2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Göründü yolk hatta onada boyutu çok büyük dedi diğer keseyede şekli bozuk muhtemelen sağlıksız gebelik olabilir dedi ve degerlerimde düşmeye başladı zaten
ikiz gebelik mii? o yolk sac gözüken kese muhtemelen dolu kese. eger bebek yoksa yolk sac oluşmazdı

Hayır bildiğim kadarıyla tekti ama bebek yok dedi alttan da muayene etti o gün iki ayrı doktora gittim ne kalp ne de bebek gorunmedi

Ediyor canım onu uygulamaktan fenalık geldi:)doktora sordum fitil versem günde 4-5 kere uygulamak zorunda kalırsın bu daha iyi dedi ben de idare ediyorum işte.devlette bi kadın dogumcuya gittim tahlillerini yapalım mı dedi,saglik ocağında bakilanlari kastetti sanırım yapıldı dedim.baska da doktor girişimim olmadı.pzt merkez beni yönlendirecek sanırım

Masallah canim ne guzel benim randevuna daha 2 hafta var. Insallah guzel haberlerle gelirim

Masallah canim benim bulanti sabahlari mutlaka cikartmam lazım gunu rahat gecirmem
İcin aynen son bi kac gundur cogaldi benimde uykum bolunuyor surekli elli kere uyaniyorum sabaha kadar normal siskinlikmi gobek ciktimi benim gobek 5 aylik gibi
Göbek çıktı canım göbek aynen benim de 5 aylık gibi :) burda arkadaşlar folik asitten olabilir dediler,ben baya baya hamile olduğum belli dolaşıyorum. Güzel de oluyor bı yandan :)
Masallah canim ne guzel benim randevuna daha 2 hafta var. Insallah guzel haberlerle gelirim
Gelirsin inşallah canım ,ben de 2 hafta sonra bı daha gidecem :) bı dahaki randevularimizda cinsiyet öğrenen de baya olacak gibi

Ben de nub duydum ama ne olduğunu bilmediğimden çıkıp çıkmadığını bile anlayamadım baksana o zaman bı dahaki görüntülerimizde daha belli olur benimki merak işte :) evet canım yaa resmen minyatur bebek olmuş,şükürler olsun. 10 gün sonra sen de at resmini nubuna bakalım gerçi belki gerek kalmaz doktor söyler seninkini

Walla ben ilk ciktiginda cok kilo alacam dedim ama artik bende alistim 3.aya girdik sonucta warsin gobisli olalim:))

Kızlar araya hafta sonu girdi ben hâlâ kan tahlillerimi yaptıramadım 7 haftalığız geç mi kalıyorum tahliller için endişeliyim ?

Ausencia merabalar inşallah ben de haziran annesi olacamsat 10 eylül 2. Hamileliğim kalp atışı iki hafta önce duyuldu.yaş 31 muhtemel doğum tarihi 19 haziran beni de ekler misin

Evet cnm hep devlet hastanesi nde verdim
Hayırlısı olsun. Mutlaka başka dra da git. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Dr her türlü muayene sonrası kalbi durdu dedi. Dra güvendiğim ve zaten kolum kanadım kırıldığından başka dr aklıma hiç gelmedi ama aklımda hala soru işareti var ve hala pişmanım. Gerçi ben de hissetmiştim bir şeyler olduğunu. Aldığım kiloyu geri vermiştim ve bulantılarım kesilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…