2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aynen ya .... onu da öğrenelim de çıksın aradan :))
ama aramızda daha hızlılar var :)) mesela Blackbluee1 patik falan örmeye de başladı

aynen ya .... onu da öğrenelim de çıksın aradan :))
ama aramızda daha hızlılar var :)) mesela Blackbluee1 patik falan örmeye de başladı
Böyle becerikli anneleri görünce nasıl imreniyorum, kızimda da çok istemiştim. Neyse ki bir bere ve atkı ormustum:)) hiç de giydirmedim Blackbluee1 un ördükleri harika görünüyordu

Böyle becerikli anneleri görünce nasıl imreniyorum, kızimda da çok istemiştim. Neyse ki bir bere ve atkı ormustum:)) hiç de giydirmedim Blackbluee1 un ördükleri harika görünüyordu

ben hiç becerikli değilim o konularda ...desem ...yalan :)) becerip beceremeyeceğimi bilmeyecek kadar uzağım o işlere
neyse babaannesi örer yine ... bende giydirmem yine ya o el örmeleri beni kaşındırıyor ya ...bebeğe de öyle gelecek sanıyorum ..yoksa canııım kayınvalideciğim elleri ile yapmış seve sevee giydiririm

Son düzenleme:
Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım

.
Gözün aydın canım Maşallah minnak bebisineeee.Allah tamamına erdirsin

Tesekur ederim canım cinsiyet belli olsun o zaman daha çok yapacağıma eminim. Ben yapiyim giymese de olur ama inşallah da hepsini giyer :)

Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım

Çokmuş . Hoş bende fiyat politikalarını takip etmedim hiç hastanelerin ama 8000 çok yani .

Ausencia canım bizim hastanede aile konakta nekadar doğum ücretleri biliyor musun acaba?

hiç bilmiyorum ama bu gittiğimde bir öğreneyim yahu .... birden şok olmayayım sonra

Kızla devlet hastanesinde ultrason resmi alan var mı. Bana hiç vermediler. Inşallah ikili testte verirler. Ve ikili test doktor tarafından mi yapılıyor. Ne kadar sürüyor. Devlet hastanesi için soruyorum tecrübeleri olanlar varsa yazabilirler mı??

.
Bence de canım..O aralar normal..İnşallah daha çok değildir..Sen.ilk doğumunu nasıl yaptin canım?Epidural normal mi falan ne yani?

normal doğum canım . gece suyum geldi evde ... 2.5 cm ile hastaneye gidince bekledik ... gece 1 den sabah 6 ya ... 6:15 te de doğumum oldu şükür .

ha ama oraya gelene kadar çok mücadele verdim ...

iri bebek ,sezaryan denildi .... sadece 3.5 kilo doğdu...

çatı dardı .... bu genetik rahmetli annemde de abim ben vakumla doğmuşuz ...

bebek arkada plesanta önde sezaryan dediler ... yoktu öyle bir şey ...falan falan ....

yani normal doğurayım diye epey direndim :)))

senin nasıldı ?

Canısı elhamd. Kalp atışlarını duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…