2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia ben kaçağım doktorum dogum tarihine 7-8 temmuz gibi dedi. Ekleyelim derseniz bilgilerimi yazarım

Demek kaçaksın

Ne demek canım ya burda olmak istersen tabii ki de ... Temmuz anneleri de vardır ..
Benim için hiç farketmez

Kızlar nubtan cinsiyet tahmini varmış anlayaniniz var mııEki Görüntüle 2066412

Sayende bi de nub öğrendim bu yaşımda

Ayyy bu bildipin bebek olmuş maşallah subhanallah

Şimdi baktım nub nedir diye netten .. entresan valla . Doğruluk payı 12.hafta ile %88 diyor.
Olayı da anladım . Hatta gidip oğlumun eski ultrasonuna baktım 12+4 buldum şansıma:) bildiğin ben erkeğim demiş nubu

Ama canım ...senin görüntü o kısmı çekmemiş ki . Yani dr nub için görüntü alsa idi bakardık . Ya da ben göremiyorum .
Bacak arasını net gören varsa ... bana da desin sonra onun 30 derecelik açısı var mı yok mu bakalım

Masallah canim benim bulanti sabahlari mutlaka cikartmam lazım gunu rahat gecirmem
İcin aynen son bi kac gundur cogaldi benimde uykum bolunuyor surekli elli kere uyaniyorum sabaha kadar normal siskinlikmi gobek ciktimi benim gobek 5 aylik gibi

Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum her gitmemde Dr kağıt veriyor ultrasonu bana döndürüyor sohbet ediyor çok hoş bir bayan yeni mezun olmuş.Siz Dr dan ultrason çıktısı isteyin vermiyorsa,özel hastaneler kimi çok iyi kimi ticarethane mantığı taşıyor oğlumu özelde kızımı devlette doğurdum için özel hastane sezeryan sonu hiç ilgilenmedi benimle hatta narkozun etkisi uzun sürdü kızimda ise çok iyi baktı devlet sürekli hemşireler başımdaydı ilgi süperdi parayı verdiğimde kaldım

Ben bile daha 2 kere gittim normal kadın dogüm doktoruna zaten . Ne kadar sürede çağırırsa o şekilde gideceğim . İlk kese için sonra kalp atışına gittim iste. Her gitmemde de rutinler yapılıyor . Bende aynı şekilde coraspin , folik asit , crinone jel kullanıyorum . Ekstra bu hafta demir hapi na başlattı . Jel rahatsız ediyor mu ?

İnş cnm hayirlisi

Göründü yolk hatta onada boyutu çok büyük dedi diğer keseyede şekli bozuk muhtemelen sağlıksız gebelik olabilir dedi ve degerlerimde düşmeye başladı zaten
Valla kese kaç cm diye sormadım kalp atışı için eşimle heyecanla gittik bir anda böyle bisiyle karşılaşınca tokat yemiş gibi olduk kaskatı kesildik ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…