2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Seninde başın sağolsun. Bu acıyı maalesef ki biliyorum.

Artık bende ne diyeceğimi şaşırdım. Doktorumun dikkatsizliği kesinlikle ..Tüm belirtileri söylememe rağmen hamilelik dedi geçti. Şimdiki doktorum diğer sonuçları görünce 12. haftadaki 2 li testin sonucundan belliymiş dedi olacağım. 20. haftadaki ayrıntılı da aynı şeyi gösteriyormuş. Umarım bu sefer sağlıkla alırız kucagımıza.

Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var hibor çok yakıyor dişlerimi sıkıyorum o derece yani clexane daha iyi o yakmıyor

Pıhtılaşmanın olduğunu nasıl öğrendiniz doktor test felan mı istedi şüphelenip normal de istemiyorlar o yüzden soruyorum

Gecmis olsun canim insallah bu sefer saglikli sihhatli kavusursun bebegine

Kizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum

Kızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları

Eklentiler

• 7BA13705-1D0A-4FF8-ADCF-7BE3A15D64DE.webp
    25 KB · Görüntüleme: 102

Ya ben de düşünmeye başladım bunu. Ama aklımda hep park yatak almak sonra da montessori felsefesine uygun bir çocuk odası düzenlenemek. Ama hala karar verebilmiş değilim, daha zaman var nasılsa :) Araştırıyorum halaa

Inanmiyorum ya tipa tip ayni seyleri dusunmek bu olsa gerek :) evet cnim bende montessoriyle yeni tanistim bi arkadas sayesinde ve cook mantikli bi felsefe..bende karar weremedim ve zaman isliyor..su kararsizlik huyum beni deli ediyor.demin baktim nette bebek odasi almak mantiklimi diye??alin diyende war almayin diyende..nasilsa belli yasa kadar annenin yaninda yatiyir ya bebek oda bos kaliyor ve sonra cocuk buyuyunce begenmiyor diyen war.

Benim ilk doğumum sezeryan canım sorun olacağını sanmıyorum. Doktorumda aynı doktor,sorun olacak olsa söylerdi doktorum kesin. Bebeği 1 yaşındayken hamile kalanlar bile var bı sorun olmaz bence
Nasipse ikiz bekliyorum ben ondan tereddüt ettim sanki şimdiden sızlıyor.çok tşk ederim ilgine

Ben oğlumda oda falan yapmadım.bir beşik bir de park yatak aldım.beşik bu tahta tüllü olanlardan sallanmalı herkese tavsiye ederim 10 aya kadar kullandık.sonra park yatağa geçtik o da mükemmel birşey çok büyük kolaylık güvenlik açısından oyun oynama açısından onu da 3 yaşına kadar kullandım.okula başlamasıyla oda yaptık oğluma genç odası gibi büyük bir yatak büyük bir dolap en mantıklısı çok uzun süre kullanılacaktır.oğlum 5 yaşında hala gece kaçar yanımıza:)küçükken oda yapmak tamamen heves ve zamansız para yatırımı bence

Bende ilk sadece park yatak aldim tatil yaptigimiz yere bile goturmustum gayet rahat ve pratik 3yasina dogru genc odasi aldik ama o hala bizimle ayni oda da yatiyor su an 4yasinda ve odasinda uyumak istemiyor. Bende buna bir cozum bulamadim.

Bende ilk sadece park yatak aldim tatil yaptigimiz yere bile goturmustum gayet rahat ve pratik 3yasina dogru genc odasi aldik ama o hala bizimle ayni oda da yatiyor su an 4yasinda ve odasinda uyumak istemiyor. Bende buna bir cozum bulamadim.
Benimki yatar hiç itiraz etmez ama fix her gece kaçar gelir bazen farketmiyorum bile bir kalkıyorum yanımda:)bazen de çok hoşuma gidiyor ya yatsınlar yapabildikleri kadar:)ben 1,5 yaşında ayrı yatırdım hep ama aklı erince yine geliyorlar yanına:)

Ense kalınlığı ölçümü ve burun kemik oluşumuna bakar canım .
Diğer usg değerleri ile beraber içini rahatlatır bu sonuçlar . Ikili test down sendromu ile ilgili sadece ..

Oğlum ilk 8 ay odamda park yatakta idi ... odasını 8.ayda almıştım . Zaten 8 aylıkken de artık kendi odasında uyumaya başladı .

Odanın öyle 2 yaşlara kadar ayrılmamasını doğru bulmuyorum ben ... uzmanlarda bulmuyor .
Odayı ayıracağın zamana yakın odasını hazırlaman mantıklı.

Kızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları

Canım zaten risk analiz testi bu...risk yok diye bir sonuç olmaz .
Düşük risk yazması endişelendirmesin seni yani ..gayet iyi bi sonuç çıkmış .

Yani aslında 4 aylıkken odasını ayırmayı öneriyorlar, ondan emin olamıyorum. Mesela park yatakta kaç yaşına kadar yatırılmalı, kaç yaşında montessori ya da başka bir yatağa geçilmeli emin değilim. Montessoriyi de kaç yaşına kadar kullanabilecek? İnsan 2 sene de bir bi oda almak istemiyor yani, uzun dönem kullanılsın istiyor. Ondan araştırıyorum halaa.

Sonuçların güzel çıkmış canım,bildiğim kadarıyla ense kalınlığı ve burun kemiği de iyiydi zaten. Hiç sorun etme :) darısı bize

Ben park yatak almıştım iyi kıdem öyle yapmışım diyorum şimdi, hala onda yatıyor çok rahat ettim. Şimdi baza aldım ama malum bebiş geliyor park yatağa o geçecek. Bazanin yanına da korkuluk ayrı alıyorum. Çok hevesli bakalım umarım yatar. Ausencia dediği çok mantıklı aklı çok ermeden ayırmak gerekiyor odayı ben yapamadım o yüzden zorlanicam gibi baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…