- 28 Temmuz 2018
- 136
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.401
Bende de var uyusuklukSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var uyusuklukSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine[/QUOTE
Ben premium care kullanıyorum ve Molfix karisik olarak canım.premium daha kaliteli sanırım.ams normal Prima da aldım külot bezde aldım çok uygun fiyatı.3numara aldım.devam eder inşallah dunde vardı kampanya.Ay bugün kartın hesap kesim günü.. Bir güncük daha devam eder inşallah..
Ben külot bez buldum.. Onlar iyi mi bilemedim.. Birde bu prima, pampers, aktif bebek, premium care diye çeşitler varya ne farkı var ki, biliyor musun?
Evet canım halen uyuşuk o his geçmiyormus sanırım çok uzun süreSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine
Benim gözlemim premiumda yan bantlar daha uzun ve bel kısmı daha yüksek.Bunu bende merak ediyorum. Eşim pampers almış premiuma göre daha ince ve nispeten sert diyebilirim. İkisindede sızdırma oldu o yüzden o konuda birşey diyemiyorum
Evet malesef. Çok rahatsız edici. Ne kadar böyle kalacak acaba? Umarım çok uzun süre kalmazSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine

Ben uyumadım hala birazdan yatıcam duş aldım saat 11 de başlayıp yarım saat önce biten bir gardolap temizliği yaptım.Kizlar iyi geceler kimler ayakta:))))bizim oglan yenice uyudu salliyorum ana kucaginda hala❤![]()
Evet benimde 3,5 ay olucak ve hala hissiz ayrıca bi de dikiş yeri çok kaşınıyor normal mi acaba sizdede var mıSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine
Primada pampers ve aktif bebek aynı kızlar sadece dış ülkelere pazarlandıgı zaman isim değişikliği oluyor. Yani iki çeşit bez var premium care ve pampers diye, premium care biraz daha pahalı bir tık daha kaliteli ama ben pampers kullanıyorum memnunum, e bebeğin uygulamısını indirdim ordan alıyorum hemen kargoluyolar ve baya indirimli şuan orada aylık fırsat paketi olarak alırsanız uyguna geliyorAy bugün kartın hesap kesim günü.. Bir güncük daha devam eder inşallah..
Ben külot bez buldum.. Onlar iyi mi bilemedim.. Birde bu prima, pampers, aktif bebek, premium care diye çeşitler varya ne farkı var ki, biliyor musun?
Uyusuklukta var biraz bastırınca ağrıdaSezeryan olan anneler ya sizin de alt karnınıza dokununca hala uyuşukluk, hissizlik var mi? 3 bucuk ay olacak ayin 15ine
Maşallah :) gerekli diye okumuştumKızlar ek manaya geçicez cam rende gerekli mi kullananlar acil yazabilir mi?
Çokta kullanılmıyor inanKızlar ek manaya geçicez cam rende gerekli mi kullananlar acil yazabilir mi?
MasalhhNasilYarDiyeyim rüya gibi bir gece yaşadım. Su an uyanmamış olabilirimde :) 12 de uyudu bizim sıpa sabah 6.30 a kadar sonra emdi tekrar 7 de uyudu 8.30 a kadar tekrar uyandı. Yanıma aldım emerken tekrar uyuduk 10 a kadar :) simdide anakucağının kademesini yükselttim çocuğun derdi yatmamakmış oyuncaklara vura vura yarim saat oyalandı. Sonrasında ekşidi tabi ama olsun maşallah:)
Hadi inşallah devam etsin boyleNasilYarDiyeyim rüya gibi bir gece yaşadım. Su an uyanmamış olabilirimde :) 12 de uyudu bizim sıpa sabah 6.30 a kadar sonra emdi tekrar 7 de uyudu 8.30 a kadar tekrar uyandı. Yanıma aldım emerken tekrar uyuduk 10 a kadar :) simdide anakucağının kademesini yükselttim çocuğun derdi yatmamakmış oyuncaklara vura vura yarim saat oyalandı. Sonrasında ekşidi tabi ama olsun maşallah:)

uykunun tadını alınca değişiyor bu minnoslar maşallah subhanallahBu uyuşukluk maalesef bayağı geçmiyor yillarcaEvet benimde 3,5 ay olucak ve hala hissiz ayrıca bi de dikiş yeri çok kaşınıyor normal mi acaba sizdede var mı
1 yıl kadar öyle uyuşukluk devam ediyormuş..Evet malesef. Çok rahatsız edici. Ne kadar böyle kalacak acaba? Umarım çok uzun süre kalmaz![]()
Büyüyoruz artık maşallah :) Aldım rende ama bir güzelde ıslandımMaşallah :) gerekli diye okumuştum