- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.521
Benimde önceki gebeliğimde 24 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin.İnşallah bu bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütürüz.Doktorların dikkatsizliği mi desem tecrübesizliği mi desem ne desem bilemiyorum.Hayırlısı buymuş diyip susuyorum bnde
Özel Metro Erkan ÖzerÖzel adana Muzaffer Şengül siz nereye gidiyorsunuz
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var hibor çok yakıyor dişlerimi sıkıyorum o derece yani clexane daha iyi o yakmıyor
Gecmis olsun canim insallah bu sefer saglikli sihhatli kavusursun bebegineMerhaba Kızlar;
Beni tanımazsınız bu sene preeklampsi dolayısıyla bebeğimi kaybettim. Su an tekrar hamileyim ve haziran 14 gibi doğum gözüküyor. yani tam olarak 11 deyim.
ilk hamileliğimde güzel bir hastanede cok guzel yorumları olan bir doktora gittim ve en zor zamanımda kabul etmedı beni.. araştırma hastanesi yaptı herşeyi. eger daha once gıtmıs olsaydım durumum anlasılırdı ve bebegımı dahah uzun sure tasıyabilirdim.
şu an hem devlete hemde mükemmel bir özel doktora gidiyorum. ikiside prenatoloji alanında uzmanlaşmış doktorlar.. evet devlet hastanesi sıkıntılı olabiliyor doktorlar zaman ayırıp rahatlatmıyorlar insanı ama araştırma hastanelerı herseyi goz onunde bulunduruyorlar. sımdıye kadar 2 kere gitti ve her seferinde bir suru test yapıldı bebegın gelısımı cok ıyı takıp edıldı. oncekı hıkayem her seferınde goz onunde bulunduruldu.. hatta testlerden bırını vermedım dıye fırca bıle yedım. ama cok memnun oldum. ilk hamılelıgımde 8. haftada yapılan kan testı dısında hiçbir test yapılmamıstı. 1 kere bile idrar testı istenmedi mesela.ki preeklampside en çnemlisi bobrek fonksıyonları..
Yani diyeceğim o ki araştırma hastanesınde devam edın kontrollerınıze ama ozel doktorunuza guvenıyorsanız onun verdıgı ılacları kullanın ama kesınlıkle arastırın.kendi kendinizin doktoru olup herseyın ustunden gecin..
yaşadığım acının kimsenin başına gelmesini istemem ve umarım tekrar yaşamamda.
Kizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum
Ya ben de düşünmeye başladım bunu. Ama aklımda hep park yatak almak sonra da montessori felsefesine uygun bir çocuk odası düzenlenemek. Ama hala karar verebilmiş değilim, daha zaman var nasılsa :) Araştırıyorum halaa
Nasipse ikiz bekliyorum ben ondan tereddüt ettim sanki şimdiden sızlıyor.çok tşk ederim ilgineBenim ilk doğumum sezeryan canım sorun olacağını sanmıyorum. Doktorumda aynı doktor,sorun olacak olsa söylerdi doktorum kesin. Bebeği 1 yaşındayken hamile kalanlar bile var bı sorun olmaz bence
Ben oğlumda oda falan yapmadım.bir beşik bir de park yatak aldım.beşik bu tahta tüllü olanlardan sallanmalı herkese tavsiye ederim 10 aya kadar kullandık.sonra park yatağa geçtik o da mükemmel birşey çok büyük kolaylık güvenlik açısından oyun oynama açısından onu da 3 yaşına kadar kullandım.okula başlamasıyla oda yaptık oğluma genç odası gibi büyük bir yatak büyük bir dolap en mantıklısı çok uzun süre kullanılacaktır.oğlum 5 yaşında hala gece kaçar yanımıza:)küçükken oda yapmak tamamen heves ve zamansız para yatırımı benceKizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum
Süper cnm hiç bir riskin YÖK gözün aydınKızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları
Benimki yatar hiç itiraz etmez ama fix her gece kaçar gelir bazen farketmiyorum bile bir kalkıyorum yanımda:)bazen de çok hoşuma gidiyor ya yatsınlar yapabildikleri kadar:)ben 1,5 yaşında ayrı yatırdım hep ama aklı erince yine geliyorlar yanına:)Bende ilk sadece park yatak aldim tatil yaptigimiz yere bile goturmustum gayet rahat ve pratik 3yasina dogru genc odasi aldik ama o hala bizimle ayni oda da yatiyor su an 4yasinda ve odasinda uyumak istemiyor. Bende buna bir cozum bulamadim.
bende gebelik belirtilerim kayboldu o yuzden geldim dedim hem bakti hem gosterdi sagolsun icim rahatladi
gittim canim cok sukur bir problem yok
cok sukur rahatladim canim, 3 hafta sonra ikili test icin gel yapmak istersen dedi, kan vermek istemiyorum sadece olcum yapilsin istiyorum dedim bi anlami kalmaz o zaman kan vermeyince dedi pek bi alakasiz yorum yapti ama ben gidip olcumleri yaptirip kani vermiycem yine :))
sagol canim sende guzel haberler alirsin insallah :)
tam izliyodum oglus cizgi film diye tutturdu, papatya uyku icin de iyi olabilir geceleri hic uyuyamiyorum arada bir iceyim bari
Kizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum
Kızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları
Bayanlar çatlak için ne önerirsiniz ? Ben şişmeye başladım yavaştan kaşıntı çok var. Kullanmaya başlıyayım diyorum ama bir fikrim yok . Yardımcı olur musunuz ?
Inanmiyorum ya tipa tip ayni seyleri dusunmek bu olsa gerek :) evet cnim bende montessoriyle yeni tanistim bi arkadas sayesinde ve cook mantikli bi felsefe..bende karar weremedim ve zaman isliyor..su kararsizlik huyum beni deli ediyor.demin baktim nette bebek odasi almak mantiklimi diye??alin diyende war almayin diyende..nasilsa belli yasa kadar annenin yaninda yatiyir ya bebek oda bos kaliyor ve sonra cocuk buyuyunce begenmiyor diyen war.
Sonuçların güzel çıkmış canım,bildiğim kadarıyla ense kalınlığı ve burun kemiği de iyiydi zaten. Hiç sorun etme :) darısı bizeKızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları
Ben park yatak almıştım iyi kıdem öyle yapmışım diyorum şimdi, hala onda yatıyor çok rahat ettim. Şimdi baza aldım ama malum bebiş geliyor park yatağa o geçecek. Bazanin yanına da korkuluk ayrı alıyorum. Çok hevesli bakalım umarım yatar.Kizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum
Rica ederim ne demek :) hiç tereddüt etme canım Allah'ın izniyle biseycik olmaz.Nasipse ikiz bekliyorum ben ondan tereddüt ettim sanki şimdiden sızlıyor.çok tşk ederim ilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?