- 10 Ağustos 2009
- 478
- 98
- 318
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.161
Instangramda ek gida tarifleri ve mutfakta bebek var gibi cok guzel sayfalar var kayisiyi pisirip yaninda baska bir pureyle karistirip veriyorlar ve daha bircok tarif var takip etmenizi tavsiye ederimKızlar bebeklere kayısı püresi veriyormusunuz? Yani kuru kayısıyı nasıl püre yapıyorsunuz? Ya da kuru kayısıdan püre verilir mi ? Böyle böyle sorular kafamda
Benim oglum 2600 dogmustu 6 ay 6 gunluk 6600 daha doktor normal diyo acaba az mi besleniyo ya burda sureklo 7 8 kilodan bahsediliyir
Kayısıyı ben şöyle verdim.kizim kabız olma yolunda.bir kayısıyı yarım bardak ılık suda sabah kadar beklettim.gun içinde bu suyu icirdim.kayisiyi da bir arkadaş paylaştı delikli emzik varya onun içine koydum.biraz biraz kemirdi.Gündüz de iyi uyuyor maşallah
Iyiymis, ben de yapayım. Kabızlık problemi yok şükür de, ben öyle pürelerine falan karıştırmak için kullanmak istiyorum.Kayısıyı ben şöyle verdim.kizim kabız olma yolunda.bir kayısıyı yarım bardak ılık suda sabah kadar beklettim.gun içinde bu suyu icirdim.kayisiyi da bir arkadaş paylaştı delikli emzik varya onun içine koydum.biraz biraz kemirdi.
Kızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladıve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
Canım benim bebeğimde var doğuştan dogdugundan beri masaj yapıyorum çocuk göz doktoruna götürmüştüm gözleri aliyodu ve iltahaplaniyodu masaj gösterdi gunde 60 70 defa yapicaksin dedi ve damla verdi 1 yaşına kadar açmaya çalış yoksa operasyonla açılıcaz dedi bir çok çocukta oluyomus ama sen yinede ihmal etme bi doktor görsün banyoda bebek sampuaniyla yıkamakta iyi geliyor gecmis olsun canimKızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladıve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
ÇOk denedim 30 cc anca.Ben uyuduktan sonra veriyorum iki gündür öyle içiyor sizde onu deneyin
EVET pirinçliyi sever bir de hipp elmalı yulaflı var Çok gğzel bence tabi:)))Dediğin gibi az ölçü ile başlayayım zaten bebeğim ek gıdaya pek sıcak değil, pirinçli olanını aldım umarım beğenir:)
Yaparken tadına baktım da pirinçli hiç güzel değil, tabiki kızım da yemedi , elmalı güzelmiş ama onu deneyeceğimEVET pirinçliyi sever bir de hipp elmalı yulaflı var Çok gğzel bence tabi:)))
Hipp prinçli tatsız pekmez ekliyorum daha önce bebelac gold prinçli almıştım çok güzeldi ama şekerli olduğu için. Şimdi hipp pirinçliye pekmez ekliyorumYaparken tadına baktım da pirinçli hiç güzel değil, tabiki kızım da yemedi , elmalı güzelmiş ama onu deneyeceğim
Öyle de olabilir, mantıklıHipp prinçli tatsız pekmez ekliyorum daha önce bebelac gold prinçli almıştım çok güzeldi ama şekerli olduğu için. Şimdi hipp pirinçliye pekmez ekliyorum
Bakayım cnm, kızım peyniri de sevmemiştiKızlar labne yaptım çok güzel oldu. Yoğurt gibi kolay yapması tek farkı süzülüyor. Deneyin instagramda bir tarif vardı onunla yaptım ve oldu:))
Bizimki de uyanınca bi gözü küçük oluyor ama akma yok bende de şüphe varKızlar ya, benim kızın bir gözü akmaya başladıve küçük gibi duruyor. Netten baktık göz yaşı kanalları tıkanıklığı diyor, yaşayan oldu mu ? Nasıl geçti?
EbebektenNerden aldın canım
Vay kuzucukEvet canım suda veriyorum gece ama resmen süt gibi içiyor karnını doyuracak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?