2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım Allah razı olsun herşey olacağına varır diyorum kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum Allah hepimizin bebeklerini korusun

Aus bebeğin için çok sevindim bizede nasip olur umarım daha iki haftam var görmeye ve dayanamıyorum sürekli ya birşey olduysa korkusu birde mide kazınmasını görünce sen tecrübeli annesin sorayım dedim, benim de bulantılarım var dramamine verdi aynı şekilde bana da onu kullanmayınca bulantıdan mide kazınmasını hissetmiyorum ama kullanınca çok hissediyorum. Yemek yiyorum 10 dakika sonra bir kazınma Allahım anlatamam, böyle yemek borumla midemin arasında sanki bişeyler tırmalanıyor. Sırf bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum ama daha 9 haftalığız ve 5 kere gittim bile. Ne yapacağımı şaşırdım sürekli elimde bişeyler yiyorum. Bir tavsiyen var mı

Canım şimdi bu ilacı bana sürekli mide bulantım var , bulantı oldukça o kazınma hissi geçsin diye bişeyler yiyorum ...dedim diye verdi .
Yani o hissi kesecek dedi .
Sende diyorsun ki bende bulantıyı kesti kazınma geldi :)
Ben o kazınmaya hiç çare bulamadım .
Ilk 3 ay da 6 kilo aldım .
Genelde ne işe yarıyor ... ayva .. yeşil elma ... zencefilli ıhlamur ... beyaz leblebi ...
Galeta ....

Ama bende o yeme hissi hiç bastırılmadı yesem de bulantı devam . Kusma yoktu ama.

Masallah canim kocaman olmus. Insallah hayirlisiyla kizin olur :) oglun var ilk kiz haberi senden geldi :) insallah benden de gelir. Usg olcumlerin de iyimis masallah bebise :) darisi randevusu olanlara insallah

Kizlar ben smdi bebisimi gordum doktorumun yanindan ciktik.uyuyormus hareket etmedi pek.uyansin diye durttu doktorum bikac kez ama uyanmadi gece uykusuna yatti herhalde bikac hareket disinda hareket etmedi pek.tekrar erkek dedi cinsiyetine
Cuma gunu ikili teste gelicez insaallah skinti cikmaz

Masallah canim kocaman olmus. Insallah hayirlisiyla kizin olur :) oglun var ilk kiz haberi senden geldi :) insallah benden de gelir. Usg olcumlerin de iyimis masallah bebise :) darisi randevusu olanlara insallah

Inşallah canımmm .
Senin ne zamandı randevun?

Ooo erkekliği çifte onaylandı paşanın

Canımmmm bu saatte ne dr u

Cuma günü de her şey çook güzel olacak inşallah .. güzel haberlerle geleceksin

Inşallah canımmm .
Senin ne zamandı randevun?
Gecen ay 27 sinde gitmistim. Bu sefer baska bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum eski doktorum 1 ay sonra dedigi icin buyuk ihtimal bu ayin 27 sinde giderim daha var malesef son gunleri beklemek cok zor.. bir de arada belirtiler azalinca kotu oluyorum ama 3. Ayi bitirmek uzereyiz normaldir herhalde. Bende cinsiyeti coook merak ediyorum :) tabi olcunlerin iyi cikmasi daha onemli :)

.
Sebep yok canım.Bebegimi patolojiye yolladılar.Ondan sonra belli olacak.Kesesi bile sapasağlam..Kendisi de canli gibiymis yavrumun.Hiç curumemis icimde..
Ikinci bir doktor da bakti degil mi canim kurtajdan once. Seni cok iyi anliyorum iki kere kurtaj oldum. Birisi 10 haftalikti eli ayagi vardi tam bir bebekti ama kalbi atmiyordu..

Evet geçen ay aynı cuma gitmiştik :)
Bana da 3 hafta demişti.
Hadi az kalmış senin de .
Cinsiyet kesin öğrenen arkadaşların erkek zaten ... bana da bi ihtimal kız dedi göremedi yani.
Bakalım nasip kısmet.
Aynen haftası ile uyumlu sağlıklı olmaları en önemli haber

Ooo erkekliği çifte onaylandı paşanın

Canımmmm bu saatte ne dr u

Cuma günü de her şey çook güzel olacak inşallah .. güzel haberlerle geleceksin

Aynen cuma tekrar onaylanirsa tamam
Doktorumuz esimin arkadasi nobetci bugun sabaha kadar burda.esim zaten gelcekti beni de getirdi bebisimizi gorduk
İnsaallah bi ruya gormustum anlatmayim smdi onun etkisi hala var ikili testten korkuyorum birazcik...

.
Sebep yok canım.Bebegimi patolojiye yolladılar.Ondan sonra belli olacak.Kesesi bile sapasağlam..Kendisi de canli gibiymis yavrumun.Hiç curumemis icimde..

Canim sen pihtilasman olup olmadigina baktirmis miydin.genelde ilerleyen haftalarda kalp durmasinin sebebi o cikiyor.igne fln kullaniyor muydun kan sulandirici

Kalbini ferah tut canım .
Inan şu aralar gördüğüm rüyalara göre kendimi bi yerlerden atmam lazım

Gözûn Aydın ğüzel anne

Kizlar dunden beri herseye agliyorum elimde degil kendimi tutamiyorum bugune kadar stersli bir ruh halim wardi ama dunden beri artik aglamaktan basim agriyor bunun baslamasi icin gec deilmi ilk donemlerde oluyordu genelde acaba benim piskolojimi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…