- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.281
Canım şimdi bu ilacı bana sürekli mide bulantım var , bulantı oldukça o kazınma hissi geçsin diye bişeyler yiyorum ...dedim diye verdi .
Yani o hissi kesecek dedi .
Sende diyorsun ki bende bulantıyı kesti kazınma geldi :)
Ben o kazınmaya hiç çare bulamadım .
Ilk 3 ay da 6 kilo aldım .
Genelde ne işe yarıyor ... ayva .. yeşil elma ... zencefilli ıhlamur ... beyaz leblebi ...
Galeta ....
Ama bende o yeme hissi hiç bastırılmadı yesem de bulantı devam . Kusma yoktu ama.
evet doktorlardan daha fazla havalilar anlamsiz bir sekilde.sağolsunlar onu yaptılar.. Bende şaşkınım..
Teşekkür ederim canım, bilgin için..
Güzel ilgilenmşler.. Doktorun kim canım? Ben ilkinde oraya gitmiştim.. Şevket Yılmaz'dan daha kalabalık, insanlar üst üste, koridor kokuyor, Suriyeli dolu zaten.. Bir erkek doktora gitmiştim, Mehmet mi ne o da ayrı bir rezaletti..
Bir arkadaş, sistemde gözüktü beni muayene etmediler dedi.. Zaten amacım başkasıydı.. Bir aydır sistemden alamayıp, mecbur bu doktora almıştım.. Hoş, adam yine iyiydi.. Hastanelerde doktordan çok hemşireler, ebeler, normal memurlar egolu zaten.. Zübeyde temiz mi sence?
Ausencia Canım beni haziran annelerinden silebilirsin artık listeden..Allah sizin yavrularıniza ömür versin inşaAllah..
Bende de en olmadik anda sacma sapan bir seye gozlerim doluyor... bu aralar tek sorunum agresif olmam. Onu da sessiz kalarak cozdum. 4 yasinda oglum var onunla hic bi sekilde yuksek sesle konusmadim hep sakin bir sekilde yetistirdim ama o da bu aralar benden etkilenmis olacak ki huysuzlasti yavrum, bende onu etkilememk adina sessiz kalmayi tercih ettim, sinirlendigim anda oglumun yanindan ayrilip cama balkona cikiyorum iyi geliyor.Kizlar dunden beri herseye agliyorum elimde degil kendimi tutamiyorum bugune kadar stersli bir ruh halim wardi ama dunden beri artik aglamaktan basim agriyor bunun baslamasi icin gec deilmi ilk donemlerde oluyordu genelde acaba benim piskolojimi gitti
Gerçekten bu doğumda şans galiba.. Allah yardımcımız olsun..evet doktorlardan daha fazla havalilar anlamsiz bir sekilde.
Ben 2013 te zubeydede dogum yapmistim o zamana has bir sans miydi bilmem ama tertemizdi hatta hayretler icerisinde kalmistim simdi dogumhane kati ne durumda bilmiyorum ama genelde oralari temiz tutuyorlar. Poliklinikler de temizdi bana gore, yani ekstradan dikkatimi ceken pis bir durum gormedim. Idrar testi istendiginde lavaboya girmistim orasi biraz kalabalikti yani millet sirayla giriyordu ve ne aman aman temizdi ne de pisti diyebilirim canim.
Gerçekten bu doğumda şans galiba.. Allah yardımcımız olsun..
Birde, devlette doğuma kim geliyor? Daimi gittiğin doktora, gece yada sabah erken gibi olmadık saatlerde ulaşılamıyordur galiba.. Nöbetçi doktor filan mı geliyor.. Özür dilerim canım, hiç fikrim yok bu konuda, saçma olabilir sorularım.. Normalde de doktora gitmem öyle.. Cahilim bu konularda..
Ne güzel görmüşsün bebeğini, bu nasıl merak hiç geçmiyor. Cumartesiye benimki de,bakalım gün sayıyorum :)Kizlar ben smdi bebisimi gordum doktorumun yanindan ciktik.uyuyormus hareket etmedi pek.uyansin diye durttu doktorum bikac kez ama uyanmadi gece uykusuna yatti herhaldebikac hareket disinda hareket etmedi pek.tekrar erkek dedi cinsiyetine
Cuma gunu ikili teste gelicez insaallah skinti cikmaz
Üzülme büyüklerimiz düşüğün ayağı icerde kalır pesine gelir der. Vucud sagliksiz bebeği atarmış. Ne guzel hamile kalabiliyosun insanlar bu yüzden tedavi oluyor. Genetik testlerini yaptır mutlaka kan pıhtılaşmasına baksınlar. Geçmiş olsunAusencia Canım beni haziran annelerinden silebilirsin artık listeden..Allah sizin yavrularıniza ömür versin inşaAllah..
Estafrllah canim bende cok sordum zamaninda, ben ilk dogumumda kontrollere baska hastane ve doktora gidiyordum ama sancilarim baslayinca yakin diye zubeydeye gittim, bana doktorumun kim oldugunu sorduklarinda baska bir hastanede oldugunu soyledim (Allahtan beni kapi disari etmediler :))) ) dogum baslamis deyip dogumhaneye cikardilar ve dogumumu nobetci dr yapti.Gerçekten bu doğumda şans galiba.. Allah yardımcımız olsun..
Birde, devlette doğuma kim geliyor? Daimi gittiğin doktora, gece yada sabah erken gibi olmadık saatlerde ulaşılamıyordur galiba.. Nöbetçi doktor filan mı geliyor.. Özür dilerim canım, hiç fikrim yok bu konuda, saçma olabilir sorularım.. Normalde de doktora gitmem öyle.. Cahilim bu konularda..
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Benim ilk canim esime cektirdim birazcik Allah war ama dunden beri bi aglama gelmis ya sinirlerim bozuk bi kac kisiyle tartismam oldu cok piskolojik baski yasadim belkide ondandir normalde kolay kolay aglamazdim simdi sulu naciye oldumBende de en olmadik anda sacma sapan bir seye gozlerim doluyor... bu aralar tek sorunum agresif olmam. Onu da sessiz kalarak cozdum. 4 yasinda oglum var onunla hic bi sekilde yuksek sesle konusmadim hep sakin bir sekilde yetistirdim ama o da bu aralar benden etkilenmis olacak ki huysuzlasti yavrum, bende onu etkilememk adina sessiz kalmayi tercih ettim, sinirlendigim anda oglumun yanindan ayrilip cama balkona cikiyorum iyi geliyor.
Ben dün kocamı bogmadiysam bidaha bisey olmaz:) cok agresifim bi yandanda duygusalım herşeye alınıp ağlıyorum.. galiba hormonlarımız sapitiyoBenim ilk canim esime cektirdim birazcik Allah war ama dunden beri bi aglama gelmis ya sinirlerim bozuk bi kac kisiyle tartismam oldu cok piskolojik baski yasadim belkide ondandir normalde kolay kolay aglamazdim simdi sulu naciye oldum
Ihtimali bile guzel geliyor kulaga. Son gunler bekliyorum :))Evet geçen ay aynı cuma gitmiştik :)
Bana da 3 hafta demişti.
Hadi az kalmış senin de .
Cinsiyet kesin öğrenen arkadaşların erkek zaten ... bana da bi ihtimal kız dedi göremedi yani.
Bakalım nasip kısmet.
Aynen haftası ile uyumlu sağlıklı olmaları en önemli haber
Ben dun gece gribim kulagim agriyor diye agladim gece gece adamda oturdu benimle agladi onlarada yazik cektiriyoruz bazenBen dün kocamı bogmadiysam bidaha bisey olmaz:) cok agresifim bi yandanda duygusalım herşeye alınıp ağlıyorum.. galiba hormonlarımız sapitiyo
Inan ki oglum var ustunden 2 sene gecmesine ragmen unutamiyorum. Simdi de aklima kotu seyler geliyor. Rabbim hayirlisini versin...
Evet canım.herşeyi sapasağlammis ben gormedim.Unutamıyorum hala..
Kızlar ben 7 haftalık hamileyim sizin haftanız benden büyük olduğu için size soruyorum 7. Haftada hamilelik belirtileri kaybolan varmı cumartesi günü bebegimin kalbini dinledik ama korkuyorum bişey olucak diye belirtilrim yok oldu internetten okuduklarım bebeğin kalbi duranları okudukça daha da endişeleniyorum sizin belirtileriniz devam ediyor mu göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı gibi
Benimde hic belirtim yok bel agrisi kasik agrisi hic yasamadim, oglumda yerlerde surunuyodum agridan bunda tik yok, ara ara bulantilarim olmasa hamile oldugumu unuturum. Persembe randevum var bakalim insallah iyidir minigimBende aynı şekilim cnm belirtilerim yok oldu sanki hamile degilim gibi bizimkilere dedim her cocuk farklı diyorlar ama bnde anlam veremedim sadece cok uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?