2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende yarın yaptiricam canım. 10 haftalık oldum daha yeni istediler :)
Yaa teşekkür ederim endişeleniyordum bende. Burada ki arkadaşların bazılarından hamilelikleri kan da çıkınca istemişler bizim dr kalbi duyunca istedi bende geç kalıyorum sanmıştım

Aynen canım, insanın özel bir durumu olmasa da uğraşmak istemiyor.. Neler duyuyoruz? Zaten süreç zor, doğum zor.. Allah yardımcımız olsun..

Canım, bizde özel sağlık sigortası yaptıralım dedik.. Eşimin arkadaşları hastane parasına yaklaşıyor filan demişler.. Oysa ben 1500-2000e bile duymuştum.. Özel değilse sizinki ne kadardı? Hastane parasına yaklaşıyor mu cidden?

Bizde yaptırmak istedik ama en az 3 ay önce yaptırmanız gerekiyo dedi çoğu. Hemen yapılıp kullanılanlarda Acıbadem de geçmiyo. Kaldık öyle...

Kızlar araya hafta sonu girdi ben hâlâ kan tahlillerimi yaptıramadım 7 haftalığız geç mi kalıyorum tahliller için endişeliyim ?

yok canım geç değil ... 7.hafta sonunda yaptırdım bende .
7-8 .kalp atışı sonrası isteyen dr da çok

Ausencia merabalar inşallah ben de haziran annesi olacamsat 10 eylül 2. Hamileliğim kalp atışı iki hafta önce duyuldu.yaş 31 muhtemel doğum tarihi 19 haziran beni de ekler misin

merhabalar hoş geldin ... ekliyorum hemen

Normalde 2500 TL civarıymış ama eşimin işyerinin anlaşması olduğundan biz 1200 civarında ödüyormuşuz. Dışarıdan yaptırmak daha mantıklı. Muayeneler ve tahliller epey yüksek zaten. Bir sigorta şirketinden bilgi alsan aslında iyi olur. Bazılarında şöyle bir şart var:Hamilelikten 6-9 ay önce sigorta başlatılmalı.

Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor

Herkese iyi Pazarlar, kızlar malum hamileyiz ve bagirsaklar eskisi gibi çalışmıyor ve kabızlık oluyor. Benim sorunum söylemesi ayıp ( kusura bakmayın) çok sık büyük tuvalete çıkamıyorum, olduğunda da baya kan geliyor hatta damla damla akacak kadar sizce Neden? Ve tehlikesi var mı ?

Selam canlar
Güzel pazarlarınız olsun umarım..
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz..
Kötü haber alan annlere çok geçmiş olsun allah sabır versin hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeişlerinşze kavuşun inşallah
Benim mide bulantım hafif ama derdim ağrıdan bildiğiniz çok ağrım var ..gece çok susuyorum habşire su içtiğim için 2 saatte bir tuvaletteyim bu seferde zaten saçma sapan rüyalar şeyma subaşını bile gördüm yani o derece
Dr randevum bu cuma benimde ondan sonra gene 3 hafta sonra çağırır sanırım ikili test için.burada yaptırmam derseniz daha hiç bir dr de kabul etmez zaten evde doğururum gari hoş ben yaptırmak istiyorum zaten bütün testleri
Bazen burada da okuduğum yada dışardan duyduğum şeylerden etkilenip korkuyorum mesela saçma sapan şindi randevu yaklaştıkça ya kalbi durdurysa paranoyasına başladım
Progestan fitilede gıcığım kukum yanıyo artık resmen 12.haftaya kadar kullanıcakmışım sabır ne diyim..

Kızlar tansiyonunuz düşük mü sizin de? Normalde 11-6, 10-6 falan olan tansiyonum 9-5, 9-4 falan gidiyor. Bu da bende halsizlik yapıyor

Aynen benim de böyle tuza dayanmıştım ben sonra göz kapaklarım şişti sonra omu da azalttım bol su içmek lazım ama onda da ben başarılı değilim..

Geçmiş olsun canım bebek için bi sıkıntısı olmaz ama artarsa sana sıkıntı olur bir genel cerraha görünmende fayda var..duphalac gebelikte kullanılıyor birde kendini bu kadar sıkıntıya sokma dr ye sölede versin kullan

basur varmı? bende var basur cok acı verici :/

benim de karnimdaki sislik gitti ve bulantim iki gundur yok.seviniyordum yok diye smdi kafam bulandi sislik de inince.sadece ilac icerken midem bulaniyor.kilo almamistim aksine bi kilo vermistim ama karnim sisti baya

Bende de basur var ama kan gelmiyor şimdilik, kabızlığa kayısı iyi geliyor arada bı ye istersen. Bı de doktora görün mutlaka bı çaresi vardır,boşuna acı çekme canım

Canım aman dikkat. Sakın ıkınma gebelikde özellikle ilk haftalar kabızlık çok tehlikeli doktorum bana kesinlikle kabız olmamamı söyledi prof dr'a gidiyorum.Eğer kabız olursam içmem için bir ilaç ismi verdi. Fakat ben hiç kullanmadım elbette kabız oldum ama yine de kullanmadım büyük tuvaletim geldiğinde çıktım illa yapmak için kendimi zorlamadım. Mesela şuanda öyleyim ama sıkmıyorum kendimi aman sende dikkat et. Bol su iç su çok iyi geliyor.. Nacizane tavsiyem.. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…