- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.621
Acik sari yogun akintim var benimde turuncu akinti suyu filan az iciyosan ondan olabilir canimKizlar sari yogun akinti yasayan var mi birde günlük pedime sanki turuncu akinti gelmis sizce ne olabilir
Ben cok fazla su icmedim ve annemde de catlak var. Bende sadece catlak degil karnindaki deri de sarkti malesef. Hamile kalmadan eski kiloma donmustum ama karnim tam duzelmemistiBen de fayda gosterdi yalniz o degil hic icmediğim kadar su iciyordum.normalde ben gunde bir bardak su zor icen biriydim .gunde 3-4 litre su ictim.belki onun yarari dokunmuştur.gogsumde biraz oldu onunda nedeni cook asiri buyumesiydi heralde
Yok canim. Nasil alacagimi da biomiyorum. Bir de benim 1 degerim heterozigot cikmisti yani tasiyiciymisim sadece. 2 dusugum oldugu icin tedbir amacli kullandiriyor doktorum. Rapor yazmazlar herhaldeRapor olunca isteğin kadar yazabiliyo dr aylık. Sizde rapor yokmu?
Heterozigot olman hiç önemli değil. Raporu hastane sekreteri yazıyo ve tahlil sonucuna bakmıyo. Dr sekreteri arayıp 1 yıllık rapor yazın clexane için dio ve sekreter yazıyo cok basit bir işlem.Yok canim. Nasil alacagimi da biomiyorum. Bir de benim 1 degerim heterozigot cikmisti yani tasiyiciymisim sadece. 2 dusugum oldugu icin tedbir amacli kullandiriyor doktorum. Rapor yazmazlar herhalde
Anladim canim tesekkur ederim kontrolum 1 ay sonra doktoruma soylerim yonlendirir belki bir de ben enox kullaniyorum ayni seydir herhaldeHeterozigot olman hiç önemli değil. Raporu hastane sekreteri yazıyo ve tahlil sonucuna bakmıyo. Dr sekreteri arayıp 1 yıllık rapor yazın clexane için dio ve sekreter yazıyo cok basit bir işlem.
Aa bak birşey daha öğrendim.. Bende bu süreçte iyi bir süt bulsam da yoğurdu kendim yapsam diyordum.. Tabi evde tek olduğum için sütçünün peşine gidemedim.. Torkunun yarım yağlı yoğurdunu aldım, ona güveniyorum nedense.. Yalnız süte karar veremedim.. Günlük aldım.. O da baya koktu..Oyle tabi eskiler gibi degiliz ama cok da pimpirikliyiz.dr um beni rahatlatmaya calismaktan yoruldu artikben yiyecek konusunda sadece maydonoza,pismemis ete dikkat ediyorum.yogurtu kendim yapiyordum ama hazir al sut ve yogurtu dedi doktorum. Zaten bulantidan bisey yiyebildigim yok yiyebilsem neler yicem neler:) ayvayi soylemistim bulantim icin.armut da cok ferahlatiyor beni sert armut bagirsaklara da iyi geliyor.giresun findigi kaman cevizi derken iste meyve kuruyemis yetiyor
Suyu bol tüketiyor musunuz? Bende bulantıdan su içemiyorum bir haftadır, bende sarımsı akıntı yaşadım.. Su içebildiğim zaman yoktu.. Ben ona bağlıyorum..Kizlar sari yogun akinti yasayan var mi birde günlük pedime sanki turuncu akinti gelmis sizce ne olabilir
bende oyle ne kahvalti ne aksam yemegi surekli bulanti halindeyim koca gun yedigim seyler bi tane muz , cubuk kraker ve bi kac kucuk cikolata attim agzima, simdi cikolata kokusu aldikca fena oluyorum kafayi kaldiramiyorum cok keyifsizim Allahim affetsinArkadaşlar ben bulantidan dolayı beslenemiyorum. Bugün sadece yarım porsiyon bişey yiyebildim. bir tane elma üç tane mandalina... Başım dönüyor artık yatmaktan mi açlıktan mi bilemedim. Hastaneye gitsem napabilirler bana?
Aa bak birşey daha öğrendim.. Bende bu süreçte iyi bir süt bulsam da yoğurdu kendim yapsam diyordum.. Tabi evde tek olduğum için sütçünün peşine gidemedim.. Torkunun yarım yağlı yoğurdunu aldım, ona güveniyorum nedense.. Yalnız süte karar veremedim.. Günlük aldım.. O da baya koktu..
Bugunlerde su fazla icemedim canim dogru diyorsun birde progesteron kullaniyorum oda akinti yapiyor sanirimSuyu bol tüketiyor musunuz? Bende bulantıdan su içemiyorum bir haftadır, bende sarımsı akıntı yaşadım.. Su içebildiğim zaman yoktu.. Ben ona bağlıyorum..
Evet ilk gebeliğim Şimdilik hafif bel, kasık ağrısı hariç çok büyük sıkıntılarım Yok , stresli bir dönemdeyim umarım rahata ererim senin nasıl geçiyoHım. Anladım. Nasıl gidiyor hamilelik? İlk mi?
Ben cok fazla su icmedim ve annemde de catlak var. Bende sadece catlak degil karnindaki deri de sarkti malesef. Hamile kalmadan eski kiloma donmustum ama karnim tam duzelmemisti
Benim annemde az biraz göbeğinde catlak olmuş.annem bana hep kasima derdi.Ayrica ben de eski kiloma ulaştiğim zamanlarda da yine belimde simit ve göbeğim oldu sezeryannin etkisi olmali gobek kaldi bende.mekik yapmaya uşendim.plates seti aldim ama vaktim olmadi kullanmaya,spor merkezine yazildim bir iki gün kızım yorulmaya basladiorayi da bıraktim ve göbeğime alışayim dedim
Ay ben sadece mide bulantısıHayirli aksamlar herkese napiyorsunuz nasil geciyor günleriniz ben aşırı acıkıyorum çok iyi yemek yiyorum sizde ne durumlar
Insallah canim benimMide bulantısı üstüne böğürt
Hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Insallah canim benimMide bulantısı üstüne böğürt
Hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım bende de var.vajinal jel kullanıyorum.sende kullanıyorsan progesteron içerikli hap falan ondandirKizlar sari yogun akinti yasayan var mi birde günlük pedime sanki turuncu akinti gelmis sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?