- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.341
Bi ara açtılar ya ben katılmadım ama baya katılan oldu onlar artık yazmıyorwatsap grubumuz mu war ben neden bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara açtılar ya ben katılmadım ama baya katılan oldu onlar artık yazmıyorwatsap grubumuz mu war ben neden bilmiyorum
Aynen kıyafetlerinde küçülme var . Yine de üzülüyor um uzamiyo herhalde diye .herkes doğru olcemiyor benceBak bizim geçen ay 57 çıkmıştı. Bu ay başka doktora gittim 56 ölçtü ama nasıl olur dedim bı daha ölçtü 57 dedi. Neyse üzüldüm biraz. Sağlık ocağına rota aşısına götürdüm 61 ölçtü. Arada bir iki gün var. Çocuğun elbiseleri kuculuyor yani nasıl uzamaz diyordumm. Çocuğun elbiseleri kuculuyorsa üzüyor iste
watsap grubuda iyiymis canm ben bilsem katilirdim cunku burda direk ekrana bildirim gelmiyo hizli geri donus yapamadiqimiz olyo birbirimizeBi ara açtılar ya ben katılmadım ama baya katılan oldu onlar artık yazmıyor
canm ilk olarak bebeginle sana huzurlu mutlu gunler.Arkadaslar merhaba bebekleriniz nasil uyuyor ve gun icerisinde uyuma sureleri nasil merak ediyorum yakinda ise baslayacagim hala uyku konusunda cok sıkıntılıyiz uyku gozunden akiyor mizmiz ama uyumak istemiyor ayakta kucakta besikte ana kucaginda nasil denk gelirse oyle uyuyor 20 dk 10 dk toplasam gunduz uykusu 2 saati gecmiyor gecede 3 4 kere kalkiyorum bir rutin oluşturmam lazim ama olmuyor siz nasil yapiyorsunuz
Ben banyoyu sabah yaptırıyorum iki günde bir . Akşam üşür diye korkuyorum gündüz bizim de düzen pek yok değişiyor akşam sekizde uyuyordu o da değişti beste uyuyor beş saat kalkıyor iki saat sonra yatırıyorum gece üçte tekrar kalkıyor 6da iki saat daha yatıyor eski düzeni neden bıraktı anlamadım o daha iyiydicanm ilk olarak bebeginle sana huzurlu mutlu gunler.
gunduz tum bebekler oyle uyku duzenleri yok ama bebekler rutine cok cabuk alisiyolar ben aksam 10 da bebegimi yikiyorum. masajini yapiyorum emziriyorum uyuyo we bunu hergun mutlaka bu sekilde dewam ettiriyorum gece uykulari duzene girmeye basladi
Yarım saat emenleri duyunca moralim bozuldu. Gerci kilo alımı iyi ama yinede aç kalıyo diye üzülüyorum.Ayy, insanın oturup kendisinin ağlayası geliyor valla.. Rapor işini ne yaptın canım? Zaman daraldı.. Ben bir doktor buldum ama Eylül randevuları dolu imişÜniversite hastanesinde . Sabah gitsem randevu verirler mi bilemedim.. İyice daraldım..
Bende senden sonra baktım canım.. Tiny love iyiye benziyor.. Bende aynısından alacağım galiba . Teşekkür ederim .
Aynen. Banyoda tek sıkıntı hareketli olması.. Sürekli el kol hareketli.. Kıpır kıpır.. Banyodan çıkınca öyle ağlıyor ki sanki dayak yedi :)
Doktor midesi yumruğu kadar demişti.. Bizimde en fazla beş dk emiyordu.. 5 dk ya çok bile dedi :) Tabi o zaman sütüm vardı.. Şimdi azaldı, emme süresi arttı bu sefer.. Yavrum çekip duruyor.. O zorlamasa sütüm kesilir kesin. Doymasa bırakmaz canım, için rahat olsun.

7/24 emzirme yastığı modundayım :) babasına konsept foto çekicektim doğum günü icin huysuzluğu yüzünden yapamadım. Banyosunuda yaptı hala aynı :/Kızlar nasılsınız, boşaldı buralar baya![]()
Peki sagdiginda kac cc anne sutu verebiliyosun? Biraz da ona gore mamayi ayarlamak gerek.Cok zor bir durum :-( ben hala 60 veriyorum az mi acaba. 90 versemde agliyo 60 versemde
Benim de ayni sekilde :) iki memeden yarim saatte damla damla sagiyorum 30 cc cikiyor...Fotoğrafı görünce bir hevesle ben de sagdim. Uzun zamandir sagmiyordum. Yine 30 cc çıktı![]()
iki memeden yarim saat. Gerçekten üzüldüm. Hep de su içiyordum. Görüp de moral bozdum sadece
Dimplesbaby maşallah valla
Olur cnm uykusuzluk ve yorgunluk insanda kafa bırakmıyor :)Çocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde![]()
Aynen canım, darısı başımıza ama kendim için pek umudum yok bari elindekini kaybeymeyeyim diyorumBenim de ayni sekilde :) iki memeden yarim saatte damla damla sagiyorum 30 cc cikiyor...
Sol gogsumu hic emmiyor 30 cc cikiyo ondan sagi emiyo sonra 60 cc mama iciyoPeki sagdiginda kac cc anne sutu verebiliyosun? Biraz da ona gore mamayi ayarlamak gerek.
Arada bende de oluyo unutuyorumÇocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde![]()
Ben hiç örtemiyorum durdurmuyorkiÇocuğum uyumuş üstünü örtmeyi unutmuşum nasıl anayım ben ya daha alışamadım herhalde![]()
Bende Ankara şentepedeyim daha çocuğa kısa kollu giydirmedim ev çok soğuk geceleri hep üstünüz örtük camlar kapalı yatıyoruzKızlar kızlar kızlar.
Ankarada yaşıyorum.
Evimde derece kullanıyorum
Ev 25 26 27 santigrat derece arasi dwgisiyir değişiyor sicaklik. . Ama sanki daha serin gibi ben mi Üşüyorum bilmiyorum banyoya sürekli erteliyorum.
Bebegime yarım kol atlet ve üstüne izin kol pijama giydoriyorum. Siz nasıl giydiriyirsunjz. Banyo olaylarını z nasıl
Bana çok mantıklı gelmiyor Burda her şeyi paylaşıyoruz eslerimizi kaynanamizi falan gerçekwatsap grubuda iyiymis canm ben bilsem katilirdim cunku burda direk ekrana bildirim gelmiyo hizli geri donus yapamadiqimiz olyo birbirimize
Bizimki de öyle ya bacaklarını kıracak diyorum pat küt diye vuruyorA aeengineer bizim kız gece uykusunu tiny love da uyuyor şaka gibiyiz. Bacaklarını 90 derece tepeye dikiyor uykusunda küt diye indirip kendini sallıyor. Bu ara yanlara vurmaya başladı diye yatağına alayım dedim kesinlikle yatmıyor