2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol gerçekten rahatladim bende üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye. Sizin bebeginizede maşallah.

@Mrvgnc canım çok üzüldüm rabbim tez zaman da tekrardan hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım benim

Yazmira35 canım maşallah bebişine :) sen İzmir'de nerde oturuyorsun ve kime gidiyorsun??

asivemai

Bucada oturuyorum. İkili testim ve ayrıntılı ultrason için Perinatolog tercih ettim prof serkan güçlü , doğum için ve kadın doğum dr um egepol gökalp bey şuan kendisinden çok memnunum. Kontrollerim orda oluyor . Siz de mi İzmir desiniz? Nereye gidiyorsunuz?

merhaba arkadaşlar bebeğini kaybeden arkadaşlar gerçekten üzüldüğünüzü biliyorum söyleyeceğim şeyler sizi teselli etmeyecektir ama inanın sağlıklı olsalardı kalırlardı sizlerle. Allah size sağlık sıhhat versin kısa zamanda yenileri gelecektir inşallah. şöyle düşünmek lazım en azından gebe kalabildiniz bir daha neden olmasın.
devlet mi özel mi konusuna gelince iş doktorda biter. memleketimde özelde doğurdum ama doktorum bir taneydi. Şimdi Batmanda ilk önce özel hastanede başladım ama özel hastane sırf otelcilik hizmeti için istiyordum. Bugün kadın doğum ve çocuk hastanesinde önerilen bir doktora gittim. aman Allahım o kalabalık ne ama doktor bey sağlıkçı olduğumu öğrenince benimle çok ilgilendi. daha sonra ordaki pediatrist arkadaşla muhabbet ettim. kendisi ve diğer bir kaç doktor arkadaşında aynı hastanede doğurduğunu çevrede özelde doğuma niyetlenseniz bile sonunda sevk ile bizim elimize kaldığınız ortada dedi. benim için en önemli kriter yenidoğan yoğun bakımın oluşuydu ki 450 gr bebeği bile yaşattık biz daha neler yaparız güvenin bize dedi. Şimdilik hem devlet hem özele devam edeceğim ama hele devlet hastanesindeki tek odayı da ayarlayabilirsem kesinlikle Batmanda doğum yapıp memlekete doğum sonrası gideceğim hayırlısı ile.

Hayirli olsun canim kan sonucun da guzel gelmdi mi tamamdir :)minigin kocaman olmus bende pazartesi gidecegim insallah. Gunler gecmiyor. Bir de birsey soracagim sana ilk usg resmini simdi gordum orada bebegin kac hafyalik acaba benim 8+2 usg me cok benziyor herkes erkek demisti o zaman eli ayagi var diye sana da doktorun simdi kiza benziyor deyince heyecanlandim :))

İzmirli kardeş bende çok özledim İzmiri sarkacağım izmirlilere Batmandan çıldırmadan çıkabilsem

Maşallah,çok tatlı gerçekten gülümsüyor gibi :) daha yazını okumayı bitirmeden resime baktım kız gibi dedim,doktorun da kıza benzetmiş. Hayırlısı olsun :)
Tahminde bulunabilir misiniz acaba 10 haftalık :))Eki Görüntüle 2070675
Canım senin bebeğin de kız gibi geldi bana :)

Merhaba arkadaşlar bende kabızlık ve acayip gaz sorunu yaşıyorum özellikle akşamları

Bulantılarım halsizliğim çok yesem bi türlü yemesem daha çok bulanıyor

İnşallah 3.aydan sonra bunlar kalmaz tahlillerim güzel çıktı çok şükür

bende aliağada oturuyorum da normal de burdakine gidiyodum ama haftaya salı çiğli bölge eğitim araştırma hastanesine başlicam bakalım kısmet olursa

Merhaba kızlar nasılsınız ? Biz 9+1 haftalık olduk hayırlısıyla. Hala bebeğini görmeyen ,duymayan bir anne olarak aranizdayim :) Çok şükür şuan için be sıkıntım be de belirtin var, Geçen haftalarda daha çok tedirgindim ama bu hafta biraz daha iyiyim böyle üzücü haberler almamıza rağmen. Ne diyeyim herşeyin , herkesin hakkında hayırlısı olsun bakalım.

Pardon canim 2. Usg senin degilmis siteden yanlis gordum :)

İzmirli kardeş bende çok özledim İzmiri sarkacağım izmirlilere Batmandan çıldırmadan çıkabilsem

İnşallah tez zamanda çıkabilirsin bende van da kalmıştım dört yıl iyi kötü günler geçti ama gerçekten izmir de yaşadıktan sonra hiçbir şehir izmirin yerini tutmuyor. Çıldırmadan çıkman dileğiyle :)

Herkese merhaba,

Bebeğini kaybeden anneler çok geçmiş olsun, gerçekten üzücü ama her şeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda daha sağlıklı bebeklerle dolsun göbekler inşallah.
Ben geçen hafta aşırı kusmaktan ve bir şey yiyememekten hastanelik oldum, susuz kalmış vücut, üzerine idrar yolu enfeksiyonu yatış yaptırdı doktor 2 gün kaldım 5 litre serum alınca kendime geldim çok şükür. Bulantılarım devam ediyor ama ilaç kullanıyorum mecburen. Neyse ki bebekler ilk üç ay bu durumdan etkilenmiyorlar keyfi yerinde gibiydi.
Cinsiyeti öğrenen anneler ne mutlu size biz hala deli gibi merak içindeyiz.
Herkese sağlıklı mutlu güzel gebelikler diliyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah hayırlısıyla kız olur :))

Benimkisi 8+2de oyleydi herkes erkek olacak dedi. Kizlar daha top gibi olurmus. Hayirli saglikli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…