2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Okuduğum kadarıyla zaten bu mide kazınması bulantıya bağlıymış. Bende kesmedi umarım sende işe yarar :)

evet doktorlardan daha fazla havalilar anlamsiz bir sekilde.

Ben 2013 te zubeydede dogum yapmistim o zamana has bir sans miydi bilmem ama tertemizdi hatta hayretler icerisinde kalmistim simdi dogumhane kati ne durumda bilmiyorum ama genelde oralari temiz tutuyorlar. Poliklinikler de temizdi bana gore, yani ekstradan dikkatimi ceken pis bir durum gormedim. Idrar testi istendiginde lavaboya girmistim orasi biraz kalabalikti yani millet sirayla giriyordu ve ne aman aman temizdi ne de pisti diyebilirim canim.

Bende de en olmadik anda sacma sapan bir seye gozlerim doluyor... bu aralar tek sorunum agresif olmam. Onu da sessiz kalarak cozdum. 4 yasinda oglum var onunla hic bi sekilde yuksek sesle konusmadim hep sakin bir sekilde yetistirdim ama o da bu aralar benden etkilenmis olacak ki huysuzlasti yavrum, bende onu etkilememk adina sessiz kalmayi tercih ettim, sinirlendigim anda oglumun yanindan ayrilip cama balkona cikiyorum iyi geliyor.

Gerçekten bu doğumda şans galiba.. Allah yardımcımız olsun..

Birde, devlette doğuma kim geliyor? Daimi gittiğin doktora, gece yada sabah erken gibi olmadık saatlerde ulaşılamıyordur galiba.. Nöbetçi doktor filan mı geliyor.. Özür dilerim canım, hiç fikrim yok bu konuda, saçma olabilir sorularım.. Normalde de doktora gitmem öyle.. Cahilim bu konularda..

Aynen sanırım nöbetçi doktor geliyor

Ne güzel görmüşsün bebeğini, bu nasıl merak hiç geçmiyor. Cumartesiye benimki de,bakalım gün sayıyorum :)

Ausencia Canım beni haziran annelerinden silebilirsin artık listeden..Allah sizin yavrularıniza ömür versin inşaAllah..
Üzülme büyüklerimiz düşüğün ayağı icerde kalır pesine gelir der. Vucud sagliksiz bebeği atarmış. Ne guzel hamile kalabiliyosun insanlar bu yüzden tedavi oluyor. Genetik testlerini yaptır mutlaka kan pıhtılaşmasına baksınlar. Geçmiş olsun

Estafrllah canim bende cok sordum zamaninda, ben ilk dogumumda kontrollere baska hastane ve doktora gidiyordum ama sancilarim baslayinca yakin diye zubeydeye gittim, bana doktorumun kim oldugunu sorduklarinda baska bir hastanede oldugunu soyledim (Allahtan beni kapi disari etmediler :))) ) dogum baslamis deyip dogumhaneye cikardilar ve dogumumu nobetci dr yapti.

Normalde nasil oluyor acikcasi bende cok bilmiyorum ama normal doguma o an hastanede bulunan nobetci dr giriyor, planli sezeryana ise kendi doktorun giriyor diye biliyorum simdilik.

Benim ilk canim esime cektirdim birazcik Allah war ama dunden beri bi aglama gelmis ya sinirlerim bozuk bi kac kisiyle tartismam oldu cok piskolojik baski yasadim belkide ondandir normalde kolay kolay aglamazdim simdi sulu naciye oldum

Benim ilk canim esime cektirdim birazcik Allah war ama dunden beri bi aglama gelmis ya sinirlerim bozuk bi kac kisiyle tartismam oldu cok piskolojik baski yasadim belkide ondandir normalde kolay kolay aglamazdim simdi sulu naciye oldum
Ben dün kocamı bogmadiysam bidaha bisey olmaz:) cok agresifim bi yandanda duygusalım herşeye alınıp ağlıyorum.. galiba hormonlarımız sapitiyo

Ihtimali bile guzel geliyor kulaga. Son gunler bekliyorum :))

Ben dün kocamı bogmadiysam bidaha bisey olmaz:) cok agresifim bi yandanda duygusalım herşeye alınıp ağlıyorum.. galiba hormonlarımız sapitiyo
Ben dun gece gribim kulagim agriyor diye agladim gece gece adamda oturdu benimle agladi onlarada yazik cektiriyoruz bazen

Bende aynı şekilim cnm belirtilerim yok oldu sanki hamile degilim gibi bizimkilere dedim her cocuk farklı diyorlar ama bnde anlam veremedim sadece cok uykum var

Bende aynı şekilim cnm belirtilerim yok oldu sanki hamile degilim gibi bizimkilere dedim her cocuk farklı diyorlar ama bnde anlam veremedim sadece cok uykum var
Benimde hic belirtim yok bel agrisi kasik agrisi hic yasamadim, oglumda yerlerde surunuyodum agridan bunda tik yok, ara ara bulantilarim olmasa hamile oldugumu unuturum. Persembe randevum var bakalim insallah iyidir minigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…