- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.001
Yavaş yavaş başladı çok nadir de olsa bana da erken gibi geldiBebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Sarılık olmadı ama süt kanallarım tıkandı sütüm çok azalınca mama verdim hala çoğalmadı Mamaya devam ediyorum, kısa zamanda geçer inşallah
Benim kızımda ellerini emiyor hatta öyle bir emiyorki her sabah 10.00 da ellerini emerken çıkarttığı şapırtı sesine uyanıyorum:) öyle böyle değil 2 elini birden ağzına götürüp emiyor:)Bebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Çok emiyor benimkideBebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Ya benimki de çok emiyor çok acıktığını düşünüyorum sütüm zaten yetmiyor malesef mama da veriyorumÇok emiyor benimkide
Benimki de devam ediyor karaciğer ve tiroid lere bakıldı problem yok 3. Aya kadar sürebilirmiş. Bi sıkıntı yok dedi dr bekliyouz geçmesini.İyi nöbetler sabırlı anneler , 2 aylık olduk ama bizim sarılık hala devam ediyor, bir sürü test yapıldı sonucunu bekliyoruz inş bi sıkıntı çıkmaz, sizde de devam eden var mı acaba ? Anne sütü sarılığı olabilir dedi doktor ( sanki çok sütüm var da bi de sarılık yapıyo anlamıyorum valla )
Kanalların tıkandığını nasil anladın canimSarılık olmadı ama süt kanallarım tıkandı sütüm çok azalınca mama verdim hala çoğalmadı Mamaya devam ediyorum, kısa zamanda geçer inşallah
Benim oğluşmun adı Eymenhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ogluma-isim-anketi.1082681/
Merhaba sevgili anneler ve anne adaylari. Biz hala oglumun ismini netlestiremedik. Size zahmet oylarsaniz cok sevinirim. Bir de erkek bebis doguran/doguracak olan sevgili anneler ogluslarinizin ismini de yoruma yaziverseniz bana da fikir olsasimdiden tesekkur ederim..
2. Ay için dr dedi ki artık elini ağzına götürecek salyaları akacak bu aç olduğu ya da diş çıkaracağı anlamına gelmiyor.Bebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
Benimki bir ara bir iki yapmış, bırakmıştı.. Bugünde birkaç kez denedi ama tam olarak ağzı nere, eli nere bilemiyor.. :)Bebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
10 da mı uyanıyorsun? Maşallah canım.. 3'ten beri göz kırpmayanlar olarak selam vereyimBenim kızımda ellerini emiyor hatta öyle bir emiyorki her sabah 10.00 da ellerini emerken çıkarttığı şapırtı sesine uyanıyorum:) öyle böyle değil 2 elini birden ağzına götürüp emiyor:)
Bizimde ilk günden beri tükürüğümüz var, tükürük birikip salya olarak akıyor..Kızlar bebisim 2 ay 10 günlük oldu benim. Ya salyası tükürüğü çok akıyor sizlerinki nasil normal mi acaba bu durum
Ay evet agzinin yerini bulana kadar baya ugrasiyo ucundan kiyisindan buluyo sap sap sap... Biraz oyalaniyo kendi kendine cok sukurBenimki bir ara bir iki yapmış, bırakmıştı.. Bugünde birkaç kez denedi ama tam olarak ağzı nere, eli nere bilemiyor.. :)
10 da mı uyanıyorsun? Maşallah canım.. 3'ten beri göz kırpmayanlar olarak selam vereyim
Bizimde ilk günden beri tükürüğümüz var, tükürük birikip salya olarak akıyor..
kaç aylık ki?A aeengineer gece 12 gibi uyur sabah 6 da uyanır sonra emerken yine uyur 10 da uyanır ama her ne hikmetse ellerini sadece sabah 10 da uyanırken emiyor canım:)
Maşallah canım güzel bir düzen kurmuşsunuz.. Mutlu da uyanıyordur.. Bizimki gazlı baya.. Gazdan uyuyamıyoruz.. Böyle olunca hep bi sinirli, agresif :)A aeengineer gece 12 gibi uyur sabah 6 da uyanır sonra emerken yine uyur 10 da uyanır ama her ne hikmetse ellerini sadece sabah 10 da uyanırken emiyor canım:)
Benimki de öyle coğunlukla acıkmış oluyor hatta gece uykusunda da yapıyorBebisleriniz ellerini emiyor mu? Erken degil mi ellerini tanimasi? Her firsatta el agizda
2buçuk aylıkkaç aylık ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?