- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.041
İnşallah değildir yarın cildiye den randevu aldım çocuklara bulaşır diye korkuyorumSigile benziyor canim
Aynn cnm hayirlisi bakalm beklicez:)Evet az kaldı 1 ay bile yok a
Aynen öyle canım ama ürküyorum yine de..
Off yaa, bu hamilelik yarı delilik kesin.. Canım sen progestan filan kullanıyor muydun? Biraz yorulduysan ondan olabilir..
Bende dün ilk defa çıkardım, çok kötüydüm.. Bugün ise hiç bulantım olmadı, karnım ve göğüslerim indi resmen..çok korkuyorum..
Allahım tekrar aynı duyguları yaşatmasın inşallah.. Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı..
Benim 17 eylül sat bir haftalık geç döllenme 9 haftalığım tabi zamanla tamamlar ara sıra tamamlamış gözüküyor farklı ultrason cihazlarına girdim kiminde tamamlamış gözüktü.25 eylül sat ben suan 9 haftaligim doktor geç dollenmemi dedi daha fazla olmanız gerekir
Benim öyle demedi de tamamlar gibi dedi bilmiyorum artıkEvet canım, iki haftalık geç döllenme.. 6+3 de keseyi gördüm mesela.. Ama keseye göre 4+3 tü.. Sat 6Eylül değil de 20 Eylül gibi düşüneceğiz dedi doktor..
Aynen valla canım.. Ya hep belirti olsa ya hiç olmasa.. Olup olup geçmesi,ilkinin kürtajla sonuçlanması ve ne yazık ki üzücü haberler insanı ürkütüyor.. Allah bize bağışlasın yavrularımızı..Ay benim de bir gün iniyor göğüslerim birgün büyüyor. Çok geriliyorum o yüzden acaba bi şey mi oldu bebeğe diye. Iki haftadir da her yemekten sonra istifra ediyorum. O bile korkutuyor. Böyle endişeli 40 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Eşim askeri personel canım görevde..
Alabilirsin bence nasıl olsa giyeceksin
Evet kullanıyorum progestan ağızdan alıyorum ben ya bayağıdır yoktu öyle akıntı falan bugün yordum kendimi bir de çamaşır suyu falan çok kullandım belki oda etki etmiştirAynen öyle canım ama ürküyorum yine de..
Off yaa, bu hamilelik yarı delilik kesin.. Canım sen progestan filan kullanıyor muydun? Biraz yorulduysan ondan olabilir..
Bende dün ilk defa çıkardım, çok kötüydüm.. Bugün ise hiç bulantım olmadı, karnım ve göğüslerim indi resmen..çok korkuyorum..
Allahım tekrar aynı duyguları yaşatmasın inşallah.. Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı..
Kucukken benim ellerimde vardi canim sonradan noldu da gecti bilmiyorum ama bulasici olan birsey degildi benim ki insallah seninkide degildirİnşallah değildir yarın cildiye den randevu aldım çocuklara bulaşır diye korkuyorum
Allah sabır versin hep gıpta ile bakmışımdır asker eşlerine. Alabilirim de canım belki ileri de çok kilo alırsam bacaklar felan olmazsa diyorum erken davranmayım diyorum.
Kızlar çok afedersiniz birşey sormak istiyorum. Gün içerisinde ara ara renksiz su gibi akıntım oluyor. Crinone jel kullanıyorum sabahları ama akşama kadarda devam ediyor. Jel yüzünden bu kadar fazla olurmu ki ? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Doktorada daha 2 hafta var.
Benim de hamileligimden beri yoğun , afedersiniz uzayan sarı, Bazen de beyaz akıntı oluyor. Kaşıntı ve koku yok ama baya yoğun. Ben de yarın soracağım idrar tahlili ve kan tahlili yapacaklar bakalım :/Kızlar çok afedersiniz birşey sormak istiyorum. Gün içerisinde ara ara renksiz su gibi akıntım oluyor. Crinone jel kullanıyorum sabahları ama akşama kadarda devam ediyor. Jel yüzünden bu kadar fazla olurmu ki ? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Doktorada daha 2 hafta var.
Jel kullandıktan 3 4 saat sonra beyaz akıntı bende de oluyor. Ama bu farklı saatler sonra normal su gibi geliyor. Doktora gitsem annem sürekli bebeği ultrasona sokup durma diyor. Randevu tarihini bekliyorum o yüzdenBilmiyorum canım benim hiç başıma gelmedi benim ki normal beyaz alıntı şeklinde oluyor
bende ki akintida beyaz bazen de sarimsi yogun akiskan sekilde geliyorKızlar çok afedersiniz birşey sormak istiyorum. Gün içerisinde ara ara renksiz su gibi akıntım oluyor. Crinone jel kullanıyorum sabahları ama akşama kadarda devam ediyor. Jel yüzünden bu kadar fazla olurmu ki ? Aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Doktorada daha 2 hafta var.
Bence normaldir canım jelden kaynaklı olabilir, yani içerde durduktan sonra belli bir süre sonra akiyodur falanJel kullandıktan 3 4 saat sonra beyaz akıntı bende de oluyor. Ama bu farklı saatler sonra normal su gibi geliyor. Doktora gitsem annem sürekli bebeği ultrasona sokup durma diyor. Randevu tarihini bekliyorum o yüzden
İdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.Benim de hamileligimden beri yoğun , afedersiniz uzayan sarı, Bazen de beyaz akıntı oluyor. Kaşıntı ve koku yok ama baya yoğun. Ben de yarın soracağım idrar tahlili ve kan tahlili yapacaklar bakalım :/
Evet o yöndende doğru ama bi beden buyuk veya rikrali alabilirsin rahatın için diyorum
Jel kullandıktan 3 4 saat sonra beyaz akıntı bende de oluyor. Ama bu farklı saatler sonra normal su gibi geliyor. Doktora gitsem annem sürekli bebeği ultrasona sokup durma diyor. Randevu tarihini bekliyorum o yüzden
Alayım o zaman ya. Benim bulantılar mide kazınmasına dönüşünce çok yedim ondan herhalde böyle oldum :)
Canım bende 13 um.
Ultrason ile burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyor doktor. Sonra da kan alıp ordan bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?