2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah canım, bana kız gibi geldi :)

Kizlar 10 haftaliqim ve su kalca kemikleri saq ve sol cok agriyor saga sola yatamiyorum yuruyemiyorum bile neden bole oluyor acaba

Günaydınlar herkese ...

Bizim evde revir durumu devam ... Rabbim şifalar versin her hastaya

Bütün gece yine bulantıdan uyuyamadım .

Şimdi gözler pert
Allah acil şifalar versin,kış ayı geldi hastalık kapıda zaten,sizinki içeri bile girmiş. Çok zor bu durumda bı de hastalıkla uğraşmak.. dikkat edin kendinize canım

Decavit kullaniyorum bende canim

Bayanlar çatlak için ne önerirsiniz ? Ben şişmeye başladım yavaştan kaşıntı çok var. Kullanmaya başlıyayım diyorum ama bir fikrim yok . Yardımcı olur musunuz ?

Slm kizlar nasilsiniz bugun benim grip hafifledi cok sukur biraz bisey danisacam tecrubelilere
Bugun sag kasigimda hafif bi siskinlik we agirlik war acaba bebegim mi sag tarafta bugun o yuzden mi boyle?

Selam cnm cok sukur sen nasilsin.gecmis olsun.Canim o bende de oldu..ama sanki sag yan taraf varya bobreklerin oldugu yer ordan kasigima vuran bi sizi be batar..ne oldugunu anliyamadim bobrek usutmesimj yoksa rahimin buyumesind3n kaynaklimi?bugun azaldi bak cok sukur.swnin sadece kasikta mi?yan taraflarina dokun bakalim acima varmi?

Resmen, güvenilir bir doktor arıyorum yaa

Aile hekimliğinde bana, iki kez vuracağız dediler birde ve ben tabi onda da tereddüt yaşıyorum..

İşte tüm doktorların kendine has fikirleri var.. Şu Sağlık Bakanlığı bir el atmalı..

Değil mi canım yaa.. İnsanlara derken ben kurcalamaya başladım iyice.. Hiç iyi değil, vazgeçmem lazım..

çok tşk edrm bilgilendirdiğiniz için :) iğnenın adı hibor 3500 .ben koldan yapıyorum göbekten korktm bişey olursa diye

Benimde kontrolüm bugün 4 te şimdi isyerindeyim 3 gibi çıkarım. Insallah hersey yolundadır. kan sulandırıcı iğne başta clexane di şimdi enox benimde simdiye kadar hep göbekten yaptım. Clexane yakıyordu enox yakma yapmıyor. Kola gecmem lazım ama cesaret edemiyorum. Göbeğimde morluktan yer kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…