2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Evet 2 doz yapılıyormuş ama bazı dr.lar yaptırılmasından bazıları yaptırılmamasından yana. Ben şunu iyice öğrenmek istiyorum, yaptırılırsa bebeğe herhangi verecek bir zararı var mı, şimdi ya da ileride.

inşallah güzel haberlerle gelirsin göbeğinin heryerınden yapıyor muydun canım yoksa yapılma yerleri var mı ben hiç göbekten yapmadım

Bayanlar çatlak için ne önerirsiniz ? Ben şişmeye başladım yavaştan kaşıntı çok var. Kullanmaya başlıyayım diyorum ama bir fikrim yok . Yardımcı olur musunuz ?

Bende malesef sürekli olmamakla birlikte hindistan cevizi yağına başladım ama havalar soğudu üşeniyorum sür emmesini bekle vs. Benim dr.um biooil önermişti ama ben evde var ve organik diye hindistan cevizi yağına başladım yeni yeni.

inşallah güzel haberlerle gelirsin göbeğinin heryerınden yapıyor muydun canım yoksa yapılma yerleri var mı ben hiç göbekten yapmadım
Prospektüsünde göbek deliğinin 5 parmak solu ve sağı yazıyordu. İlk ordan başladım çok morardı. Doktorum muayenede görünce çok açılma 2 parmak ölç sağ sol ve altına dedi. O kısımda morarma olmuyor. Gerçi ben sağ tarafı morarttım ama enox iğne clexane gibi atıyormu diye denemek için çok bastırdım kendim yaptım yani

Trt1de doktorlarn ciktigi programdan gebelikte grip vitaminler hangi meyve sebzede var vs.anlatiliyor.simdide bitki caylarina gectiler imkani olan acsin:) adacayi dusugu tetikliyor yasak diyor.keten tohumu feslegen sinameki ahududu dusugu tetikledigi icin verilmiyormis.ihlamur papatya rezene(kabizlik icin) zencefil (bulanti kusmaya) icilebilirms.yesil cay ilginctir bi bardak olablir dedi

Benide bir ay sonra çağırdı bizim daha bir haftamız geçti ne bahane edip gideceğim ki doktora
bende gebelik belirtilerim kayboldu o yuzden geldim dedim hem bakti hem gosterdi sagolsun icim rahatladi

Gittinmi canim dr ne oldu
gittim canim cok sukur bir problem yok

mi-nick canım gidip gördün rahatlamışsın şükür
cok sukur rahatladim canim, 3 hafta sonra ikili test icin gel yapmak istersen dedi, kan vermek istemiyorum sadece olcum yapilsin istiyorum dedim bi anlami kalmaz o zaman kan vermeyince dedi pek bi alakasiz yorum yapti ama ben gidip olcumleri yaptirip kani vermiycem yine :))

Gozun aydin canim :) insallah bende gorurum bugun. Normalde randevum haftayaydi ama dayanamayip bugune aldim. Gidip gormem lazim :
sagol canim sende guzel haberler alirsin insallah :)

tam izliyodum oglus cizgi film diye tutturdu, papatya uyku icin de iyi olabilir geceleri hic uyuyamiyorum arada bir iceyim bari

Zencefilin azı karar diye biliyorum ben bulantımı geçirdiği için içiyordum. Okuduklarımdan sonra bıraktım.

Bendee dün dayanamadım gittim doktora, insanın içi huzur doluyor . Her gece rüyamda goruyorum, bu arada doktora cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedm yapmadı
bende hic bisey anlasilmayan ultrason fotosundan tahmin etmeye calisiyorum, iki hafta sonra tekrar gitcem bakalim belki bi tahmin yurutur o zaman :)

Papatya rahatlatir aynen sakinleştirir su ara cok ihtiyacimiz var uykuya sakinlge:) bitti program.zaten bende sonuna yetistim keske daha once acsaymisim

Zencefilin azı karar diye biliyorum ben bulantımı geçirdiği için içiyordum. Okuduklarımdan sonra bıraktım.

Bilmiyorumki cikan hekim oyle soyledi.her seyin fazlasi zarar.gunde bi bardagi gecmemek lazm zaten bence bitki caylarinda.riske atmaya hic gerek yok bana kalsa hic birini icmem hasta olmadigim surece

İlk doğumu sezaryen olan var mı?karın büyüdükçe bu durum sıkıntı yaratır mı acaba?
Benim ilk doğumum sezeryan canım sorun olacağını sanmıyorum. Doktorumda aynı doktor,sorun olacak olsa söylerdi doktorum kesin. Bebeği 1 yaşındayken hamile kalanlar bile var bı sorun olmaz bence

Merhaba Kızlar;

Beni tanımazsınız bu sene preeklampsi dolayısıyla bebeğimi kaybettim. Su an tekrar hamileyim ve haziran 14 gibi doğum gözüküyor. yani tam olarak 11 deyim.

ilk hamileliğimde güzel bir hastanede cok guzel yorumları olan bir doktora gittim ve en zor zamanımda kabul etmedı beni.. araştırma hastanesi yaptı herşeyi. eger daha once gıtmıs olsaydım durumum anlasılırdı ve bebegımı dahah uzun sure tasıyabilirdim.

şu an hem devlete hemde mükemmel bir özel doktora gidiyorum. ikiside prenatoloji alanında uzmanlaşmış doktorlar.. evet devlet hastanesi sıkıntılı olabiliyor doktorlar zaman ayırıp rahatlatmıyorlar insanı ama araştırma hastanelerı herseyi goz onunde bulunduruyorlar. sımdıye kadar 2 kere gitti ve her seferinde bir suru test yapıldı bebegın gelısımı cok ıyı takıp edıldı. oncekı hıkayem her seferınde goz onunde bulunduruldu.. hatta testlerden bırını vermedım dıye fırca bıle yedım. ama cok memnun oldum. ilk hamılelıgımde 8. haftada yapılan kan testı dısında hiçbir test yapılmamıstı. 1 kere bile idrar testı istenmedi mesela.ki preeklampside en çnemlisi bobrek fonksıyonları..

Yani diyeceğim o ki araştırma hastanesınde devam edın kontrollerınıze ama ozel doktorunuza guvenıyorsanız onun verdıgı ılacları kullanın ama kesınlıkle arastırın.kendi kendinizin doktoru olup herseyın ustunden gecin..

yaşadığım acının kimsenin başına gelmesini istemem ve umarım tekrar yaşamamda.

Merhaba Hoşgeldin öncelikle.Allahım bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıkken kaybetmiştin bebeğini

Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var hibor çok yakıyor dişlerimi sıkıyorum o derece yani clexane daha iyi o yakmıyor

sagol canım.. 30 haftalıkken dogdu 5 gün dayanabildi yavrum..

Benimde önceki gebeliğimde 24 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin.İnşallah bu bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütürüz.Doktorların dikkatsizliği mi desem tecrübesizliği mi desem ne desem bilemiyorum.Hayırlısı buymuş diyip susuyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…