2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kalp atışı için saatleri sayarken dün gece kanamam oldu. Çok korkuyorum. Tüp bebek doktoruma randevum bugün dün gece normal kadın doğumcuya gittik. Proluton vururlar falan diye progestan 50 mg iğne oluyorum her aksam bir tane daha yaptır. Aksam crinone jeli tekrar kullan sabah yola çıkmadan jel ve igneyi tekrarla dedi. Kese etrafında pıhtı oluşmuş bebeği gördük kesede dinletemem ama kalbi atıyor dedi. Ben transfer gününden bu yana raporluydum. 1 ay izin ve rapor kullandım. Bu hafta dün ve bir önceki gün işe gittim. Çalışmaya başlamasaydın dedi. Korkudan vicdan azabından öleceğim. Lütfen dua edin. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Allah bebeklerimizi hepimize bağışlasın inş.. geçmiş olsun..

Merhaba sizin bebeğinizin durumunu tam biiyorum ama ben kızimda yaşadım kalp atımı zayıftı sonra normale bindi daha sonra gelişimi sat a uyumlu değil dedi kızım gayet sağlıklı doğdu 50 cm 3300 sadece başı minikti inşallah sizde kritik dönemi atlatirsiniz.bu arada benim de kahve kanaman oluyor Dr kalbi biraz zor gördü ama yorum yapmadı

gecmiş olsun ıyı bı dr git derım cnm b en gecen yıl dr kurbanı oldum bebegımı aldılar yok yere ortalıgı velveleye verrıp hıc yere gttı sonra suandakı dr tavsıye uzerıne tanıstım mukenmel bı hoca suan ona gıdıyorum moral deposu bana dr onemlı tek dr kalma

Selam haftamız çok yakın seninle bende 6+3 günlük gebeyim merak ettim kalp atışını duydunmu bebeğin

Hayır canım duymadım gecen hafta pazartesi kese göründü 1 hafta sonra gel bebişi görürüz kalp atışını duyarız dedi doktor pazartesi gidecegim bu iki gün nasıl geçecek

Bencede cnm iyi bi doktora git bende gecen hafta agrım vardı arastırma hastanesine gittim dış gebelik dedi yatış yaptı bugün takip edecegiz dedi operasyon hazır olmam içinmiş bnde yatış yapmadım imza atıp çıktım iki gün sonra araştırdım özel hastanede iyi bi doktor varmış ona gittim zorda olsa keseyi gördü dış gebelik degil dedi içim rahatladı sende hemen pes etme morelini bozma düzg0n bi doktora git tavsiyem

Giderek bulantılar azaldı ... iyiyiz .

Ama her gece en az 10 kez uyanıyorum ... uyanınca dalamıyorum da ... öyle işte ...

sen nasılsın ? nasıl gidiyor ?

Bende iyim cnm bnmde gün içünde bulantım oluyor ama ayva ve nar yiyiyorum bol bol bulantım duruypr sadece gece uyuyamıyorum kasıklarım çok geriliyor

Bende iyim cnm bnmde gün içünde bulantım oluyor ama ayva ve nar yiyiyorum bol bol bulantım duruypr sadece gece uyuyamıyorum kasıklarım çok geriliyor

beni de o gerginlik uyandırıyor ..karnımda .. bacaklarımda ... bir de görmediğim kadar rüya görüyorum ... her gece çeşit çeşit ...bazıları kabus gibi ..

Anladım canım teşekkürler:*

Sizdede mutlu haftasonu canım günaydin iyiyyiz bi sorun yok haftasonunun gecmesini bekliyoruz
Rahat ol cnm bende sen gibiydim inan uyku uyuyamadım ama hayırlı haberlerle döndük kalp atışı duyulmadı henüz bebek göründü sukur geç dolenme dedi dr 2 hafta sonra gitcem dua et

Sağlıksız falan değildir merak etme. Bu doktorların saçma sapan tespitleri yüzünden herkes perişan oluyo. Sonra çocuk büyüyo gidiyo sende hem kendini hem bebeği boş yere üzdüğünle kalıyosun. Büyür gider o hiç canını sıkma. Klasik doktor laflarından biri bu çocuk sağlıksız

Günaydın herkese, öncelikle doktorlar yüzünden morali bozulan arkadaşlarım, canınızı sıkmayın Allah büyük. Ama sizleri anlıyorum hassas bir donemdeyiz şuan ben de daha bebeğimi görmediğim için ve uzun bir zaman da göremeyeceğim için endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…