- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.001
Gecmis olsun canim benimde 15 gun lekem oldu ama kanama alani yoktu sebebi bilinemedi bol bol dinlen iyi olur Allahin izniyle Rabbim sana bagislasin insallah
Aminnnn insallah bn iki kere gttm ilk 4.5 flandi kese goruldu snra 5+5 gttm kese ve yokk goruldu alttn baktirdim dedm akslikmi vr acaba brde kese boyum ufak dedi baska dr sknti vr dedi bu haftaya gel suan hersy nrmal dedi. İnsallah rabbim nasip ederAllah razı olsun, amin cümlemizin yavrusuna inşallah, bende kese 5 haftayla uyumlu herşey gayet iyi dedi karından baktı 1 hafta sonra gel dedi kalp atışı için yolk kesesi falanda bahsetmedi ilk hamileliğimde idrarda, kanda ve kese aynı gün görünmüştü 5+3 tü 10 gün sonrada kalp atışını duymuştuk tecrübesizdim o zaman şimdi 2 günde 2 kat arttı mı kese oluştu mu falan çok bilince zor hep bi endişe haftaya inşallah kalp atışlarını da ❣ duyarız
Benim de cok sancim oluyir canim bazi geceker agrisindan uyaniyorum. Normal herhaldeİyi geceler arkadaslar bisi sorcam sizlere her gece özür dileyerek soyluyorum inanılmaz gazim ve hafif karın ağrım oluyor sizlerdede var mı böyle seyler
Benim de bir ara 2 gun boyunca hic bulantim olmadi sonra geri geldi arada olabiliyormus demek ki boyle seyler. Benim de gunun her saatinde olabiliyor bulantim genellikle sabah amaKizlar günaydın size bir sey sorucam... Herkes sabah bulantilarindn sikayetci benimse öğlen gibi başlıyor aksama sogru geçiyor bende mi anornallik var bi de bugün hicbir bulanti mide yanmasi hicbisey yok sizin de böyle hic bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu??
İlk üç ay cinsel ilişkiyi yasaklıyorlar canım genelde oğlum da bi sıkıntım yoktu dr yasaklamıştı mesela bunda bişey demedi daha ama biz yakınlaşmıyoruz yine deaynen canım dr bıze pehrız dedı cınsel ya bu dr neden bana acık olmuyor sızede dedımı dr düşük tehlıkemmı var haberım yok guya prof delircem ılıskı yok dedı progestron verdı yarın gtcem bekelım ne dıyo folık asıtte vermedı kalp atısını duymadan bence gebelık var demeıyorlar testte vermedı ben resmen kaygılardayım evde durumlar zaten malum ıc bı sıkayetım yok fakat rusal olarak cöktüm
Masallah canim cok guzel haber
kac haftalık cnm gördünüz
cok sevındım cnm
Canım benim darısı sana inşallah 6+3 üm bugün dr 6+4 ölçtü ama ölçümlere takılmıyorum şükür kalbi atıyocok sevındım cnm
Masallah canim cok guzel haber
sagol cnm ıns bızde yarın gtcez ama benım 5+5 olcak yarın duyulurmu bılmemCanım benim darısı sana inşallah 6+3 üm bugün dr 6+4 ölçtü ama ölçümlere takılmıyorum şükür kalbi atıyo
Daha erken canım duyulma ihtimali var ama duyulmazsa da sakın panik yapma bi hafta daha beklesagol cnm ıns bızde yarın gtcez ama benım 5+5 olcak yarın duyulurmu bılmem
tamam canım gec dolenmede olduysa muhtemelen duyulmaz sana folık asıt verdımı dr yada testDaha erken canım duyulma ihtimali var ama duyulmazsa da sakın panik yapma bi hafta daha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?