiyorum valla popom hamilelikte daha da genişledi Sankibiz bugun iki aylik olduk....
halaaaa gazzzz hala gazzzzz
aşimiz ayin 14 unde.
ewde is guc derken yemek yapyorum kucagimda diger oglanla ilgilen aksam ediyorum bole bi yarim saat boslugum yok vede sut olsun diye dayanyom sekerli cay biskuviacele acele yemek yiyorum iyce sis hissediyorum kenddimi diyet yapmk istiyorummmm ama süt kesilcek korkuyorum sizde durumlar nasil kizlar
Böyle okuyunca Allah yardimciniz olsun diyorum ya. Bizim de öyle uyku sorun ama siz daha çok zorlaniyorsunuz anlaşılan. İnşallah en kisa zamanda düzelirAcaba sadece benmi böyleyim. Mesela emdi sonrasında mama yedi gazı çıkarıldı en fazla 20 dk sonra başlıyor ağlamaya zıplıyorum falan biraz idare ediyor. Memede kalmak istiyor hadi izin verdim.bu sefer yastıkta uyuyor yatağa beşiğe koysam uyanıyor. 12 ye kadar oyalayayım gece uyusun dedim morarana kadar ağladı. Emzirdim yastıkta uyudu gece yine millet uyuyacak benim sabaha kadar canım çıkacak. Bu çocuk uyuduğunda dünya susmuyorki neden gece uyumuyor ya
Beb de dikey degil de yatsy dairesel hareket yaptiriyorum. Mutfak tezgshimin ustu bebegin malzemelerine ait zaten bi kasik eksiktiBen mamayı calkalamıyorum. Kaşıkla karıştırıyorum köpürmüyor daha az hava daha az gaz bendede var dr browns
3700 doğmuştu hemen 3500 e düşmüştükac kilo dogmustu senin yawrun canim
Canım gündüz 6 da uyanıyor emince kakasını yapıyor altını değiştiriyorum yatakta oynuyoruz biraz oyalanıyoruz 8 gibi emip geri yatıyor 10 buçuğa kadar uyuyor sonrasında uyanıp emiyor biraz oyalıyoruz pusete koyuyoruz uyuyor 12 den sonra geri uyuyor bazen 3 saat falan arada uyanıyor geri uyuyor bu şekilde akşam 10 a kadar sürüyor gece uyumadan 60 cc mama içiyor 12 gibi yatıyor 3 buçuk ay uyanıyor bizim 2 haftadır genelde. Bu şekilde devam ediyor 42 günlük olduk kaka sayısı da azaldı günde 3 kez falan yapıyor uykuya da genelde gündüzleri pusetine koyup sallayıp uyutuyoruzAcaba sadece benmi böyleyim. Mesela emdi sonrasında mama yedi gazı çıkarıldı en fazla 20 dk sonra başlıyor ağlamaya zıplıyorum falan biraz idare ediyor. Memede kalmak istiyor hadi izin verdim.bu sefer yastıkta uyuyor yatağa beşiğe koysam uyanıyor. 12 ye kadar oyalayayım gece uyusun dedim morarana kadar ağladı. Emzirdim yastıkta uyudu gece yine millet uyuyacak benim sabaha kadar canım çıkacak. Bu çocuk uyuduğunda dünya susmuyorki neden gece uyumuyor ya
Blackbluee1 ısırgan otu çayı, ve incir suyu da süt yapıyor yani ben kullanıyorum. 5 tane incir yıka ve ortadan keserek kaynat, iliyana kadar kapağı kapalı beklet sonra suyunu iç canım , incileri yemene gerek yok.
Kuru incir canım, kaynat sonra ağzı kapalı iliyana kadar beklet sadece suyunu iç canım bir bardak suya yapılacakTaze incir mi taze inciri de hiç sevmiyorum kuruyu yine az çok yiyorum gerçi yemene gerek yok demissin bi deneyim bakalım
Sonuç alabildin mi, bebek ilk aldığında yadırgadı mıEvet aldim bi tane. İcinde yesil aparati var daha az gaz geciriyor bebege.
Kuru incir canım, kaynat sonra ağzı kapalı iliyana kadar beklet sadece suyunu iç canım bir bardak suya yapılacak
Teşekkürler geçmezse giderimHicbir kremle dikkatinle gecmiyorsa sorun temizlemen ve bakiminda degil kakanin asitli olusundadir muhtemelen. Yediklerine biraz dikkat et bakalin gene gecmezse cocuk alerji uzmanina gorunun. Bazi bebeklerin alerjisi bu sekilde belirti veriyor canim
Aciksa uyanır merak etme sarılık durumu felan yoktur zaten baya buyumus o uyuyorsa dokunma ya da gönlün rahat etmiyorsa uyurken emzirSelam kızlar, benim bebeğim 35 günlük, mama destekli emzirdim. Sütüm pek olmadı. 3750 doğdu. bir ay sonra 5000 kilo oldu. sağlık ocağındaki hemşire çok kilo almış, sütün yeter mamayı kes dedi. şimdide bebeğim geceleri 3 , 4 uyandırmasam 5 saat uyuyo. Uyandıramıyorum. uyandırsamda beş dakika emip uykuya dalıyor. Sizce aç olsa bu kadar uyur mu? Ya da açlığa mı alıştı. Ya da sütüm beş dakika emse dahi yeterli miTecrübeli anneler lütfen yardım edin
Hurma bana çok yapıyor ve bulgur ayrıca c vitamini yoğun olan şeyler biber yediğimde de çok sütüm oluyor marul semizotu ya daKızlar ben denedim kesinlikle ise yarıyor dediginiz süt arttıran bişey var mı? Doğum yaptığımdan beri hiç iştahım yokbebiş küçükken yetiyordu süt şimdilik de yetiyor ama çok azaldı ne denemeliyim
Fazla giydiriyor olabilirsin üşür diye korkma doktor bize tek zıbın yeter dedi atlet zibin giydiriyorum ayağı usurse çorap o kadar gece de tek kat ince tulum bizde de isilik çok bir de sampuanı iyi gelmiyor olabilir ben mustela kullaniyorum ama sanki daha kizartiyorKızlar kızımın yüzünde isilik çıktı özellikle gözünün üstünde ev cok sıcakta degil hergün yıkıyorum da neden oluyo anlamadım bi önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?