- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.241
MasAllah aile hekiminiz ne kadar ilgili bana iki seferde de kitap vermediler. Güle güle okuyun
Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin.. tez zamanda kucağın dolsun insallah cok üzüldüm cokKızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Yine bakmışlar o da bişey
Teşekkür ederim canım, bilgin için..Gebelikte 10/6 iyi bir rakamdır yüksek tansiyon tehlikelidir çoğu hamile bu tansiyona sahip
Güzel ilgilenmşler.. Doktorun kim canım? Ben ilkinde oraya gitmiştim.. Şevket Yılmaz'dan daha kalabalık, insanlar üst üste, koridor kokuyor, Suriyeli dolu zaten.. Bir erkek doktora gitmiştim, Mehmet mi ne o da ayrı bir rezaletti..şevket yılmaz mı allah korusun kasaaap bildiğin o memnunuyetler de kendilerinindir kesin zübeydeye gidiyorum ben doktorum da iyi şimdilik bak şeker hastasıyım diye endokrine endokrinde göze sevk etti beni
Bir arkadaş, sistemde gözüktü beni muayene etmediler dedi.. Zaten amacım başkasıydı.. Bir aydır sistemden alamayıp, mecbur bu doktora almıştım.. Hoş, adam yine iyiydi.. Hastanelerde doktordan çok hemşireler, ebeler, normal memurlar egolu zaten.. Zübeyde temiz mi sence?Gorunuyor canim ama onemli degil, bende zubeyde de bu sefer baska bir doktora randevu aldim.
bende hem ozele hem devlete gitme taraftariyim canim ama dogumu devlette yaparim oglumda da oyle yapmistim. Muaynelerimi esentepede yaptirip dogumu zubeyde de yapmistim, dogumum cok sukur iyi gecmisti.
canim inan ne diyecegimi bilemedim Rabbim sabir versin tekrardan saglicakla hamile kalip evladini kucaklarsin insallah...
Canım gerçekten çokk üzüldüm.. Rabbim önce sana sağlık, sıhhat versin.. İnşallah istediğin zaman tekrar nasip olur.. Şuan iyisindir umarım..Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Neden böyleler anlayamıyorum.. Bugün dikkat ettim, bazılarının yanında hemşire, ebe, temizlik görevlisi vardı.. Dedim, biz buraya gelip bekliyoruz da tanıdığı olan neden bekleyemiyor?? Kendileri bile işlerin ne kadar kötü yürüdüğünün farkındalar demek.. Aynı doktor özelde süt dökmüş kedi..Kizlar sizin ordaki devler hastanelerini bilmiyorum ama istanbuldakine 1 kere gitme gafletinde bulundum resmen insanlara köpek gibi davranıyorlar.. Büyük konuşmayayım gitmem bi daha! Koç üni. Hastanesine gitmeye başladım cok memnunum
Aynen öyle.. yanlarında hemsireleri var tıpkı ozel hastanedeki gibi ama cihazları cok eski.. eldiven takmışlardı vajinal ultrason için.. ama kanuni sultan süleyman hastanesindeki hemotoloji dr.selin berk kadar işini iyi yapan dr görmedim.. hala şaşkınlığı içindeyim guleryuzunun ilgisinin... bak onun için giderim:)Neden böyleler anlayamıyorum.. Bugün dikkat ettim, bazılarının yanında hemşire, ebe, temizlik görevlisi vardı.. Dedim, biz buraya gelip bekliyoruz da tanıdığı olan neden bekleyemiyor?? Kendileri bile işlerin ne kadar kötü yürüdüğünün farkındalar demek.. Aynı doktor özelde süt dökmüş kedi..
Sagol cnm Şuan iyi allahıma şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı dogumdan sonra şimdi 4 yaşındaSizede geçmiş olsun şimdi nasıl oglun iyi mı Allahım sağlık versin tüm bebeklere
Bugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Amaaa böyle bir oynama , böyle bir yerinde duramama görmedim bendr da şaşırdı nasıl ölçüm alacağını :)
Eller durmuyor , hoop hopp dönüyor .
Cinsiyet göremedik tabii :)
Yanii bi benzetmem var ama dedi ... o da %100 değil tabii . Kıza benziyormuş
Inanılmazdı ya ... bi kez o da zorla bacaklarını yakaladık düzgün ... hoop bi daha döndü .
Eller bi kafaya gidiyo bi yüzüne ...
Ense kalınlığını ölçtü ..normal ...
49 gr ... 4.7 cm crl...fasulyemhamdolsun .
Eki Görüntüle 2070267
Bulantılarım malum ... sürekli bir kazınma hissi ... kusma da yok .
Fazla kilo almışım tabii . 6 kg .
Bulantılar için dramamine adlı ilacı verdi . Boşuna çekme o bulantıları ... bebeğe hiç bir zararı yok bu ilacın dedi .
Takviye olarak sadece iMom verdi .. omega 3 + vitamin takviyesi .
1 ay sonra çağırdı16+ da yani ... pfff ... çok var be :) cinsiyeti de o zaman net söyleyecek.
ayy maşallah sübhanallah,ne kadar da tatlı oluyorlar değil mi kıpır kıpır..Bugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Amaaa böyle bir oynama , böyle bir yerinde duramama görmedim bendr da şaşırdı nasıl ölçüm alacağını :)
Inanılmazdı ya ... bi kez o da zorla bacaklarını yakaladık düzgün ... hoop bi daha döndü .
Eki Görüntüle 2070267
Bulantılar için dramamine adlı ilacı verdi . Boşuna çekme o bulantıları ... bebeğe hiç bir zararı yok bu ilacın dedi .
1 ay sonra çağırdı16+ da yani ... pfff ... çok var be :) cinsiyeti de o zaman net söyleyecek.
Çok üzüldüm canım ya allah sabır versin bundada vardır bi hayır üzme kendini inşallah biran önce hamile kalırsın bebişini sagsalim kucagına alırsın allah birdaha bu acıları yaşatmasınKızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Bitek benimki tahminde bulunmadı yaaaBugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Eki Görüntüle 2070267
Çok sevindim canım masallah tam bi bebiş gibi olmuş net anlaşılıyor allah gönlüne göre versin öncelik saglıklı olsunda gerisi gelir
ayy maşallah sübhanallah,ne kadar da tatlı oluyorlar değil mi kıpır kıpır..Ben de kıza benzettim :) Hayırlısı olsun tabi. Canım çok sevindim ölçümlerin de iyi çıkmış,darısı tüm haziran annelerine inşallah.
Bir ay sonra da çok yaaa nasıl merakla bekliyoruz biz,deseler ya 2 haftaya bı gel diye.. koşa koşa gideriz valla
Bitek benimki tahminde bulunmadı yaaa
Günlerimiz de hemen hemen aynı
Allah sabır versin canım, üzüldüm çok ama bazı durumlarda elden birşey gelmiyor maalesef. Takdir Allah'ınKızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Kızlar ben 7 haftalık hamileyim sizin haftanız benden büyük olduğu için size soruyorum 7. Haftada hamilelik belirtileri kaybolan varmı cumartesi günü bebegimin kalbini dinledik ama korkuyorum bişey olucak diye belirtilrim yok oldu internetten okuduklarım bebeğin kalbi duranları okudukça daha da endişeleniyorum sizin belirtileriniz devam ediyor mu göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?