- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.061
Zaten 1 pantolon ile hamileliği çıkaramayız diye düşünüyorum sonuçta başındaki gobek ile sonunda ki bir olamayacak asla
sanırım risk durumuna bakılıyor. Ben görmedim sonuçları ertesi gün cıktı. Doktorumu arayıp sordum bir sorun yok dedi.Bakalim canim bizde bu hafta ya cuma yada cumartesi gdicez nasipse 2li teste.heycanliyim ve korkuyorum ya nedense Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasib etsin cumlemjze ins.bebegimj cok merak ediyorum 15gun olmasina ragmen..kanda neye bakiliyor peki canim?sonuc nezaman cikiyor?
O zaman kullandığın jel ile alakalı olabilir gibi geldi banaİdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
Adam çok ketum kanamam olduğunda bile 2 gün sonra cevap vermişti. Bu kontroldeki tutumuna göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.Arayıp sorma şansın yokmu peki canım
Selamlar ... bugün evin yolunu zor bulduk ..Bilişim fuarına ..ordan alışverişe ..yemeğe ... eve ...maça ...derken
yalnız ben bildiğin yoruluyorum yahu ... fuarın ortasında oturdum ... bi de çantamdan beyaz leblebi ile mandalina çıkarttım
Adam çok ketum kanamam olduğunda bile 2 gün sonra cevap vermişti. Bu kontroldeki tutumuna göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
AL benden de o kadar:)yaştan mıdır acaba:)Selamlar ... bugün evin yolunu zor bulduk ..Bilişim fuarına ..ordan alışverişe ..yemeğe ... eve ...maça ...derken
yalnız ben bildiğin yoruluyorum yahu ... fuarın ortasında oturdum ... bi de çantamdan beyaz leblebi ile mandalina çıkarttım
Aynı ben nefes nefese kalıp hemen gördüğüm ilk yere oturup bişey yiyorum..
AL benden de o kadar:)yaştan mıdır acaba:)
ya hiçte alışık değiliz ...önden önden yürürüm hep ... yook 3 stand dolandım ... ayyy dedim adaaam ben şuraya oturayım
Hadi yaa:)))iyi o zaman biz yaşa göre idare ederiz daha:))yaştan diyecektim de canım , bak yukardaBlackbluee1 aynı ben demiş kendisi neredeyse benim yarı yaşımda :))
yaşla alakası yok yaa nefes yetmiyo...yaştan diyecektim de canım , bak yukardaBlackbluee1 aynı ben demiş kendisi neredeyse benim yarı yaşımda :))
Ohhh en güzeli gezmissin,gözün gönlün açılmış :) Ben evde otururken yoruldum bugünSelamlar ... bugün evin yolunu zor bulduk ..Bilişim fuarına ..ordan alışverişe ..yemeğe ... eve ...maça ...derken
yaş kaç arkadaşım :))Hadi yaa:)))iyi o zaman biz yaşa göre idare ederiz daha:))
Ohhh en güzeli gezmissin,gözün gönlün açılmış :) Ben evde otururken yoruldum bugünvitamin,mineral ne varsa somurduler
Yaa demin kahverengi akıntı gelmiş bir iki damla,kafayı takmamaya çalışıyorum ama bişey olmaz di mi
35yaş kaç arkadaşım :))
sanmam canım ya ... kanama görünmesi önemli ... kahverengi akıntı olur derler ..çok mu ayakta kaldın bugün ?
Yoruldum demişsin ...ondandır belki canım
Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecekyaş kaç arkadaşım :))
sanmam canım ya ... kanama görünmesi önemli ... kahverengi akıntı olur derler ..çok mu ayakta kaldın bugün ?
Yoruldum demişsin ...ondandır belki canım
Senden feyz alıyorum zaten:)3 sene ilerdeyim bak .. ben iyiysemsizde olun
sanırım risk durumuna bakılıyor. Ben görmedim sonuçları ertesi gün cıktı. Doktorumu arayıp sordum bir sorun yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?