2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim aslinda soyle biseyde var fazla ilerde gitmesinede iyi bakmio doktorlar birak zamaninda gitsin canim dogum sonrasi gibi degil anne karni ileri de gitmesin geride gitmesin haftasinda gitsin yeter bize

Peki test sonuçlar nasıldı canım? Doktor bana bebeğin genetik sonuçları için kromozom bozukluğu dedi, benden ve eşimden kan aldı 10 gün sonra bizim genetik sonuçlarımız çıkacakmış..
Bebekte kromozom problemi vardı. Bizden aktarılan bir problemmi yoksa döllenme sırasında olan rastlantımı diye genetik test yaptırdık. Bizde problem çıkmadı. Kalbinin durmasına hasta olması neden olmamış olabilir diye pıhtılaşma için test yaptırdım. Tek gende taşıyıcı olduğum anlaşıldı. Şimdi igne ve coraspin kullanıyorum.

Bana doktor 1ay snra korunmayı brak dedi sadce

Canim aslinda soyle biseyde var fazla ilerde gitmesinede iyi bakmio doktorlar birak zamaninda gitsin canim dogum sonrasi gibi degil anne karni ileri de gitmesin geride gitmesin haftasinda gitsin yeter bize
Haklısın canm benim sat 20 Ağustos baya gerideyiz ondan biraz korkuyorum hiç büyümüyor gibi hissediyorum inşallah benim ilk bi bilsen içimdeki fırtıları Rabbime emanet olsunlar minişlerimiz

Aynen öyle canım.. Ben şimdi Zermina'nın tam haftasını bilmiyorum.. Ultrason görüntüsünde yazan GA 'ya göre tahmini doğum zamanını yazdım. Zamanla sat ile uyumlu olduğu için, satı farklı ise; yanıltmış olmamak ve bir sonraki ultrason da farklı çıkarsa içi ferah olsun diye bir hafta oynayabilir dedim.. Birde 1 mm lik ölçüm farkı yaklaşık 1 günlük fark yapıyor ya, doktor değiştirirse de içi rahat olsun istedim..
Dediğin gibi sat ile uyumlu olsun yeter..
Senin bebişine de maşallah

Canım benim ne kadar düşünceli ve kibarsın öyle kız senn

Haklısın canm benim sat 20 Ağustos baya gerideyiz ondan biraz korkuyorum hiç büyümüyor gibi hissediyorum inşallah benim ilk bi bilsen içimdeki fırtıları Rabbime emanet olsunlar minişlerimiz
Bak seninle aynıyız.. Senin sat 20 Ağustos ama ölçümlere göre satın 6eylül gibi..
Benimde sat 6Eylül ama ölçümlere göre 20 Eylül.. İki haftalık geç döllenme yaşamışız.. Bu yüzden demiştim, şimdiki ölçümlerine göre bir sonraki ultrason da 1 hafta önde olabilirsin diye.. Zamanla sat ile uyumlu olabiliyormuş bebeklerimiz..

Yaa anladım canım inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde alalım hepimiz miniklerimizi

Yaa anladım canım inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde alalım hepimiz miniklerimizi
İnşallah canım.. Bir yerde gördüm nesquikli süt, gelişime katkı sağlıyormuş.. Bizde fark varya, alsam mı diye düşünüyordum.. Bugün markete gidince baktım üzerine vitaminleri, mineralleri Vs yazmışlar.. Bu sayede sütte içmiş olurum diye, aldım.. Bir hafta deneyeceğim.. Fazla böyle şeyleri tüketmemek lazım ama bir haftadan birşey olmaz.. Aklında bulunsun seninde.. öpüyorum güzel sözlerin içinde..
Arkadaşlar sağolsunlar valla haftasonundan beri bozuk olan moralim, sayenizde düzeldi valla.. Herkes çokk iyi niyetli..

Ya kızlar ne yiyip ne iciyosunuz konusu açılmış ken. Benim kv iki de bir yumurta ye yumurta ye deyip duruyor en sonunda yeter artık dedim yiyemiyorum. Zaten hamile kalmadan öncede yemezdim ki yumurtayı.Artık bulantilarimda bitti ne yememiz lazım ne faydalı olur.. bir de neler zararli bunlari paylasalim mi biraaz.
Meyve olarak ya da yemek olarak ya da aklınıza ne geliyorsa

Kayınvaliden yumurta konusunda haklı ama hamilelik sürecinde benim arkadaşlarım hergün bir tane yiyorlardı. Bende bir süre yaptım. Bu ara bulantıdan gözüm dünyayı görmüyor. Peynir yiyebiliyorum sadece, zaten şu an bebek depodan besleniyor. Zora sokmuyorum o yüzden

Inan nefret ederim hiç yetmezdim şu anda yesem midem bulanıcak biliyorum protein ama o iptal onu yiyemem

Yemek ve sağlıklı beslenme konusu Ausencia nin uzmanlık alanı :) Ama benden tavsiye kesinlikle cevizi eksik etmeyin, ilk çocuğumda her gün mutlaka ceviz yedim 9 ay boyunca masallahi var,hafıza yönünden. Test edildi onaylandı:) ve taze meyve sebze,çok faydalı. Yumurtayı sade yiyemiyorsan biseylerle karistirsan da yesen ne iyi olur. Süt yada yoğurt da önemli. Amaan bunlari diyorum da dört dörtlük yapıyor muyum. Hayır

ben kullanıyorum hem de her sabah :)

Su ve karbonat kullanıyorum ben roll-on yerine, gerçi hamilelikte kullanılabilen roll-on var diye hatırlıyorum ama bu ara ev iş arasına çıkabiliyorum sadece diye araştırmadım.

Her gün kullanıyorum.. Kremde, temizleyici de.. Sıkıntı olmaz inşallah hem doktorlar derdi sanki yaa
varsa dogal bir sey arastirayim bende hic icime sinmiyor boyle, cevaplariniz icin sagolun kizlar

Bilemiyorum canım gerçekten bir yöntem bulsam her gün bir yumurta
Süper olur. Her gün bir avuç ceviz yiyorum. Süt ve yoğurtta yeni yemeyye baslicamm inşallah dört dörtlük yapamayız belki ama neyin ne olduğunu bilelim en azındannm Ausencia nerdesin gel bizi bilgilendir uzmanlık alanınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…