2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin mucize inanıyorum rabbim nasip etsin herkese

kızlar selam,
ben 1 kilodan bile az kilo aldım. bulantılarım azalmak yerine arttı ve başlarda olmayan kusmalarım başladı. gördüğüm herşeyden tiksinir oldum. yarın kontrolümüz var. bu arada ayıptır söylemesi idarırımı yaparken hep yanma hissediyorum. normale göre su tüketimini arttırdım. az kilo alınca korkuyorum da yememde sakınmıyorum genelde yiyorum ögünlerimi atlamadan ara ögünleri bile yapıyorum normal mi sizce 1 kilo almak

Günaydın kızlar senenin yarısı gribim ilaçlar işe yaramıyor artık bildiğiniz boğaz yumuşatıcı doğal bişey var mı tahriş oldu konuşamıyorum resmem .
Inmunex 16 mi ne var dr önerdi bana hamileler çocuklar emziren anneler kullanabilir die bitkisel 1 gunde gevti

idrar testi yaptırmalısınız normal de basit olan idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte tehlikeli olabilir geçmiş olsun. ilk 3 ay genelde pek kılo alınmaz (genelde).. hatta kılo bile verilir bulantı ve kusmalardan

Ben basladigim kilodayim 10kilo verenler var gebelikte ben de basta bi kilo verdm smdi yavastan almaya basliyrm.zaten ilk uc ay olabildigince az kilo daha iyi sonrasinda koyvercez zaten.su bulantilar bi gecsee deli gibi yicem de

Çok teşekkür ederim :) inşallah hayırlısıyla :))

Teşekkür ederim canım sağolasın.. Nöbetçi doktor da nasip cidden..
İnşallah yarın ki randevun güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…