2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sarılık olmadı ama süt kanallarım tıkandı sütüm çok azalınca mama verdim hala çoğalmadı Mamaya devam ediyorum, kısa zamanda geçer inşallah

Benim de kanallar tıkandı canım sütüm çokmuş gibi , enfeksiyondan olmuş tabi benim ki, mastit oldum. Sütüm orada da azaldı , mama + meme idare ediyoruz , memeyi istemiyo ama şimdilik zorluyorum . İnşallah sen azaltırsın mamayı ben denedim kilo almadı artık mamayla gidicem kendime telkin veriyorum

Bebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Benim kızımda ellerini emiyor hatta öyle bir emiyorki her sabah 10.00 da ellerini emerken çıkarttığı şapırtı sesine uyanıyorum:) öyle böyle değil 2 elini birden ağzına götürüp emiyor:)

Kızlar bebisim 2 ay 10 günlük oldu benim. Ya salyası tükürüğü çok akıyor sizlerinki nasil normal mi acaba bu durum

Benimki de devam ediyor karaciğer ve tiroid lere bakıldı problem yok 3. Aya kadar sürebilirmiş. Bi sıkıntı yok dedi dr bekliyouz geçmesini.

Bebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Benimki bir ara bir iki yapmış, bırakmıştı.. Bugünde birkaç kez denedi ama tam olarak ağzı nere, eli nere bilemiyor.. :)

Benim kızımda ellerini emiyor hatta öyle bir emiyorki her sabah 10.00 da ellerini emerken çıkarttığı şapırtı sesine uyanıyorum:) öyle böyle değil 2 elini birden ağzına götürüp emiyor:)
10 da mı uyanıyorsun? Maşallah canım.. 3'ten beri göz kırpmayanlar olarak selam vereyim

Kızlar bebisim 2 ay 10 günlük oldu benim. Ya salyası tükürüğü çok akıyor sizlerinki nasil normal mi acaba bu durum
Bizimde ilk günden beri tükürüğümüz var, tükürük birikip salya olarak akıyor..

Ay evet agzinin yerini bulana kadar baya ugrasiyo ucundan kiyisindan buluyo sap sap sap... Biraz oyalaniyo kendi kendine cok sukur

A aeengineer gece 12 gibi uyur sabah 6 da uyanır sonra emerken yine uyur 10 da uyanır ama her ne hikmetse ellerini sadece sabah 10 da uyanırken emiyor canım:)
Maşallah canım güzel bir düzen kurmuşsunuz.. Mutlu da uyanıyordur.. Bizimki gazlı baya.. Gazdan uyuyamıyoruz.. Böyle olunca hep bi sinirli, agresif :)
Yalnız tam olarak ne kadarlık oldunuz? Ben 40ından sonra doktora gittiğimde, en fazla 4 saat uyusun gece demişti.. Hoş bizimki o kadara kalmıyor ama 6 saat çok gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…