- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.481
Maşallah canım, bana kız gibi geldi :)Kızlar Tahmininiz var mı cinsiyet için. 10+5 günlüğüz. bugün kontrole gittik 11 haftalıkmış bebegim maşallah. herşeyimizin çok iyi oldugunu söyledi doktorumuz. hatta 11 hafta olmuş olsaydık hemen ikili testi yazıp verecektim çok net göründü dedi. idrar yolu şikayetlerim için idrar testi yaptırdım hafata ikili test için gelince bakarız dedi.
Allah acil şifalar versin,kış ayı geldi hastalık kapıda zaten,sizinki içeri bile girmiş. Çok zor bu durumda bı de hastalıkla uğraşmak.. dikkat edin kendinize canımGünaydınlar herkese ...
Bizim evde revir durumu devam ... Rabbim şifalar versin her hastaya
Bütün gece yine bulantıdan uyuyamadım .
Şimdi gözler pert
Ben atakoydeyim kanuniye genetik testlerim için gelmiştim hemotologu cok iyi onun için gelicem :) sen nerdesinBen kanuniye çok yakın oturuyorum. Sende bu taraflarda mı oturuyosun?
Eet canim kan pihtilasmasi icin:) hergunsende mı kullanıyorsun canımne için ?
Decavit kullaniyorum bende canimKızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum..İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..
Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..
yaa inşallah <3Maşallah canım, bana kız gibi geldi :)
Nasıl hissediyorsunuz sağda veya solda olduğunu şişkinlik mi var ben hiç anlayamıyorum :-(Ayy yerim ben onlarin werdigi siskinligi agirligi benimde sagda bugun hep
Slm kizlar nasilsiniz bugun benim grip hafifledi cok sukur biraz bisey danisacam tecrubelilere
Bugun sag kasigimda hafif bi siskinlik we agirlik war acaba bebegim mi sag tarafta bugun o yuzden mi boyle?
allah şifalar versin cnm :)Eet canim kan pihtilasmasi icin:) hergun
Ben Batmandayım bir de beni düşünBende izmirliyim ama adana da yaşıyorum çok sıkıldım izmiri çok özlüyorum
Amin canim :) hepimizeallah şifalar versin cnm :)
Gozun aydin canim :) insallah bende gorurum bugun. Normalde randevum haftayaydi ama dayanamayip bugune aldim. Gidip gormem lazim :Gunaydin kizlar gordum tosbigimi cok sukur uslu uslu yatiyodu icim oyle rahatladi ki anlatamam
Resmen, güvenilir bir doktor arıyorum yaaŞu jelatin olayı beni de çok huzursuz ediyor. Jelatinli ilaç kullanmayı düşünmüyorum alternatif vardır illaki. Bence kullanma, zaten genelde domuzdan üretildiği halde sığır jelatini yazıyormuş. Helal gıda hakkında bi dönem araştırma yapmıştım ordan biliyorum. Başka bir doktora daha danış istersen sonuçta ilaç bu faydasından çok zararı var malesef =(
Aile hekimliğinde bana, iki kez vuracağız dediler birde ve ben tabi onda da tereddüt yaşıyorum..Aslında kesinlikle herşeyin yaptırılması gerektiği kanaatindeyim ama tetanoz aşısı eskiden steril olmayan yerlerde doğum yapıldığı için öneriliyormuş. Şimdi hastanelerde böyle bir durum olmadığı için önermiyor tanıdığım dr.lar. Ama ben yine de kendi dr.uma soracağım öyle karar vereceğim.
İşte tüm doktorların kendine has fikirleri var.. Şu Sağlık Bakanlığı bir el atmalı..Doktorum bana herhangi bu vitamin vs yazmadi. 2 kutu folik asit ictim baska icme dedi bir ay karacigeri dinlendirelim ondan sonra ufak tefek takviyelere baslariz dedi cocugun biraz dogal gelismesinden yanayim dedi kimsrlere ozenip detox vitamin vs ilaclari kullanma dedi bana da. Inanin doktorumu cok seviyorum en buyuk sansim cok sukur her konuda guveniyorum ona
Değil mi canım yaa.. İnsanlara derken ben kurcalamaya başladım iyice.. Hiç iyi değil, vazgeçmem lazım..Canim bazi ilaclar varki gebeler kullanmasin yaziyor ama profuna kadar herkes o ilaci veriyor misal endol.yazilisi boyle miydi hatirlamiyorum ama bana kasilma icin prof vermsti iki gebeligimde de ben tabii prospektusu gorunce icime sinmedi esime dedm esim kullan dedi yine de tum kadin dogum arkadaslarina sordurttum herkes veriyormus.gecen gun bana vajinal fitil verdi dr um 3aydan sonra yaziyordu ama kullandim.doktoruna guven bence ama karar senin tabiki
kakao yağını çok öneriyorlar.herkes onu tavsıye etti bana :)Bayanlar çatlak için ne önerirsiniz ? Ben şişmeye başladım yavaştan kaşıntı çok var. Kullanmaya başlıyayım diyorum ama bir fikrim yok . Yardımcı olur musunuz ?
çok tşk edrm bilgilendirdiğiniz için :) iğnenın adı hibor 3500 .ben koldan yapıyorum göbekten korktm bişey olursa diyeDusuk icin degil aslinda ama...tabiki bebis devam etsin diye bir igne ama kustun da onun icin vermis olamazlar ismi ne ignenin.ben basindan beri clexane yapiyorum onceki gebeligimde de yapmistim yani keseyi gordugumuzden beri vuruyorum.evet çok can yakiyor gobek yerine bacaga gectm morarmadk yerim kalmadigi icin.bacak yanlari daha az aciyor ve ilaci cok yavas ver hem morarmaz hem acisi az hissediliyor.burda kullanan cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?