- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.501
Resmen, güvenilir bir doktor arıyorum yaa
Aile hekimliğinde bana, iki kez vuracağız dediler birde ve ben tabi onda da tereddüt yaşıyorum..
İşte tüm doktorların kendine has fikirleri var.. Şu Sağlık Bakanlığı bir el atmalı..
Değil mi canım yaa.. İnsanlara derken ben kurcalamaya başladım iyice.. Hiç iyi değil, vazgeçmem lazım..
inşallah güzel haberlerle gelirsinBenimde kontrolüm bugün 4 te şimdi isyerindeyim 3 gibi çıkarım. Insallah hersey yolundadır.kan sulandırıcı iğne başta clexane di şimdi enox benimde simdiye kadar hep göbekten yaptım. Clexane yakıyordu enox yakma yapmıyor. Kola gecmem lazım ama cesaret edemiyorum. Göbeğimde morluktan yer kalmadı.
Bayanlar çatlak için ne önerirsiniz ? Ben şişmeye başladım yavaştan kaşıntı çok var. Kullanmaya başlıyayım diyorum ama bir fikrim yok . Yardımcı olur musunuz ?
Prospektüsünde göbek deliğinin 5 parmak solu ve sağı yazıyordu. İlk ordan başladım çok morardı. Doktorum muayenede görünce çok açılma 2 parmak ölç sağ sol ve altına dedi. O kısımda morarma olmuyor. Gerçi ben sağ tarafı morarttım ama enox iğne clexane gibi atıyormu diye denemek için çok bastırdım kendim yaptım yaniinşallah güzel haberlerle gelirsingöbeğinin heryerınden yapıyor muydun canım yoksa yapılma yerleri var mı ben hiç göbekten yapmadım
Inşallahcanim benimTeşekkür ederim canımm hepimiz alırız inşallah
bende gebelik belirtilerim kayboldu o yuzden geldim dedim hem bakti hem gosterdi sagolsun icim rahatladiBenide bir ay sonra çağırdı bizim daha bir haftamız geçti ne bahane edip gideceğim ki doktora
gittim canim cok sukur bir problem yokGittinmi canim dr ne oldu
cok sukur rahatladim canim, 3 hafta sonra ikili test icin gel yapmak istersen dedi, kan vermek istemiyorum sadece olcum yapilsin istiyorum dedim bi anlami kalmaz o zaman kan vermeyince dedi pek bi alakasiz yorum yapti ama ben gidip olcumleri yaptirip kani vermiycem yine :))
sagol canim sende guzel haberler alirsin insallah :)Gozun aydin canim :) insallah bende gorurum bugun. Normalde randevum haftayaydi ama dayanamayip bugune aldim. Gidip gormem lazim :
tam izliyodum oglus cizgi film diye tutturdu, papatya uyku icin de iyi olabilir geceleri hic uyuyamiyorum arada bir iceyim bariTrt1de doktorlarn ciktigi programdan gebelikte grip vitaminler hangi meyve sebzede var vs.anlatiliyor.simdide bitki caylarina gectiler imkani olan acsin:) adacayi dusugu tetikliyor yasak diyor.keten tohumu feslegen sinameki ahududu dusugu tetikledigi icin verilmiyormis.ihlamur papatya rezene(kabizlik icin) zencefil (bulanti kusmaya) icilebilirms.yesil cay ilginctir bi bardak olablir dedi
Zencefilin azı karar diye biliyorum ben bulantımı geçirdiği için içiyordum. Okuduklarımdan sonra bıraktım.Trt1de doktorlarn ciktigi programdan gebelikte grip vitaminler hangi meyve sebzede var vs.anlatiliyor.simdide bitki caylarina gectiler imkani olan acsin:) adacayi dusugu tetikliyor yasak diyor.keten tohumu feslegen sinameki ahududu dusugu tetikledigi icin verilmiyormis.ihlamur papatya rezene(kabizlik icin) zencefil (bulanti kusmaya) icilebilirms.yesil cay ilginctir bi bardak olablir dedi
bende hic bisey anlasilmayan ultrason fotosundan tahmin etmeye calisiyorum, iki hafta sonra tekrar gitcem bakalim belki bi tahmin yurutur o zaman :)Bendee dün dayanamadım gittim doktora, insanın içi huzur doluyor. Her gece rüyamda goruyorum, bu arada doktora cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedm yapmadı
bende gebelik belirtilerim kayboldu o yuzden geldim dedim hem bakti hem gosterdi sagolsun icim rahatladi
gittim canim cok sukur bir problem yok
cok sukur rahatladim canim, 3 hafta sonra ikili test icin gel yapmak istersen dedi, kan vermek istemiyorum sadece olcum yapilsin istiyorum dedim bi anlami kalmaz o zaman kan vermeyince dedi pek bi alakasiz yorum yapti ama ben gidip olcumleri yaptirip kani vermiycem yine :))
sagol canim sende guzel haberler alirsin insallah :)
tam izliyodum oglus cizgi film diye tutturdu, papatya uyku icin de iyi olabilir geceleri hic uyuyamiyorum arada bir iceyim bari
Zencefilin azı karar diye biliyorum ben bulantımı geçirdiği için içiyordum. Okuduklarımdan sonra bıraktım.
Benim ilk doğumum sezeryan canım sorun olacağını sanmıyorum. Doktorumda aynı doktor,sorun olacak olsa söylerdi doktorum kesin. Bebeği 1 yaşındayken hamile kalanlar bile var bı sorun olmaz benceİlk doğumu sezaryen olan var mı?karın büyüdükçe bu durum sıkıntı yaratır mı acaba?
Özel adana Muzaffer Şengül siz nereye gidiyorsunuzBende Adana :)
Hangi Hastane ve Doktor Tercih ettiniz :)
Merhaba Kızlar;
Beni tanımazsınız bu sene preeklampsi dolayısıyla bebeğimi kaybettim. Su an tekrar hamileyim ve haziran 14 gibi doğum gözüküyor. yani tam olarak 11 deyim.
ilk hamileliğimde güzel bir hastanede cok guzel yorumları olan bir doktora gittim ve en zor zamanımda kabul etmedı beni.. araştırma hastanesi yaptı herşeyi. eger daha once gıtmıs olsaydım durumum anlasılırdı ve bebegımı dahah uzun sure tasıyabilirdim.
şu an hem devlete hemde mükemmel bir özel doktora gidiyorum. ikiside prenatoloji alanında uzmanlaşmış doktorlar.. evet devlet hastanesi sıkıntılı olabiliyor doktorlar zaman ayırıp rahatlatmıyorlar insanı ama araştırma hastanelerı herseyi goz onunde bulunduruyorlar. sımdıye kadar 2 kere gitti ve her seferinde bir suru test yapıldı bebegın gelısımı cok ıyı takıp edıldı. oncekı hıkayem her seferınde goz onunde bulunduruldu.. hatta testlerden bırını vermedım dıye fırca bıle yedım. ama cok memnun oldum. ilk hamılelıgımde 8. haftada yapılan kan testı dısında hiçbir test yapılmamıstı. 1 kere bile idrar testı istenmedi mesela.ki preeklampside en çnemlisi bobrek fonksıyonları..
Yani diyeceğim o ki araştırma hastanesınde devam edın kontrollerınıze ama ozel doktorunuza guvenıyorsanız onun verdıgı ılacları kullanın ama kesınlıkle arastırın.kendi kendinizin doktoru olup herseyın ustunden gecin..
yaşadığım acının kimsenin başına gelmesini istemem ve umarım tekrar yaşamamda.
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var hibor çok yakıyor dişlerimi sıkıyorum o derece yani clexane daha iyi o yakmıyorDusuk icin degil aslinda ama...tabiki bebis devam etsin diye bir igne ama kustun da onun icin vermis olamazlar ismi ne ignenin.ben basindan beri clexane yapiyorum onceki gebeligimde de yapmistim yani keseyi gordugumuzden beri vuruyorum.evet çok can yakiyor gobek yerine bacaga gectm morarmadk yerim kalmadigi icin.bacak yanlari daha az aciyor ve ilaci cok yavas ver hem morarmaz hem acisi az hissediliyor.burda kullanan cok var
Merhaba Hoşgeldin öncelikle.Allahım bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Kaç haftalıkken kaybetmiştin bebeğini
sagol canım.. 30 haftalıkken dogdu 5 gün dayanabildi yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?