- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.721
Canım baktı da daha belli değil dedi. Artık 2 hafta sonra gittigime bakacak :)Yok ben kordonu kastetmedim. Bacak arası kısmı net görülüyo gibi geldi bana. Biz bakınca anlamıyoruz tabi ama dr anlamıştır diye düşündüm
Bakalım ilk müjdeyi kim verecekCanım baktı da daha belli değil dedi. Artık 2 hafta sonra gittigime bakacak :)
Ausencia ben kaçağım doktorum dogum tarihine 7-8 temmuz gibi dedi. Ekleyelim derseniz bilgilerimi yazarım
Kızlar nubtan cinsiyet tahmini varmış anlayaniniz var mııEki Görüntüle 2066412
Masallah canim benim bulanti sabahlari mutlaka cikartmam lazım gunu rahat gecirmemCanım ben doktora gitmesem hamile olduğumu bı karnımın sisliginden anliyacam. Bulantim falan olmadı maşallah. Ama uykum çok geliyor durmadan uyuyasim var :) ben de rüya çok görüyorum son iki üç gündür özellikle
Canım merhaba bizde keseyi gördük çok şükür kalp atımınıda gördük bin şükür olsun.
Yazamadım çünkü 2 hafta yurtdışı seyahatindeydim.
Bu arada bende kusmalarla uğraşıyorum
Benim sıpa 13. Haftada kendini göstermişti öğrenirsin büyük ihtimalle hayırlı olsun canımbende çarşamba günü gidicem 12 haftamız bitmiş oluyo cinsiyetini öğrenirmiyim acaba erkekse öğrenirsin diyolar :)
Hoşgeldin canım aminmerhaba bende aranızda yeniyim 11. haftadayım inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler verir.
A sonunda hemşerim geldi
Ben bile daha 2 kere gittim normal kadın dogüm doktoruna zaten . Ne kadar sürede çağırırsa o şekilde gideceğim . İlk kese için sonra kalp atışına gittim iste. Her gitmemde de rutinler yapılıyor . Bende aynı şekilde coraspin , folik asit , crinone jel kullanıyorum . Ekstra bu hafta demir hapi na başlattı . Jel rahatsız ediyor mu ?Anladım canım,ben henüz düzenli bi kadın dogumcuya başlamadım geç mi kalıyorum diye endişelendim.ilac olarak aspirin, folik asit, crinone jel,bir de bant yapistiriyorum.yarin merkezde kontrolüm var bakalim ne diyecekler ilaçlarla ilgili
Aydın dan mi sizde :))A sonunda hemşerim geldi
İnş cnm hayirlisiCanım bebeğinin ve senin hakkınızda hayırlısı olsun .
Rabbim sana en kısa zamanda yüzü güldürecek müjdeni nasip etsin
Merhabalar hoş geldin .... haftalarımız aynı seninle sanıırm .ilk sayfada ilk mesajda bir tablo var ..katılmak istersen orada bilgilerini bana ilet ..ekleyeyim
canım gittin mi ? geldin mi ?güzel haberleri bekliyorumm
Evet doktorunuz kim acabaAydın dan mi sizde :))
Sanmıyorum cnm doktorla grstum bugün p.tesi kürtaj dedi kese çok buyukmus kendi kendine atamazmis parça kalirmis bakcaz artıkBelki toparlar canım yolku görmüşsün sanırım bir dahakine inşallah bebeği de görürsün.
tolk saç göründümü kese kç mm?Sanmıyorum cnm doktorla grstum bugün p.tesi kürtaj dedi kese çok buyukmus kendi kendine atamazmis parça kalirmis bakcaz artık
Evet cnm hep devlet hastanesi nde verdimKanı aynı yerde mi verdin? Laboratuvarlar arasında fark da olabilir. Umarım düşündüğün gibi değildir. Hakkında hayırlısı olsun.
Göründü yolk hatta onada boyutu çok büyük dedi diğer keseyede şekli bozuk muhtemelen sağlıksız gebelik olabilir dedi ve degerlerimde düşmeye başladı zatentolk saç göründümü kese kç mm?
Valla kese kaç cm diye sormadım kalp atışı için eşimle heyecanla gittik bir anda böyle bisiyle karşılaşınca tokat yemiş gibi olduk kaskatı kesildik ikimizdeGöründü yolk hatta onada boyutu çok büyük dedi diğer keseyede şekli bozuk muhtemelen sağlıksız gebelik olabilir dedi ve degerlerimde düşmeye başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?