• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim göbeğim pek belli değil. Dışarıdan anlaşılmıyor ama biz çıplakken baktığımızda hafif çıkıntı var. Gaz, şişkinlik teorisi bence doğru. Çünkü önceki haftalarda karnım daha şişkindi. Bu hafta daha iyiyim.
Halsizlik ve çabuk yorulma şikayetiniz var mı? Ben 10-15 dk ayakta durunca yoruluyorum.
.
Bir ütü yaptım.Şaftım kaydı yawwww.Yoruldum:KK45:

Kizlar gebelikte duphalac surubu rahatlikla kullanabiliriz dimi gunde 2 ölcek?ya ben hala kabizim ya :( varmi kullanan???

Kızlar selamm :KK3:

Haziran annelerinde doktorundan cinsiyet tahmini duyan annelerimiz var mı:anneadayı:
Bugun ben tahmini sordum doktor yuzde yuz diyemem ama buyuk ihtimal erkek dedi bana :) bi ay sonra geldiginde tam konsuuruz ama degisecegini dusunmuyorum dedi :) hayirli ve saglikli olsun da. Ama cok hissediyordum erkek diye:)

Bugun ben tahmini sordum doktor yuzde yuz diyemem ama buyuk ihtimal erkek dedi bana :) bi ay sonra geldiginde tam konsuuruz ama degisecegini dusunmuyorum dedi :) hayirli ve saglikli olsun da. Ama cok hissediyordum erkek diye:)
Hayırlı bir evlat olsun inşallah, bende çok merak ediyorum 13. haftada test için gideceğim belki o gün bir tahmin alabilirim doktordan:KK49:

.
Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin

Ben 2017 haziran anneleri topiginden yazıyorum. Hepinize hayırlı doğumlardan diliyorum. Çok güzel bir yol var önünüzde sonu mutluluk olan bu hayatta bi insanın yasayabilecegi en güzel duyguya çıkan. Size her ani en güzel haliyle ele almanızı her gününüzü doya doya yaşayabilmenizi diliyorum.çünkü annelik öyle bir duyguki endişelerinizi en uç noktada yaşatıyor. İçinizde taşıdığınız en büyük hazineniz. Sizi bekleyen bulantilar kasık ağrıları bel ağrıları Mayıs ayı itibariyle yasanmis bir ani olarak kalacak. Size ara ara yazıcam.Yolunuz açık olsun.

Ben 2017 haziran anneleri topiginden yazıyorum. Hepinize hayırlı doğumlardan diliyorum. Çok güzel bir yol var önünüzde sonu mutluluk olan bu hayatta bi insanın yasayabilecegi en güzel duyguya çıkan. Size her ani en güzel haliyle ele almanızı her gününüzü doya doya yaşayabilmenizi diliyorum.çünkü annelik öyle bir duyguki endişelerinizi en uç noktada yaşatıyor. İçinizde taşıdığınız en büyük hazineniz. Sizi bekleyen bulantilar kasık ağrıları bel ağrıları Mayıs ayı itibariyle yasanmis bir ani olarak kalacak. Size ara ara yazıcam.Yolunuz açık olsun.

ay canım güzel dileklerin ve önerilen için teşekkür ederiz :KK68: her zaman bekleriz sonuçta benim gibi ilk annelik duygusunu yaşacaklar var ondan dolayı biraz tecrübesiziz :oops:

Back
X