- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.081
Ayy iyi hadi yalnız değiliz:)Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecek
Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecek
yaştan diyecektim de canım , bak yukardaBlackbluee1 aynı ben demiş kendisi neredeyse benim yarı yaşımda :))
Valla ben ilk gebeliğimde de şimdi de bütün tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum.hatta troid hastası olduğum için çok sık tahlil veriyorum çok çok ilgililer ebemiz de öyle telefonlaşıyoruz bile o derece diyeyim çok şükür aile gibi olduk.yarın öbür gün bebeğini kucağına alınca da sık sık gideceksin aşıları onlar takip edecek şimdiden gitmekte fayda varKizlar bu sağlik ocagindaki gebelik takibi ile ilgili neler dusunuyosunuz fikirleriniz neler?kimler dosya actirdi??ve nicin aciliyor bu takip?beni kisaca bilgilendiren olurmu acaba?birde bugun nette gezindim kimi memnun kimi asla gitmem diyor tahlil sonuclarina guvenmiyor ve orada gebeye ve bebege yapilan asilarin guvenilir oldugunu sanmiyor..son kullanmasi geciktir diyenler olmus..mesela benden daha kan veya idrar tahlili istemedi aile hekimim????
Kan sonuclarimi ertesi gun ckti??1 haftada anca falan diolar kan sonuclarina ama ??
Zaten 1 pantolon ile hamileliği çıkaramayız diye düşünüyorum sonuçta başındaki gobek ile sonunda ki bir olamayacak asla
Benimde özellikle geceleri midem çok kazınıyor. Biseyler yiyorum sonra neden belim kalınlaştı..
Ama mecburuz yapacak bişey yok acıkıyorum napiiiiiimmmmmm
Hamile pantolonları alınmaya başlandı bende kendimi tek sanıyordumBugun ben de ilk defa aylar sonra bi cikip gezeyim hamile pantolonu alayim dedim yarin ise baslicam diye.daha yolun yarisina gelmemisken yoruldum belim kasiklarim agrimaya basladi.yurumeye yurumeye tembellestim diye dusundum bende:))
Haklısın onu hiç düşünememişimbi yandan da zevkli geliyo yemek yemek
Hamile pantolonları alınmaya başlandı bende kendimi tek sanıyordum
Bugun ben de ilk defa aylar sonra bi cikip gezeyim hamile pantolonu alayim dedim yarin ise baslicam diye.daha yolun yarisina gelmemisken yoruldum belim kasiklarim agrimaya basladi.yurumeye yurumeye tembellestim diye dusundum bende:))
Hemde nasıll sus kız acıktırdın beni
Ben yiyorum şuan kalk ye :) anne evinde hazır yemek kolay oluyor evime dönünce ne yaparım bilmiyorum :/
Kizlar bu sağlik ocagindaki gebelik takibi ile ilgili neler dusunuyosunuz fikirleriniz neler?kimler dosya actirdi??ve nicin aciliyor bu takip?beni kisaca bilgilendiren olurmu acaba?birde bugun nette gezindim kimi memnun kimi asla gitmem diyor tahlil sonuclarina guvenmiyor ve orada gebeye ve bebege yapilan asilarin guvenilir oldugunu sanmiyor..son kullanmasi geciktir diyenler olmus..mesela benden daha kan veya idrar tahlili istemedi aile hekimim????
Hamile pantolonları alınmaya başlandı bende kendimi tek sanıyordum
Aynen canım ben kendi yaptığım şeyi pek yiyemiyorum. Pişirirken doyuyorum resmen
Varsa resım atarmıdın özele mesajlarda kacırabılırım@gulenbalik doktorum bugün bir tahminde bulundu benim de . Değişmezse kız
Genellikle kalp atisi durmasina kan pıhtılaşması falan sebep olabiliyor.. devlet hastanesinde genetik testi yaptırabilirsin.. benimde oyle oldu sonra testlerde çıktı. Kalitesiz döllenme olabilir.. bebek sakat olabilir.. aslında üzülüyoruz ama bi yandanda vucud sağlıksız olanı atıyor.. uzulme ben hemen 6 ay bekledim dr bekle dedi sonra hemen yine oldu.. seninde sağlıklı sıhhatli evladın olucak insallah tez zamandaEvet ilk bebekti
Degilsin degilsin:)) ama pantolon bulamadim onun yerine üç tunik aldim
Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kiz isteyen anneler forumunda gördüm galiba.. akıntısı cok olanın kızı, az veya kuru olanın oğlu olur demislerİdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?