- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.381
Hayırlı olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin mucize inanıyorum rabbim nasip etsin herkeseKizlar bir arkadasim 5.5 yildir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyordu simdi hamileymis ama cok korkuyor daha once ki kayiplarindan dolayi, bende sevincten hungur hungur agladim, Allah herkese saglikli sihhatli nasip etsin insallah bugun duygusalligim ustumde
Canim cok tatlı masallah epeydir yoktun merak etmistim yazacaktim sanaTahminde bulunabilir misiniz acaba 10 haftalık :))Eki Görüntüle 2070675
Sağol arkadaşım :) evde bir bebek daha olunca çok da aktif olamıyorum okuyorum genelde amaCanim cok tatlı masallah epeydir yoktun merak etmistim yazacaktim sana
eskıler derdı ıkı cocugumdada aynısını yasadım sol tarafta olursa erkek bırde erken kıpırdarsa seyırme gıbı oluyor sağda olursa kız derlerdıKızlar dbüyük ihtimal erkek dedi bugün doktorum
Ballı zencefil Boğaz’ları yumuşatır canım bide onu dene istersenTeşekkür ederim kızlar bunları yaptım önceden vücut direnci zayıfladı sanırım ada çayı icemiyorun ben diğer gebeliklerim gibi buda biraz sıkıntı riske atmayim diyorum.
Inmunex 16 mi ne var dr önerdi bana hamileler çocuklar emziren anneler kullanabilir die bitkisel 1 gunde gevtiGünaydın kızlar senenin yarısı gribim ilaçlar işe yaramıyor artık bildiğiniz boğaz yumuşatıcı doğal bişey var mı tahriş oldu konuşamıyorum resmem .
idrar testi yaptırmalısınız normal de basit olan idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte tehlikeli olabilir geçmiş olsun. ilk 3 ay genelde pek kılo alınmaz (genelde).. hatta kılo bile verilir bulantı ve kusmalardankızlar selam,
ben 1 kilodan bile az kilo aldım. bulantılarım azalmak yerine arttı ve başlarda olmayan kusmalarım başladı. gördüğüm herşeyden tiksinir oldum. yarın kontrolümüz var. bu arada ayıptır söylemesi idarırımı yaparken hep yanma hissediyorum. normale göre su tüketimini arttırdım. az kilo alınca korkuyorum da yememde sakınmıyorum genelde yiyorum ögünlerimi atlamadan ara ögünleri bile yapıyorum normal mi sizce 1 kilo almak
Ballı zencefil Boğaz’ları yumuşatır canım bide onu dene istersen
Bunları deneyim teşekkür ederim. İlacı bulursam aliyim çok sağolun.Inmunex 16 mi ne var dr önerdi bana hamileler çocuklar emziren anneler kullanabilir die bitkisel 1 gunde gevti
kızlar selam,
ben 1 kilodan bile az kilo aldım. bulantılarım azalmak yerine arttı ve başlarda olmayan kusmalarım başladı. gördüğüm herşeyden tiksinir oldum. yarın kontrolümüz var. bu arada ayıptır söylemesi idarırımı yaparken hep yanma hissediyorum. normale göre su tüketimini arttırdım. az kilo alınca korkuyorum da yememde sakınmıyorum genelde yiyorum ögünlerimi atlamadan ara ögünleri bile yapıyorum normal mi sizce 1 kilo almak
Oyssş maşallahKızlar dbüyük ihtimal erkek dedi bugün doktorum
Çok teşekkür ederim :) inşallah hayırlısıyla :))
İste hamilelik stresi bazen elde olmuyor ama iste yinede uzmemeye calisiyorum cabaliyorumİyi bakalim kiymetini bil fazla da üstüne gitme adamın
Maşallah canım, kız sanki..Tahminde bulunabilir misiniz acaba 10 haftalık :))Eki Görüntüle 2070675
Teşekkür ederim canım sağolasın.. Nöbetçi doktor da nasip cidden..Estafrllah canim bende cok sordum zamaninda, ben ilk dogumumda kontrollere baska hastane ve doktora gidiyordum ama sancilarim baslayinca yakin diye zubeydeye gittim, bana doktorumun kim oldugunu sorduklarinda baska bir hastanede oldugunu soyledim (Allahtan beni kapi disari etmediler :))) ) dogum baslamis deyip dogumhaneye cikardilar ve dogumumu nobetci dr yapti.
Normalde nasil oluyor acikcasi bende cok bilmiyorum ama normal doguma o an hastanede bulunan nobetci dr giriyor, planli sezeryana ise kendi doktorun giriyor diye biliyorum simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?