- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.321
Kız varya hiç güleceğim yoktu, doktor olacağım ama tedavi etmeyenden Allah nasip ederse..Cidden mi doktormusun kız sen ay ben seni yerim saol ya bilgilendirdigin içinBlackbluee1 sanada çok teşekkür ederim burda tatlım
Kız varya hiç güleceğim yoktu, doktor olacağım ama tedavi etmeyenden Allah nasip ederse..
Senin 16.11.2017 tarihli ultrason çıktılarında, doktor Crl ölçümü yapmadığı için bu GA çıkmamış.. Belki elinde vardır, ölçüsünü aldığı çıktı.. Onlara bakabilirsin canım..
Birde, o 8+0 değil mi?
Yaa benim doktorum yaşlı unutkan 70 yaşındaKız varya hiç güleceğim yoktu, doktor olacağım ama tedavi etmeyenden Allah nasip ederse..
Senin 16.11.2017 tarihli ultrason çıktılarında, doktor Crl ölçümü yapmadığı için bu GA çıkmamış.. Belki elinde vardır, ölçüsünü aldığı çıktı.. Onlara bakabilirsin canım..
Birde, o 8+0 değil mi?
Doktorun odasndaydi renkli vermedi bide sirtini donmus goremiyoz olayi gercek degil ya bugun doktorum dondere dondere gosterdi burasi sirti poposu buradada govdesi ve bak burda bacaklarini acmis yatiodu erciyes kartala gdyrm kayserideyim
Evt cnm resimlerin net ve guzel bir pozisyonda olmasi lazimSen mı yapıyorsun canım
Peki test sonuçlar nasıldı canım? Doktor bana bebeğin genetik sonuçları için kromozom bozukluğu dedi, benden ve eşimden kan aldı 10 gün sonra bizim genetik sonuçlarımız çıkacakmış..Evet mart ayında kaybettim. Aklımda kalmaması için bebeğinde bizimde testlerimizi yaptırdım. Sonunda normal yoldan tekrar dene diyen doktorda oldu. Açıklamalarla tüp bebeğe yönelin diyende risk almak istemedik tüp bebek denedik. 2.de nasip oldu şükür bundan sonrasıda yine nasip
Gördün mü canım, o arkadaşla aynı sayılırsınız.. 1kasımdaki sonuca göre, sen bugün 11+5 sin.. Arkadaşta bugün 11+6 çıkmış.. En sonda dediğim EDD de var arkadaşta..Maşallah allah bağışlasın sana canım benim
Rakip turan canimAaa bende erciyes kartala gidiyorum.. :)
Hangi doktor pekii
Rakip turan canim
Ya benimde gözlerim bozuktur baya.. Bunu bildiğim için birkaç kez dikkatle baktım.. Ona rağmen yanlışlık varsa, artık kesin göz doktoruna gideceğim dedim kendi kendime.. Ondan sordum canım.. 3 günün lafı olmaz aramızdaBilmem ben 3 gibi gördüm. Yanlış görmuste olabilirim kendisi teyit eder canlı canlı
Bashekimi hastanenin zaten dogum parasi ve normal ucretide pahalli ama cok kuul cok rahat adam ikili teste gerek yok bir ay sonra uclu yapariz dedi hersyi yolunda dedi ense kalinligi gayet normal sinirlarda dedi her gittigimizde 120 veriyoz canim bideBilmiyorum benimki de bihter hanim. ama bizimkinin odasında yoktu renkli usg ve. Muayene ücretleri doktora göre değişiyordu. Bu yuzden mi acaba
Yaa inşallah tatlım keşke bir hafta ilerde olsa ayy çok hoş olurdu canım benim çok çok saol ya rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin insallahGördün mü canım, o arkadaşla aynı sayılırsınız.. 1kasımdaki sonuca göre, sen bugün 11+5 sin.. Arkadaşta bugün 11+6 çıkmış.. En sonda dediğim EDD de var arkadaşta..
Tabi belki sen gittiğinde bebeğin beklenenden daha fazla büyümüşte olabilir.. Tarihlerin bir haftaya kadar oynayabilir..
Bashekimi hastanenin zaten dogum parasi ve normal ucretide pahalli ama cok kuul cok rahat adam ikili teste gerek yok bir ay sonra uclu yapariz dedi hersyi yolunda dedi ense kalinligi gayet normal sinirlarda dedi her gittigimizde 120 veriyoz canim bide
Ya benimde gözlerim bozuktur baya.. Bunu bildiğim için birkaç kez dikkatle baktım.. Ona rağmen yanlışlık varsa, artık kesin göz doktoruna gideceğim dedim kendi kendime.. Ondan sordum canım.. 3 günün lafı olmaz aramızda
Ayy, amin canım, hepimiz inşallah.. Şuan duan nasıl iyi geldi.. Allah razı olsun..Yaa inşallah tatlım keşke bir hafta ilerde olsa ayy çok hoş olurdu hangi arkadaşımız canım benim çok çok saol ya rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin insallah
İyi iste canim sirf renkli ultrason icin degistirme doktorunu hemde tanidikmis allahtan hayirlisiyla kucagimiza alalim insallahBen 70 veriyordum canım ama doktorum da iyi hemde teyzemin arkadaşı o yönden direk ona gittik.
Ya benimde gözlerim bozuktur baya.. Bunu bildiğim için birkaç kez dikkatle baktım.. Ona rağmen yanlışlık varsa, artık kesin göz doktoruna gideceğim dedim kendi kendime.. Ondan sordum canım.. 3 günün lafı olmaz aramızda
İyi iste canim sirf renkli ultrason icin degistirme doktorunu hemde tanidikmis allahtan hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
Ayy canım benim allah senden de razı olsun her zaman duacin olurum inşallah kız gördüm kaye arkadaşımızı kast etmişsin benim jeton şu sıralar sonradan düşüyor rezillikAyy, amin canım, hepimiz inşallah.. Şuan duan nasıl iyi geldi.. Allah razı olsun..
Kaye diye arkadaşımız varya, onun ultrason görüntüsünü kastetmiştim.. 27.11.2017 tarihine ait, haftası 11+6, doğum zamanı 12 Haziran.. Dediğim gibi sen şuan tahmini 11+5 sin ve senin tahmini doğum zamanın 13.06.2018 Allah hayırlısıyla nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?