2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende çarşamba günü gidicem 12 haftamız bitmiş oluyo cinsiyetini öğrenirmiyim acaba erkekse öğrenirsin diyolar :)
Pozisyona bağlı oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim kızımı çok geç gördü edepli demiştik sağlıkla gelsin inşallah

Canim korkma Allahin izniyle benimde 15 gun kanamam oldu ama kesildi eger saglikli bir embriyoysa hicbirsey onu dusuremez diyordu doktorum bana o an insan inanmiyor ama oyle gercekten Rabbim sana bagislasin insallah Allaha sigin birde sag parmagini kasigina koy ya Mubdiu cek surekli

Canım bebeğinin ve senin hakkınızda hayırlısı olsun .
Rabbim sana en kısa zamanda yüzü güldürecek müjdeni nasip etsin

merhaba bende aranızda yeniyim 11. haftadayım inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler verir.

Merhabalar hoş geldin .... haftalarımız aynı seninle sanıırm .ilk sayfada ilk mesajda bir tablo var ..katılmak istersen orada bilgilerini bana ilet ..ekleyeyim

Ben bebisimi görmeye gidiyorummm:) çok heyecanlıyım kızlar,güzel haberlerle geleceğim inşallah

canım gittin mi ? geldin mi ? güzel haberleri bekliyorumm

Şimdi geldim canım eve, veeeee benim minnak büyümüş:) 3.5 cm haftasına göre ilerde çıktı maşallah
Kıpır kıpırdı elleri ayakları,cinsiyet belli değildi daha tabi. 2 hafta sonra çağırdı yine ikili test için,yaptirmayacam dedim. Tamam dedi ama yine de ense kalınlığı burun kemiği ölçümlerini yapmam lazım dedi. Herşey çok iyiydi yani darısı da hepimize olsun inşallah

Ne güzel bir haber canım çok sevindim. Inşallah sağ salim kucağına da alırsın

Yaaa maşallah subhanallah minnağına ...ne güzel haberlerle gelmişsin arkadaşım nasıl sevimdim okurken ...

Bende önümüzdeki salı gideceğim nasipse 10 gün var daha ...12+1 olacak ..ense burun ölçümü için ....

ya 12. de söylerler mi dersin cinsiyeti ? ben oğlumu 17 de öğrendim ya ... sanki ordan önce öğrenilmiyor gibi geliyor :))

Anne ....

Bu sözü bir candan .... canlarından çıkacak bir candan ilk kez duyacak arkadaşların heyecanını düşündüm de şimdi ... tepemde tüm cumartesi Anneeeeeeeee şunu yapalım mı ? anneeeeeeeeeeee bunu oynayalım mıııııı diyen oğluma bakıp

Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ... ilk ..ikinci...üçüncü ....beşiinci .. kaçıncı evladımız ise

Erkek olunca 12. Hafta da ogrenenler varmış

Çok teşekkür ederim canım benim,güzel haberler hepimizi çok sevindiriyor gerçekten o zaman bir fikir verebilir ama 16. Haftada %100 olur dedi doktorum. Nasıl beklentilerimiz değişti değil mi, kese görecek miyiz kalp atışı duyacak miyiz derken cinsiyete geldik bile inşallah gönlümüzdeki olsun hepimizin,sağlıkla ve hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…