- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.741
ikiz gebelik mii? o yolk sac gözüken kese muhtemelen dolu kese. eger bebek yoksa yolk sac oluşmazdıGöründü yolk hatta onada boyutu çok büyük dedi diğer keseyede şekli bozuk muhtemelen sağlıksız gebelik olabilir dedi ve degerlerimde düşmeye başladı zaten
inşAllah herşey düzelir cnm. güzel haberlerle gelirsin.AMİNN❣Hayır bildiğim kadarıyla tekti ama bebek yok dedi alttan da muayene etti o gün iki ayrı doktora gittim ne kalp ne de bebek gorunmedi
Sanmıyorum ama hayırlısı diyelim artikinşAllah herşey düzelir cnm. güzel haberlerle gelirsin.AMİNN❣
Ben bile daha 2 kere gittim normal kadın dogüm doktoruna zaten . Ne kadar sürede çağırırsa o şekilde gideceğim . İlk kese için sonra kalp atışına gittim iste. Her gitmemde de rutinler yapılıyor . Bende aynı şekilde coraspin , folik asit , crinone jel kullanıyorum . Ekstra bu hafta demir hapi na başlattı . Jel rahatsız ediyor mu ?
Masallah canim ne guzel benim randevuna daha 2 hafta var. Insallah guzel haberlerle gelirimŞimdi geldim canım eve, veeeee benim minnak büyümüş:) 3.5 cm haftasına göre ilerde çıktı maşallah
Kıpır kıpırdı elleri ayakları,cinsiyet belli değildi daha tabi. 2 hafta sonra çağırdı yine ikili test için,yaptirmayacam dedim. Tamam dedi ama yine de ense kalınlığı burun kemiği ölçümlerini yapmam lazım dedi. Herşey çok iyiydi yanidarısı da hepimize olsun inşallah
Ben 12+6 da ogrendim ama ektim de kizini 12. Haftada ogrenmisi dijtira beraber gitmistik. Hayirlisi olsun bakalim. Saglikli olsunlar da..Erkek olunca 12. Hafta da ogrenenler varmış
Ben 12+6 da ogrendim ama ektim de kizini 12. Haftada ogrenmisi dijtira beraber gitmistik. Hayirlisi olsun bakalim. Saglikli olsunlar da..
Göbek çıktı canım göbek aynen benim de 5 aylık gibi :) burda arkadaşlar folik asitten olabilir dediler,ben baya baya hamile olduğum belli dolaşıyorum. Güzel de oluyor bı yandan :)Masallah canim benim bulanti sabahlari mutlaka cikartmam lazım gunu rahat gecirmem
İcin aynen son bi kac gundur cogaldi benimde uykum bolunuyor surekli elli kere uyaniyorum sabaha kadar normal siskinlikmi gobek ciktimi benim gobek 5 aylik gibi
Gelirsin inşallah canım ,ben de 2 hafta sonra bı daha gidecem :) bı dahaki randevularimizda cinsiyet öğrenen de baya olacak gibiMasallah canim ne guzel benim randevuna daha 2 hafta var. Insallah guzel haberlerle gelirim
Ben de nub duydum ama ne olduğunu bilmediğimden çıkıp çıkmadığını bile anlayamadım baksana
Demek kaçaksın
Ne demek canım ya burda olmak istersen tabii ki de ... Temmuz anneleri de vardır ..
Benim için hiç farketmez
Sayende bi de nub öğrendim bu yaşımda
Ayyy bu bildipin bebek olmuş maşallah subhanallah
Şimdi baktım nub nedir diye netten .. entresan valla . Doğruluk payı 12.hafta ile %88 diyor.
Olayı da anladım . Hatta gidip oğlumun eski ultrasonuna baktım 12+4 buldum şansıma:) bildiğin ben erkeğim demiş nubu
Ama canım ...senin görüntü o kısmı çekmemiş ki . Yani dr nub için görüntü alsa idi bakardık . Ya da ben göremiyorum .
Bacak arasını net gören varsa ... bana da desin sonra onun 30 derecelik açısı var mı yok mu bakalım
Walla ben ilk ciktiginda cok kilo alacam dedim ama artik bende alistim 3.aya girdik sonucta warsin gobisli olalim:))Göbek çıktı canım göbek aynen benim de 5 aylık gibi :) burda arkadaşlar folik asitten olabilir dediler,ben baya baya hamile olduğum belli dolaşıyorum. Güzel de oluyor bı yandan :)
Gelirsin inşallah canım ,ben de 2 hafta sonra bı daha gidecem :) bı dahaki randevularimizda cinsiyet öğrenen de baya olacak gibi
Hayırlısı olsun. Mutlaka başka dra da git. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Dr her türlü muayene sonrası kalbi durdu dedi. Dra güvendiğim ve zaten kolum kanadım kırıldığından başka dr aklıma hiç gelmedi ama aklımda hala soru işareti var ve hala pişmanım. Gerçi ben de hissetmiştim bir şeyler olduğunu. Aldığım kiloyu geri vermiştim ve bulantılarım kesilmişti.Evet cnm hep devlet hastanesi nde verdim
Yok canım niye geç kalasın? Bu hafta yaptırırsın. Tahlil dediğin kan sayımı ve TSH, glikoz, T3 vs. mi?Kızlar araya hafta sonu girdi ben hâlâ kan tahlillerimi yaptıramadım 7 haftalığız geç mi kalıyorum tahliller için endişeliyim ?
Ben merkezde değilim söke deyim özgür arısoy devlette egemed Hastanede. Korcan soya ya gidiyorumEvet doktorunuz kim acaba
hosbuldum inşallah çok merak ediyorumBe
Benim sıpa 13. Haftada kendini göstermişti öğrenirsin büyük ihtimalle hayırlı olsun canım
Benimde memleketlim çıktı bi tane slmBen de hamileligimde doktor önerisiyle lierac pholastic jel kullandım hiç çatlağım olmadı
Evet onlar canımYok canım niye geç kalasın? Bu hafta yaptırırsın. Tahlil dediğin kan sayımı ve TSH, glikoz, T3 vs. mi?
Bende yarın yaptiricam canım. 10 haftalık oldum daha yeni istediler :)Kızlar araya hafta sonu girdi ben hâlâ kan tahlillerimi yaptıramadım 7 haftalığız geç mi kalıyorum tahliller için endişeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?