2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yine bakmışlar o da bişey
sağolsunlar onu yaptılar.. Bende şaşkınım..

Gebelikte 10/6 iyi bir rakamdır yüksek tansiyon tehlikelidir çoğu hamile bu tansiyona sahip
Teşekkür ederim canım, bilgin için..

şevket yılmaz mı allah korusun kasaaap bildiğin o memnunuyetler de kendilerinindir kesin zübeydeye gidiyorum ben doktorum da iyi şimdilik bak şeker hastasıyım diye endokrine endokrinde göze sevk etti beni
Güzel ilgilenmşler.. Doktorun kim canım? Ben ilkinde oraya gitmiştim.. Şevket Yılmaz'dan daha kalabalık, insanlar üst üste, koridor kokuyor, Suriyeli dolu zaten.. Bir erkek doktora gitmiştim, Mehmet mi ne o da ayrı bir rezaletti..

Bir arkadaş, sistemde gözüktü beni muayene etmediler dedi.. Zaten amacım başkasıydı.. Bir aydır sistemden alamayıp, mecbur bu doktora almıştım.. Hoş, adam yine iyiydi.. Hastanelerde doktordan çok hemşireler, ebeler, normal memurlar egolu zaten.. Zübeyde temiz mi sence?

Kizlar sizin ordaki devler hastanelerini bilmiyorum ama istanbuldakine 1 kere gitme gafletinde bulundum resmen insanlara köpek gibi davranıyorlar.. Büyük konuşmayayım gitmem bi daha! Koç üni. Hastanesine gitmeye başladım cok memnunum

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Canım gerçekten çokk üzüldüm.. Rabbim önce sana sağlık, sıhhat versin.. İnşallah istediğin zaman tekrar nasip olur.. Şuan iyisindir umarım..

Neden böyleler anlayamıyorum.. Bugün dikkat ettim, bazılarının yanında hemşire, ebe, temizlik görevlisi vardı.. Dedim, biz buraya gelip bekliyoruz da tanıdığı olan neden bekleyemiyor?? Kendileri bile işlerin ne kadar kötü yürüdüğünün farkındalar demek.. Aynı doktor özelde süt dökmüş kedi..

@Mrvgnc geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin.
Limon agacim geçmiş olsun. Bende de boğaz iltihabı var. Gece yatarken pekmez karabiber karışımını yiyip su içmeden yatmak iyi geliyormuş. Öksürük için tarçın da iyi gelir ama biz kullanabilir miyiz bilmiyorum.
Ausencia geçmiş olsun. Kontrolün nasıl geçti?
Kızlar gün içinde olumsuz düşününce de gece kabus görülüyor. Bazı şeyleri oluruna bırakalım.
Ben de mi acaba hem devlete hem özele gitsem diyorum. Kocaeli'deki arkadaşlar , Alikahya'daki hastanede sistem nasıl? Eşle muayene var mı? Bazı hastaneler eşi içeri almıyor da.

Aynen öyle.. yanlarında hemsireleri var tıpkı ozel hastanedeki gibi ama cihazları cok eski.. eldiven takmışlardı vajinal ultrason için.. ama kanuni sultan süleyman hastanesindeki hemotoloji dr.selin berk kadar işini iyi yapan dr görmedim.. hala şaşkınlığı içindeyim guleryuzunun ilgisinin... bak onun için giderim:)

Bugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür

12+1 deyim .

Amaaa böyle bir oynama , böyle bir yerinde duramama görmedim ben dr da şaşırdı nasıl ölçüm alacağını :)

Eller durmuyor , hoop hopp dönüyor .
Cinsiyet göremedik tabii :)

Yanii bi benzetmem var ama dedi ... o da %100 değil tabii . Kıza benziyormuş

Inanılmazdı ya ... bi kez o da zorla bacaklarını yakaladık düzgün ... hoop bi daha döndü .
Eller bi kafaya gidiyo bi yüzüne ...

Ense kalınlığını ölçtü ..normal ...

49 gr ... 4.7 cm crl...fasulyem hamdolsun .

Bulantılarım malum ... sürekli bir kazınma hissi ... kusma da yok .
Fazla kilo almışım tabii . 6 kg .
Bulantılar için dramamine adlı ilacı verdi . Boşuna çekme o bulantıları ... bebeğe hiç bir zararı yok bu ilacın dedi .

Takviye olarak sadece iMom verdi .. omega 3 + vitamin takviyesi .

1 ay sonra çağırdı 16+ da yani ... pfff ... çok var be :) cinsiyeti de o zaman net söyleyecek.

Çok sevindim canım masallah tam bi bebiş gibi olmuş net anlaşılıyor allah gönlüne göre versin öncelik saglıklı olsunda gerisi gelir

ayy maşallah sübhanallah,ne kadar da tatlı oluyorlar değil mi kıpır kıpır.. Ben de kıza benzettim :) Hayırlısı olsun tabi. Canım çok sevindim ölçümlerin de iyi çıkmış,darısı tüm haziran annelerine inşallah.
Bir ay sonra da çok yaaa nasıl merakla bekliyoruz biz,deseler ya 2 haftaya bı gel diye.. koşa koşa gideriz valla

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Çok üzüldüm canım ya allah sabır versin bundada vardır bi hayır üzme kendini inşallah biran önce hamile kalırsın bebişini sagsalim kucagına alırsın allah birdaha bu acıları yaşatmasın

Bitek benimki tahminde bulunmadı yaaa
Günlerimiz de hemen hemen aynı

Geçmişe bakmadım . Şimdi alıntılarda gördüm .

@Mrvgnc canımm Rabbimm en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip etsin arkadaşımmm . Üzüldüm çok.

Çok sevindim canım masallah tam bi bebiş gibi olmuş net anlaşılıyor allah gönlüne göre versin öncelik saglıklı olsunda gerisi gelir

Sağol canım , her birimiz için kocaman aminnnnnnnn duana

Aynen canımmmm ... valla oğlumu da götürdüm bugün ... KBB a .. 10 gün sonra kontrole çağırdı onu ... onu götürürken bende bi giderim sanki kontrol hakkım var nasıl olsa :)

Çoook tatlı ya ... eşimde şaşırdı . Durmuyor bu yahu ... yandık diyor

Bitek benimki tahminde bulunmadı yaaa
Günlerimiz de hemen hemen aynı

Canımmm benimki de söyledi sayılmaz .
Hatta önce yok bu hafta erken dedi ... sonra oğlum bi daha sordu , onu kıramadı . Iyice oraya buraya derken kıza benziyor ama hiç.belli olmaz erkekte çıkabilir dedi .

Kızlar ben 7 haftalık hamileyim sizin haftanız benden büyük olduğu için size soruyorum 7. Haftada hamilelik belirtileri kaybolan varmı cumartesi günü bebegimin kalbini dinledik ama korkuyorum bişey olucak diye belirtilrim yok oldu internetten okuduklarım bebeğin kalbi duranları okudukça daha da endişeleniyorum sizin belirtileriniz devam ediyor mu göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı gibi

Canım herkeste bu belirti denen şey o kadar değişik ki .. hatta aynı kadının iki farklı gebeliğinde de farklı .

Bende ne göğüs hassasiyeti ne bel ağrısı yok mesela.
Bi bacak krampı geldi .. bi hafta da geçti

Sende okuduklarınla stres yapma kendini .
Düzenli olarak kontrollerine gitmeye devam et .
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…