- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.661
aynen ya ....Çok teşekkür ederim canım benim,güzel haberler hepimizi çok sevindiriyor gerçekteno zaman bir fikir verebilir ama 16. Haftada %100 olur dedi doktorum. Nasıl beklentilerimiz değişti değil mi, kese görecek miyiz kalp atışı duyacak miyiz derken cinsiyete geldik bile inşallah gönlümüzdeki olsun hepimizin,sağlıkla ve hayırlısıyla
Böyle becerikli anneleri görünce nasıl imreniyorum, kızimda da çok istemiştim. Neyse ki bir bere ve atkı ormustum:)) hiç de giydirmedimaynen ya ....onu da öğrenelim de çıksın aradan :))
ama aramızda daha hızlılar var :)) meselaBlackbluee1 patik falan örmeye de başladı
Böyle becerikli anneleri görünce nasıl imreniyorum, kızimda da çok istemiştim. Neyse ki bir bere ve atkı ormustum:)) hiç de giydirmedimBlackbluee1 un ördükleri harika görünüyordu
ben hiç becerikli değilim o konularda ...desem ...yalan :)) becerip beceremeyeceğimi bilmeyecek kadar uzağım o işlere
neyse babaannesi örer yine ... bende giydirmem yineya o el örmeleri beni kaşındırıyor ya ...bebeğe de öyle gelecek sanıyorum ..yoksa canııım kayınvalideciğim elleri ile yapmış seve giydiririm
.Şimdi geldim canım eve, veeeee benim minnak büyümüş:) 3.5 cm haftasına göre ilerde çıktı maşallah
Kıpır kıpırdı elleri ayakları,cinsiyet belli değildi daha tabi. 2 hafta sonra çağırdı yine ikili test için,yaptirmayacam dedim. Tamam dedi ama yine de ense kalınlığı burun kemiği ölçümlerini yapmam lazım dedi. Herşey çok iyiydi yanidarısı da hepimize olsun inşallah
.Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım
Amiiin canım hepimizinkini inşallah.
Gözün aydın canım Maşallah minnak bebisineeee.Allah tamamına erdirsin
aynen ya ....onu da öğrenelim de çıksın aradan :))
ama aramızda daha hızlılar var :)) meselaBlackbluee1 patik falan örmeye de başladı
Böyle becerikli anneleri görünce nasıl imreniyorum, kızimda da çok istemiştim. Neyse ki bir bere ve atkı ormustum:)) hiç de giydirmedimBlackbluee1 un ördükleri harika görünüyordu
Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım
Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım
Ausencia canım bizim hastanede aile konakta nekadar doğum ücretleri biliyor musun acaba?
.Çokmuş . Hoş bende fiyat politikalarını takip etmedim hiç hastanelerin ama 8000 çok yani .
hiç bilmiyorum ama bu gittiğimde bir öğreneyim yahu .... birden şok olmayayım sonra
.
öğren öğren tabisiii..8000 değildir eminim
.
öğren öğren tabisiii..8000 değildir eminim
.2500 den fazla imkansız diyorum ... o da maksimummmmm
.
Bence de canım..O aralar normal..İnşallah daha çok değildir..Sen.ilk doğumunu nasıl yaptin canım?Epidural normal mi falan ne yani?
normal doğum canım . gece suyum geldi evde ... 2.5 cm ile hastaneye gidince bekledik ... gece 1 den sabah 6 ya ... 6:15 te de doğumum oldu şükür .
ha ama oraya gelene kadar çok mücadele verdim ...
iri bebek ,sezaryan denildi .... sadece 3.5 kilo doğdu...
çatı dardı .... bu genetik rahmetli annemde de abim ben vakumla doğmuşuz ...
bebek arkada plesanta önde sezaryan dediler ... yoktu öyle bir şey ...falan falan ....
yani normal doğurayım diye epey direndim :)))
senin nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?