2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kanalların tıkandığını nasil anladın canim
Göğüslerim aniden şişti ve zonklamayya başladı hatta uyuyamamıştım hastanede ebeler sıcak ve soğuk uygulayıp sağmayı çalıştılar o zaman dediler göğüslerimde düğüm düğüm yerler elime geliyordu.

Sütümü arttıramıyorum bir türlü, mama veriyorum kimse gelsin ben gideyim istemiyorum çünkü yadırgıyor bu durum ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama tam alışamadım, her iki üç saatte düzenli emziriyor musun mamayı nasıl veriyorsun

Al benden de o kadar mamayı kv den bile gizli veriyorum devamlı bi kıyaslama , laf etme zaten üzülüyorum yoruma açık değilim süt konusunda .
Bizim ki artık emmek istemiyor üstelik meme verince basıyor yaygarayı , emzirebildipim kdr çabalıyorum sonra mama veriyorum 60 yada 90 cc , 3 saat tutuyorum mama aralıklarını da. Ben de sütüm artsın diye çabalıyorum ama emmedikçe ne yapsam boş. Emzirmek için bi aralığım Yok devamlı meme vermeye çabalıyorum ama artık 2 dk bile sürmüyo kendini atıyo geriye istemiyo beni oğlum

Çok şükür düzenimizi kurduk canım bizimde gazımız var ama hafif düzeyde kendiliğinden uyandığı için mutlu uyanıyor uyanır uyanmaz hemen emmiyor önce 5 dakika falan keyif yapar gerinir kendine gelir sonra emer hatta doktorumuz tam keyif bebeği diyor :) 2 buçuk aylık olduk gece ben uyandırdığımda kıyamet kopuyor ağzını sıkıca kapatıp emmek istemiyor ve bütün gün ağlıyo doktora bu şekilde anlattım uyandırma o zaman acıkınca kendi uyanır dedi beslenmek kadar uykuda büyütür dedi hatta gecen gece 2 de uyudu sonra 11 de uyandı ne yaptıysak uyandıramadık. İnşallah sizde gazı en kısa zamanda atlatır rahatlarsınız canım

Oyle yapinca diğer göğsünü ver onu emmesini sağla canim Ya da omzuna al biraz sakinlestir gezdir. Bir daha vermeye çalış. Yine olmuyorsa gezerek emzir. Ben bunlari denedim. InsalIah faydasi olur

Kızlar, sizin bebekleriniz de tıkanıyor mu süt içerken? Biberonda olsa meme de olsa tıkanıyor benim kız illa bi kere de olsa .

Oyle yapinca diğer göğsünü ver onu emmesini sağla canim Ya da omzuna al biraz sakinlestir gezdir. Bir daha vermeye çalış. Yine olmuyorsa gezerek emzir. Ben bunlari denedim. InsalIah faydasi olur

Dediklerini aynen yapıyorum canım zaten ancak öyle emiyor bu aralar balkonda emzirebiliyorum. Pes etmiyorum emsin istiyorum ama hergün daha kötüye gidiyo , biberonu mamayı da kesemiyorum, Allah'a yalvarıyorum artık emsin diye

Benimki birkaç kez tıkanıyor kıpkırmıZı oluyo emerken tıkandığı zaman memeyi bırakmıyor zor alıyorum ağzından
Biberonda tıkanıyor arada bizimki ama memede hiç olmadı. Tıkanınca da hemen nefes alamıyor. korkutuyor beni. Allahım korusun minnaklarımızı.

Özellikle çok açsa memeyi istemiyor, mama veriyorum böyle zamanlarda ve uzun uyuduğu zamanda sağıyorum 10-20 ne çıkarsa onu veriyorum. Bebeğim iki aylık olacak bendeki süt miktarı bu

Evet ben de uyandırıp meme vermek istiyordum almıyordu, o isteyene kadar bekleyeyim

Ben öyle yapıyorum canım sende dene bebeğin nasıl huzurlu oluyosa öyle yap acıkınca mutlaka uyanıyorlar zaten benimki uykuya çok düşkün şu an yine uyuyo
Ewt bizimki de uyuyor :) gaz sancısı gelmezse iyi uyur ama kolik durumu var o yüzden sıkıntılı geçiriyoruz günleri

Benimki birkaç kez tıkanıyor kıpkırmıZı oluyo emerken tıkandığı zaman memeyi bırakmıyor zor alıyorum ağzından
Benimki de kızarıyor ve boş boş bakıyor o an korkuyorum bir kaç sn kalıyor nefessiz.
Biberonda tıkanıyor arada bizimki ama memede hiç olmadı. Tıkanınca da hemen nefes alamıyor. korkutuyor beni. Allahım korusun minnaklarımızı.
Amin canım Allah korusun çocuklarımızı İlk bebeğimde panik yapardım arada bir olurdu , Şimdi sakin bir şekilde dik tutup yüzünü yere doğru çevirip hafif sırtına vuruyorum sakince ama gene de korkuyor insan .

Benimkide aynı öyle oluyor çok üzülüyorum bende aynı şekilde müdahale ediyorum düzeliyor

Benim hatun çarşafla sallamaya bile direniyor uyku konusunda. Yine saatlerdir uyumadı mamasını yedi gaz masajı yaptım bol bol gaz çıkardı yine huysuz memeye yapıştı bakınıyor. 12 de yatıp 3 te kalkardım bugün oda yok anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…