- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.261
Amin canım Allah razı olsun herşey olacağına varır diyorum kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum Allah hepimizin bebeklerini korusun
Canım herkeste bu belirti denen şey o kadar değişik ki .. hatta aynı kadının iki farklı gebeliğinde de farklı .
Bende ne göğüs hassasiyeti ne bel ağrısı yok mesela.
Bi bacak krampı geldi .. bi hafta da geçti
Sende okuduklarınla stres yapma kendini .
Düzenli olarak kontrollerine gitmeye devam et .
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin .
Sağolasın canım .
Bugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Amaaa böyle bir oynama , böyle bir yerinde duramama görmedim bendr da şaşırdı nasıl ölçüm alacağını :)
Eller durmuyor , hoop hopp dönüyor .
Cinsiyet göremedik tabii :)
Yanii bi benzetmem var ama dedi ... o da %100 değil tabii . Kıza benziyormuş
Inanılmazdı ya ... bi kez o da zorla bacaklarını yakaladık düzgün ... hoop bi daha döndü .
Eller bi kafaya gidiyo bi yüzüne ...
Ense kalınlığını ölçtü ..normal ...
49 gr ... 4.7 cm crl...fasulyemhamdolsun .
Eki Görüntüle 2070267
Bulantılarım malum ... sürekli bir kazınma hissi ... kusma da yok .
Fazla kilo almışım tabii . 6 kg .
Bulantılar için dramamine adlı ilacı verdi . Boşuna çekme o bulantıları ... bebeğe hiç bir zararı yok bu ilacın dedi .
Takviye olarak sadece iMom verdi .. omega 3 + vitamin takviyesi .
1 ay sonra çağırdı16+ da yani ... pfff ... çok var be :) cinsiyeti de o zaman net söyleyecek.
Aus bebeğin için çok sevindim bizede nasip olur umarım daha iki haftam var görmeye ve dayanamıyorum sürekli ya birşey olduysa korkusubirde mide kazınmasını görünce sen tecrübeli annesin sorayım dedim, benim de bulantılarım var dramamine verdi aynı şekilde bana da onu kullanmayınca bulantıdan mide kazınmasını hissetmiyorum ama kullanınca çok hissediyorum. Yemek yiyorum 10 dakika sonra bir kazınma Allahım anlatamam, böyle yemek borumla midemin arasında sanki bişeyler tırmalanıyor. Sırf bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum ama daha 9 haftalığız ve 5 kere gittim bile. Ne yapacağımı şaşırdım sürekli elimde bişeyler yiyorum. Bir tavsiyen var mı
Masallah canim kocaman olmus. Insallah hayirlisiyla kizin olur :) oglun var ilk kiz haberi senden geldi :) insallah benden de gelir. Usg olcumlerin de iyimis masallah bebise :) darisi randevusu olanlara insallahBugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Amaaa böyle bir oynama , böyle bir yerinde duramama görmedim bendr da şaşırdı nasıl ölçüm alacağını :)
Inanılmazdı ya ... bi kez o da zorla bacaklarını yakaladık düzgün ... hoop bi daha döndü .
Eki Görüntüle 2070267
Bulantılar için dramamine adlı ilacı verdi . Boşuna çekme o bulantıları ... bebeğe hiç bir zararı yok bu ilacın dedi .
1 ay sonra çağırdı16+ da yani ... pfff ... çok var be :) cinsiyeti de o zaman net söyleyecek.
Masallah canim kocaman olmus. Insallah hayirlisiyla kizin olur :) oglun var ilk kiz haberi senden geldi :) insallah benden de gelir. Usg olcumlerin de iyimis masallah bebise :) darisi randevusu olanlara insallah
Kizlar ben smdi bebisimi gordum doktorumun yanindan ciktik.uyuyormus hareket etmedi pek.uyansin diye durttu doktorum bikac kez ama uyanmadi gece uykusuna yatti herhaldebikac hareket disinda hareket etmedi pek.tekrar erkek dedi cinsiyetine
Cuma gunu ikili teste gelicez insaallah skinti cikmaz
Gecen ay 27 sinde gitmistim. Bu sefer baska bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum eski doktorum 1 ay sonra dedigi icin buyuk ihtimal bu ayin 27 sinde giderim daha var malesef son gunleri beklemek cok zor.. bir de arada belirtiler azalinca kotu oluyorum ama 3. Ayi bitirmek uzereyiz normaldir herhalde. Bende cinsiyeti coook merak ediyorum :) tabi olcunlerin iyi cikmasi daha onemli :)Inşallah canımmm .
Senin ne zamandı randevun?
.cok uzuldum ve sasirdim.Allah sabir versin gecmis olsun.Allah en kisa zamanda kucagini doldursun.sebep belirttiler mi
Ikinci bir doktor da bakti degil mi canim kurtajdan once. Seni cok iyi anliyorum iki kere kurtaj oldum. Birisi 10 haftalikti eli ayagi vardi tam bir bebekti ama kalbi atmiyordu...
Sebep yok canım.Bebegimi patolojiye yolladılar.Ondan sonra belli olacak.Kesesi bile sapasağlam..Kendisi de canli gibiymis yavrumun.Hiç curumemis icimde..
Gecen ay 27 sinde gitmistim. Bu sefer baska bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum eski doktorum 1 ay sonra dedigi icin buyuk ihtimal bu ayin 27 sinde giderim daha var malesef son gunleri beklemek cok zor.. bir de arada belirtiler azalinca kotu oluyorum ama 3. Ayi bitirmek uzereyiz normaldir herhalde. Bende cinsiyeti coook merak ediyorum :) tabi olcunlerin iyi cikmasi daha onemli :)
Ooo erkekliği çifte onaylandı paşanın
Canımmmm bu saatte ne dr u
Cuma günü de her şey çook güzel olacak inşallah .. güzel haberlerle geleceksin
.
Sebep yok canım.Bebegimi patolojiye yolladılar.Ondan sonra belli olacak.Kesesi bile sapasağlam..Kendisi de canli gibiymis yavrumun.Hiç curumemis icimde..
Aynen cuma tekrar onaylanirsa tamam
Doktorumuz esimin arkadasi nobetci bugun sabaha kadar burda.esim zaten gelcekti beni de getirdi bebisimizi gorduk
İnsaallah bi ruya gormustum anlatmayim smdi onun etkisi hala var ikili testten korkuyorum birazcik...
.Ikinci bir doktor da bakti degil mi canim kurtajdan once. Seni cok iyi anliyorum iki kere kurtaj oldum. Birisi 10 haftalikti eli ayagi vardi tam bir bebekti ama kalbi atmiyordu..
.Canim sen pihtilasman olup olmadigina baktirmis miydin.genelde ilerleyen haftalarda kalp durmasinin sebebi o cikiyor.igne fln kullaniyor muydun kan sulandirici
Gözûn Aydın ğüzel anneBugün kontrol çok iyi geçti .. her şey yolunda ve haftası ile uyumlu şükür
12+1 deyim .
Eki Görüntüle 2070267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?