2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cidden mi doktormusun kız sen ay ben seni yerim saol ya bilgilendirdigin için Blackbluee1 sanada çok teşekkür ederim burda tatlım
Kız varya hiç güleceğim yoktu, doktor olacağım ama tedavi etmeyenden Allah nasip ederse..
Senin 16.11.2017 tarihli ultrason çıktılarında, doktor Crl ölçümü yapmadığı için bu GA çıkmamış.. Belki elinde vardır, ölçüsünü aldığı çıktı.. Onlara bakabilirsin canım..
Birde, o 8+0 değil mi?

Bilmem ben 3 gibi gördüm. Yanlış görmuste olabilirim kendisi teyit eder canlı canlı

Yaa benim doktorum yaşlı unutkan 70 yaşında biraz elimde bu ikisi tek var evet canım benim 8+0 dı şuan kaçız doktorcumm benim

Doktorun odasndaydi renkli vermedi bide sirtini donmus goremiyoz olayi gercek degil ya bugun doktorum dondere dondere gosterdi burasi sirti poposu buradada govdesi ve bak burda bacaklarini acmis yatiodu erciyes kartala gdyrm kayserideyim

Aaa bende erciyes kartala gidiyorum.. :)
Hangi doktor pekii

Peki test sonuçlar nasıldı canım? Doktor bana bebeğin genetik sonuçları için kromozom bozukluğu dedi, benden ve eşimden kan aldı 10 gün sonra bizim genetik sonuçlarımız çıkacakmış..

Maşallah allah bağışlasın sana canım benim
Gördün mü canım, o arkadaşla aynı sayılırsınız.. 1kasımdaki sonuca göre, sen bugün 11+5 sin.. Arkadaşta bugün 11+6 çıkmış.. En sonda dediğim EDD de var arkadaşta..
Tabi belki sen gittiğinde bebeğin beklenenden daha fazla büyümüşte olabilir.. Tarihlerin bir haftaya kadar oynayabilir..

Bilmem ben 3 gibi gördüm. Yanlış görmuste olabilirim kendisi teyit eder canlı canlı
Ya benimde gözlerim bozuktur baya.. Bunu bildiğim için birkaç kez dikkatle baktım.. Ona rağmen yanlışlık varsa, artık kesin göz doktoruna gideceğim dedim kendi kendime.. Ondan sordum canım.. 3 günün lafı olmaz aramızda

Bilmiyorum benimki de bihter hanim. ama bizimkinin odasında yoktu renkli usg ve. Muayene ücretleri doktora göre değişiyordu. Bu yuzden mi acaba
Bashekimi hastanenin zaten dogum parasi ve normal ucretide pahalli ama cok kuul cok rahat adam ikili teste gerek yok bir ay sonra uclu yapariz dedi hersyi yolunda dedi ense kalinligi gayet normal sinirlarda dedi her gittigimizde 120 veriyoz canim bide

Yaa inşallah tatlım keşke bir hafta ilerde olsa ayy çok hoş olurdu canım benim çok çok saol ya rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin insallah

Ben 70 veriyordum canım ama doktorum da iyi hemde teyzemin arkadaşı o yönden direk ona gittik.

Tabi ki sonuçta bulanık yazı bende öyle dikkatli bakmadım

Ayy, amin canım, hepimiz inşallah.. Şuan duan nasıl iyi geldi.. Allah razı olsun..
Kaye diye arkadaşımız varya, onun ultrason görüntüsünü kastetmiştim.. 27.11.2017 tarihine ait, haftası 11+6, doğum zamanı 12 Haziran.. Dediğim gibi sen şuan tahmini 11+5 sin ve senin tahmini doğum zamanın 13.06.2018 Allah hayırlısıyla nasip etsin..

İyi iste canim sirf renkli ultrason icin degistirme doktorunu hemde tanidikmis allahtan hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Amin amin inşalalh son haftada resim istersem gider cektiririm bir kereliğine.. olur biter şimdilik zaten bişey belli olmaz

Ayy canım benim allah senden de razı olsun her zaman duacin olurum inşallah kız gördüm kaye arkadaşımızı kast etmişsin benim jeton şu sıralar sonradan düşüyor rezillik sonradan anlayınca sildim o soruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…