2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin anneler, yarin kontrolum var aslinda kontrol degil de dayanamadim daha fazla, benim ara ara hafif seyreden bulantilarim haricinde zerre kadar belirtim yok; ne kasik ne bel agrisi, ne bi batma ne bi doluluk hissi hic bisey yok kafama takmaya basladim oglumda kasigimda hep bi doluluk, agirlik hissi olurdu bunda yok... insan kendine belirti olarak agri sizi arar mi bilmiyorum ama bazen olsun istiyorum, cok meraktayim. Dunden beri ozellikle kafaya taktim, hatta dun telefonuma bi uygulama indirdim bebegin kalp atislarini dinleyen bi uygulama ama tirt cikti...

Çay ya da kahve içmiyorum ben bıraktım. Zaten içim almıyor.

Ben eskiden hiç icmezdim ama hamileligimde her akşam bir bardak az kahveli süt içiyorum. Başka türlü süt icemiyorum çünkü kahve mide bulantimi az da olsa bastırıyor.

@Mrvgnc Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Allah hayırlısıyla yeniden gebelik nasıp eder inşallah. Kendine dikkat et ve iyi bak bu dönemde sonrasında meleğin gelir hayırlısıyla inşallah

Merhaba haziran anneleri uzun zamandır yazamıyordum çok geçmişe dönemedim aramızdan ayrılan bebeğini kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun ,inşallah tez zamanda sağlıklı gebelik tekrar yaşamaları nasip olur.Ben bu süreçte birçok aksilik yaşadım bir dişim ımplanttı bildiğiniz vidasıyla elimde kaldı ve tedavi yaptıramadığım için apse yaptı yüzüm şişti ağrısıda cabası , tansiyon düşüklüğü yaşadım başımı kaldıramadım bir süre , çalışmak ve hamilelik beni ara ara zorluyor. Migren den dolayı tlfon tv ışık vs duyarlılığım fazlalaştı öyle böyle derken 12. Haftama girdim. Dün 2 li testim vardı ölçümler çok iyi çıktı bebeğim gelişimi sat a göre önden gidiyor maşallah crl 5.70 cm ense kalınlığı 1.20 çıktı burun kemiğimizde oluşmuş.kan sonucu ile analizler 1 hafta sonraymış inşallah hepimiz iyi güzel haberlerle yolunumuza devam ederiz.Doktorum bebeğimi kıza benzetti sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah . Buda bana gülümsediğini düşündüğüm fotosu Allah bebeklerimizi korusun .Amin

Eklentiler

• 871E064D-2729-4E3A-BEAC-19E11BF9F846.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 114
Çok tatlı maşallah sevindim adınıza. Ne güzel bebeginiz önden gidiyor. Benim merak ettiğim bisey var yeme icmeniz çok mu iyi önden gidiyor gelişimi. Çünkü ben hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum da

Ben kahve ve çaya çok düşkündüm hamilelikten sonra içim almıyor, migdemi bulandırıyor, içemiyorum artık. Tatlıya zaafım vardı onu da yiyemiyorum. Ne kadar zararlı şey varsa tiksinti geldi

Açıkçası özel olarak yaptığım birşey yok yada farkında değilim yaptıklarım faydalı belkide gerçekten bilmiyorum.muzu çok severim günde üç muz yerim hamileliğimi öğrenmeden önce folic trio içiyordum öğrendiğimden beri doktor imom vermişti aksatmadan kullandım hiç bulantı yaşamadım , balığı çok severim haftada iki kere tüketirim ,ceviz ve badem tükettiyorum.Çok ve sık yemiyorum bende ,zaten sadece 3 kilocuk almışım.belkide babası da bende uzun boyluyuz bebek uzun ve haftasından büyük çıkıyor olabilir.

sende ben gıbı oldun cnm bız napcaz boyle bılmıyorum yoktur bırsey canım bende kalp atısına taktım uyku uyumuyorum cuma olsa dıye elımde olsa yarın gtcem

Masallah cok tatli gorunuyor :)

sende ben gıbı oldun cnm bız napcaz boyle bılmıyorum yoktur bırsey canım bende kalp atısına taktım uyku uyumuyorum cuma olsa dıye elımde olsa yarın gtcem
Ah kuzu valla kalp atisini duysan da rahatlayamiyosun ki hareketlerini hissedebilsek daha bi rahat olucaz ama simdi de acaba son kontrolden bu yana hala kalbi atiyor mu dusuncesi sardi beni, aslinda cok takmiyordum ama dun cok etkilendim arkadasimizdan

Ne güzel muzu bende çok yiyorum tek severek yedigim meyve. Başka türlü bisey yiyemiyorum bulantılarım hat safada bu aralar ve ben hiç kilo almadım 1 kiloya yakın verdim. Çok korkuyorum yemedigim için bebek büyüyemez diye. Bir sorun olur mu sizce

Beslenmek bizim için önemli diye biliyorum ilk üç ay bebek zaten depolarımızı tüketiyormuş ordan besleniyor yani biz de depoları boş bırakmamak adına yediklerimizle takviye ediyoruz. Korkma yani zaten bu konuda birçok hamile bulantı vs yüzünden yeterli beslenemiyor ama sağlıklı bebekleri var . Bizim yediklerimiz ileriki aylarda bebeğe geçmeye başlayacak diye biliyorum zaten o zaman bulantılar geçmiş olur. Ama su tüketmeye çalış o bebeğin içinde bulunduğu sıvı için gerekliymiş . Hayırlısıyla sağlıklı nur topu gibi olacak bebeğin inaşllah

suan senin depolarından besleniyor sadece sen halsiz düşersin başka bir sıkıntı olmaz ilk 3 aydan sonra bulantılarda azalınca güzelce beslenirsin ilk gebeliğimde 6 kılo kaybettim ama bebeğim hep 1 hafta 10 gun öndeydi haftasını tamamlamadan da doğdu 3400 gr. olarak

bende aynıyım hıc sorma hersey etkılıyor bızı

Teşekkür ederim amin inşallah . içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…