- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.361
Sağol gerçekten rahatladim bende üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye. Sizin bebeginizede maşallah.suan senin depolarından besleniyor sadece sen halsiz düşersin başka bir sıkıntı olmaz ilk 3 aydan sonra bulantılarda azalınca güzelce beslenirsin ilk gebeliğimde 6 kılo kaybettim ama bebeğim hep 1 hafta 10 gun öndeydi haftasını tamamlamadan da doğdu 3400 gr. olarak
evet adaçayı, maydonoz suyu ve nane yağı rahim kaslarının kasılmasına ve düşüğe neden olabilmektedir dikkatli olunmalıdır.ADA cayı icilmez dıye bılıyorum bence sadece taze portakal suyu ve bır bardak ıhlamur ıcın
Hayirli olsun canim kan sonucun da guzel gelmdi mi tamamdir :)minigin kocaman olmus bende pazartesi gidecegim insallah. Gunler gecmiyor. Bir de birsey soracagim sana ilk usg resmini simdi gordum orada bebegin kac hafyalik acaba benim 8+2 usg me cok benziyor herkes erkek demisti o zaman eli ayagi var diye sana da doktorun simdi kiza benziyor deyince heyecanlandim :))Merhaba haziran anneleri uzun zamandır yazamıyordum çok geçmişe dönemedim aramızdan ayrılan bebeğini kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun ,inşallah tez zamanda sağlıklı gebelik tekrar yaşamaları nasip olur.Ben bu süreçte birçok aksilik yaşadım bir dişim ımplanttı bildiğiniz vidasıyla elimde kaldı ve tedavi yaptıramadığım için apse yaptı yüzüm şişti ağrısıda cabası , tansiyon düşüklüğü yaşadım başımı kaldıramadım bir süre , çalışmak ve hamilelik beni ara ara zorluyor. Migren den dolayı tlfon tv ışık vs duyarlılığım fazlalaştı öyle böyle derken 12. Haftama girdim. Dün 2 li testim vardı ölçümler çok iyi çıktı bebeğim gelişimi sat a göre önden gidiyor maşallah crl 5.70 cm ense kalınlığı 1.20 çıktı burun kemiğimizde oluşmuş.kan sonucu ile analizler 1 hafta sonraymış inşallah hepimiz iyi güzel haberlerle yolunumuza devam ederiz.Doktorum bebeğimi kıza benzetti sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah . Buda bana gülümsediğini düşündüğüm fotosu Allah bebeklerimizi korusun .Amin
İzmirli kardeş bende çok özledim İzmiri sarkacağım izmirlilere Batmandan çıldırmadan çıkabilsemasivemai
Bucada oturuyorum. İkili testim ve ayrıntılı ultrason için Perinatolog tercih ettim prof serkan güçlü , doğum için ve kadın doğum dr um egepol gökalp bey şuan kendisinden çok memnunum. Kontrollerim orda oluyor . Siz de mi İzmir desiniz? Nereye gidiyorsunuz?
Maşallah,çok tatlı gerçekten gülümsüyor gibi :) daha yazını okumayı bitirmeden resime baktım kız gibi dedim,doktorun da kıza benzetmiş. Hayırlısı olsun :)Merhaba haziran anneleri uzun zamandır yazamıyordum çok geçmişe dönemedim aramızdan ayrılan bebeğini kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun ,inşallah tez zamanda sağlıklı gebelik tekrar yaşamaları nasip olur.Ben bu süreçte birçok aksilik yaşadım bir dişim ımplanttı bildiğiniz vidasıyla elimde kaldı ve tedavi yaptıramadığım için apse yaptı yüzüm şişti ağrısıda cabası , tansiyon düşüklüğü yaşadım başımı kaldıramadım bir süre , çalışmak ve hamilelik beni ara ara zorluyor. Migren den dolayı tlfon tv ışık vs duyarlılığım fazlalaştı öyle böyle derken 12. Haftama girdim. Dün 2 li testim vardı ölçümler çok iyi çıktı bebeğim gelişimi sat a göre önden gidiyor maşallah crl 5.70 cm ense kalınlığı 1.20 çıktı burun kemiğimizde oluşmuş.kan sonucu ile analizler 1 hafta sonraymış inşallah hepimiz iyi güzel haberlerle yolunumuza devam ederiz.Doktorum bebeğimi kıza benzetti sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah . Buda bana gülümsediğini düşündüğüm fotosu Allah bebeklerimizi korusun .Amin
Canım senin bebeğin de kız gibi geldi bana :)Tahminde bulunabilir misiniz acaba 10 haftalık :))Eki Görüntüle 2070675
Benimkisi 8+2de oyleydi herkes erkek olacak dedi. Kizlar daha top gibi olurmus. Hayirli saglikli olsun insallahTahminde bulunabilir misiniz acaba 10 haftalık :))Eki Görüntüle 2070675
bende aliağada oturuyorum da normal de burdakine gidiyodum ama haftaya salı çiğli bölge eğitim araştırma hastanesine başlicam bakalım kısmet olursaasivemai
Bucada oturuyorum. İkili testim ve ayrıntılı ultrason için Perinatolog tercih ettim prof serkan güçlü , doğum için ve kadın doğum dr um egepol gökalp bey şuan kendisinden çok memnunum. Kontrollerim orda oluyor . Siz de mi İzmir desiniz? Nereye gidiyorsunuz?
Pardon canim 2. Usg senin degilmis siteden yanlis gordum :)Hayirli olsun canim kan sonucun da guzel gelmdi mi tamamdir :)minigin kocaman olmus bende pazartesi gidecegim insallah. Gunler gecmiyor. Bir de birsey soracagim sana ilk usg resmini simdi gordum orada bebegin kac hafyalik acaba benim 8+2 usg me cok benziyor herkes erkek demisti o zaman eli ayagi var diye sana da doktorun simdi kiza benziyor deyince heyecanlandim :))
İzmirli kardeş bende çok özledim İzmiri sarkacağım izmirlilere Batmandan çıldırmadan çıkabilsem
Maşallah,çok tatlı gerçekten gülümsüyor gibi :) daha yazını okumayı bitirmeden resime baktım kız gibi dedim,doktorun da kıza benzetmiş. Hayırlısı olsun :)
Canım senin bebeğin de kız gibi geldi bana :)
Benimkisi 8+2de oyleydi herkes erkek olacak dedi. Kizlar daha top gibi olurmus. Hayirli saglikli olsun insallah
İyi bakalim kiymetini bil fazla da üstüne gitme adamınBizim ilk ya ondan belkide bide 3 sene bekleyince bu bebisi dogal olarak esim benden duygusal oldu napsin adam agrina care bulamamis durup yuzune bakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?