- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.041
masallah yawruya annesi3700 doğmuştu hemen 3500 e düşmüştü
Kaç gündür daha uzun sürerse nasıl kurtarırım diye düşünüyorum. Senin yöntemin iyiymiş canım. İnternetten bi kaç video izleyip hazırlıklı olmak lazım.Benimki de kızarıyor ve boş boş bakıyor o an korkuyorumbir kaç sn kalıyor nefessiz.
Amin canım Allah korusun çocuklarımızıİlk bebeğimde panik yapardım arada bir olurdu , Şimdi sakin bir şekilde dik tutup yüzünü yere doğru çevirip hafif sırtına vuruyorum sakince ama gene de korkuyor insan .
Henüz birşey yapamadım. Sezeryan olduğum için dr um 3 aydan önce spor yasak dedi. Çok kocaman bi göbeğim yok ama dediğin gibi yumuşak ve bana inanılmaz batıyor. Korse toparlardı belkş ama sıcakta çok zorladı. Kullanmadım. Krem işe yarar mı bilmiyorum da acil spor yapmam lazım. Bir de Ortadaki kahverengi çizgi epey azaldı. Sizde ne durumda?Arkadaşlar doğumdan sonra göbek olayını ne yaptınız benim yeni yeni gözüme batmaya başladı korse gerçekten işe yarıyor mı eritiyor sıkılaştırıyor mu, göbeğime dokununca çok yumuşak geliyor elime sıkılsştırıcı krem işe yarar mı
Özellikle çok açsa memeyi istemiyor, mama veriyorum böyle zamanlarda ve uzun uyuduğu zamanda sağıyorum 10-20 ne çıkarsa onu veriyorum. Bebeğim iki aylık olacak bendeki süt miktarı bu
Sağmayı deniyor musunBiz iki aylık olduk benden artık 20de çıkmıyor , eskiden sütüm akardı en azından emzirirken diğer göğsümden akardı şimdi o da Yok arz azalınca talep olmuyo süt de üretilmiyor maalesef. Mama verdiğimden oluyor ama artık geri dönemiyorum. Çok canım sıkılıyor çok üzülüyorum
Benim de kocaman değil ama ayva göbeği gibi diyeyim oturunca özellikle simit gibi duruyor ve ewt siyah çizgi azalıyor. göbek varken ve deri gerginkem siyah çizgi güzel duruyordu şimdi o da kötü duruyor, spor yapmayı da hiç sevmem, kendiliğinden düzelse sarkmasaHenüz birşey yapamadım. Sezeryan olduğum için dr um 3 aydan önce spor yasak dedi. Çok kocaman bi göbeğim yok ama dediğin gibi yumuşak ve bana inanılmaz batıyor. Korse toparlardı belkş ama sıcakta çok zorladı. Kullanmadım. Krem işe yarar mı bilmiyorum da acil spor yapmam lazım. Bir de Ortadaki kahverengi çizgi epey azaldı. Sizde ne durumda?
Selamm:)Nöbetçi annelere selam olsun
Aynen canım yerlere akıyor kucagimdayken kollarıma damlıyor filan.Benimde oyle canim surekli salyalar akiyor yerlere damliyor hatta.. disi erken cikar iyor eskiler ama bilemiyorum.
Anladım canım çok geçmiş olsun ne acı cekmissindir yaGöğüslerim aniden şişti ve zonklamayya başladı hatta uyuyamamıştım hastanede ebeler sıcak ve soğuk uygulayıp sağmayı çalıştılar o zaman dediler göğüslerimde düğüm düğüm yerler elime geliyordu.
Sağmayı deniyor musun
Benimki de devam ediyor karaciğer ve tiroid lere bakıldı problem yok 3. Aya kadar sürebilirmiş. Bi sıkıntı yok dedi dr bekliyouz geçmesini.
3 ay mi yasakladı canim. Ben de spor yapmayı 4 gözle bekliyorum ama cesaret edemiyorum ne zaman yapsam diye bilemiyorum ben de sezeryan oldum dikişlerden korkuyorum 2 ay 11 gün oldu. Kimi 6 ay yasak diyor kimi 1 yılHenüz birşey yapamadım. Sezeryan olduğum için dr um 3 aydan önce spor yasak dedi. Çok kocaman bi göbeğim yok ama dediğin gibi yumuşak ve bana inanılmaz batıyor. Korse toparlardı belkş ama sıcakta çok zorladı. Kullanmadım. Krem işe yarar mı bilmiyorum da acil spor yapmam lazım. Bir de Ortadaki kahverengi çizgi epey azaldı. Sizde ne durumda?
Ahh keşke ama spor yapmadan düzelmez sanırımBenim de kocaman değil ama ayva göbeği gibi diyeyim oturunca özellikle simit gibi duruyor ve ewt siyah çizgi azalıyor. göbek varken ve deri gerginkem siyah çizgi güzel duruyordu şimdi o da kötü duruyor, spor yapmayı da hiç sevmem, kendiliğinden düzelse sarkmasa
Acaba sadece benmi böyleyim. Mesela emdi sonrasında mama yedi gazı çıkarıldı en fazla 20 dk sonra başlıyor ağlamaya zıplıyorum falan bir
Evet canım 3 ay mekik falan yok dedi.. evde eliptik bisiklet var onu kullanabilirim sanırım ama bebiş o kadar yoruyor ki ona da dermanım kalmıyor hem de çok sıcak.. benim de şuan 5 kilom kaldı. Kıyafetlerin bir kısmı hala olmuyor. Eskiye bi dönsek... ya evet o ciltteki koyulaşma var ve kötü duruyor, geçer inşallah. Benim de öyle. Sanki güneşte fazla yanmışım gibi. Göbek fıtığını nerden buldun yaaa. Geçici bişey mi ki?3 ay mi yasakladı canim. Ben de spor yapmayı 4 gözle bekliyorum ama cesaret edemiyorum ne zaman yapsam diye bilemiyorum ben de sezeryan oldum dikişlerden korkuyorum 2 ay 11 gün oldu. Kimi 6 ay yasak diyor kimi 1 yılya zaten bol hareket halindeyim oğlum beni 2 dakika durdurmuyo uyumadığı zamanlar ful kucakta gezdir dolastir sabah 6 da başlıyorum geceye kadar kucağımda o yuzden 2 ayda 17 kilom gitti 5 kilom kaldi. Kilo gitmeye gdiiyor ama göbek pek güzel durmuyor fazla olmasa da var ve sarkık cıvık durumda. O da ancak karin hareketleri ile gider sıklaşır.ona da ne zaman başlarız bilemiyorum. Buarada karnimda kara kara hep. uzun cizgi disinda diyorum hem etrafları karardı.cok çirkin duruyor. Bu renk açılır mı acaba? Bir de hamilelikte göbek fıtığı olmusum :/
Cok uzuldum yasadiklariniza insallah bu kez saglikli sihhatli bebekleriniz olur . Ikiz annesi olacakmissiniz gibi hıssediyorum ALLAH yardımcınız olsunKızlar merhaba insallah hepimiz haziran anneleri oluruz . ben geçen sene aralık ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm toplamda 6 adet 5. Gün embriyom olmustu.4 ü dondurulmustu 2 tanesi transfer edilmisti. Ve 1 tane embriyo da bölünüp üçüzlerime hamile kalmıştım. Fakat rahim agzı yetmezligi varmış bende ve 18 haftalık erken doğumla bebeklerimi kaybettim nisan ayında.zorlu bir sürecti atlatabildim cok sükür. Ve simdi kendimi hazır hissettim pazartesi günü dondurulmuslarimla transfer oldum . allah nasip eder de hamile kalırsam eger haziran annesi olucam nasipse :) cok heyecanlıyım sizler gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?