2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktor bana bir çıktı verdi birkaç sayfalık.. Onu okumadım net olarak.. Ama sözel olarak; hergün bir yumurta, iki bardak süt, bir kase yoğurt, iki porsiyon mevsim meyvesi, haftada bir gün et, bir gün balık, bir gün baklagillerden ye mutlaka dedi.. Aile hekimliğinden de ceviz ye dediler..
Ama hiçbirini yiyemiyorum.. İlle de tost, ille de tost..

Ben kırmızı ette yemiyorum. Ama tavuk balık yerim. Baklagil de de sıkıntı yok .. ispanakta çok faydalıyms kızlar

Krep olarak yiyebilir misin acaba, içinde hem süt hem yumurta var. Bir taşla iki kuş

Inan nefret ederim hiç yetmezdim şu anda yesem midem bulanıcak biliyorum protein ama o iptal onu yiyemem
Hamile kalana kadar ağzıma haşlanmış yumurta sürmedim. Hiç ama yani çocukkende yemezmişim. İlk hamileliğimde hergün mutlaka yiyordum. Bebeğin öldüğünü öğrendiğimde ağlamaktan şoka girmiştim. O an yaptıklarım söylediklerim yok bende, kardeşim sonradan söyledi. Ağlarken ben onun icin hergün yumurta yedim ölemez diye ağlamışım. Neyse dramaya bağlamayayım. Benim kadar nefret edemezsin emin ol bulantılar geçsin yine yiyeceğim aslında haftasonu bir şekilde süründürerekte olsa deniyorum ama iş varken olmuyor. Ceviz, badem, kivi, mandalina az az gün içinde yiyorum. Herkes hasta gripten kaçmak lazım

Haklisin canım zaten yeni atlattım yemeye çalışacağım yumurtayida

Çok saol canım bende duymuştum alışverişe çıktığımda alırım artık ben zaten o ikiliye biterim her ne olursa olsun üzme kendini artık iki canlısın kimseyi takma diyicemde o olmuyor o bizim moralciklerimizi bozanlar gibi olamıyoruz sende çok iyi birisin ne kadarda uzakta yazıyor olsakta birbirimize insan hissedebiliyor allaha emanet ol görüşmek üzere seni tanıdığım için çok mutlu oldum iyi geceler rabbim rahatlı versin

Çok geçmiş olsun ve bundan sonra herşey sağlıkla ve mutlulukla oldun inşallah
Bakalım bizim genetik testlerimiz nasıl çıkacak.. Benim de ilk kaybım olmasına rağmen tüm araştırma ve testleri yaptırıyorum. yaşadıklarımız hiç kolay değil, tekrarı olmasın diye her koşulu değerlendiriyoruz

Ben cok alınganım biri bana bişi dediğinde sanki farklı diyormuş gibi hissediyorum ani parlamaşar kırgınlıkşar yasıyorum bu ruhsal değişim beni yordu ya

Ben hergün ilaç gibi 2 ceviz 2 badem yiyorum.. haşlanmış yumurta yiyorum ama bugün artik sarısini yerken içim dışıma çıktı yarin yemeği düşünmüyorum. Kuru erik masallah bi oturuşta ekşi ekşi yarim kilo yiyorumdur:) eksiye cok duskunum ayva ve muşmula (töngel) mevsim meyvesi niyetine yiyorum ama çaydan asla vazgecemiyorum 6 bardak rahat içiyorum günde.. ıspanak fasulye balık et falan yemege çalışıyorum..tavuktan uzak dur dedi dr um.

Selam hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye. İki hafta önce kontrole gittiğimde dr Decavit diye bi multi vitamin verdi ama bende çok kabızlık yaptı. Önce büyük tuvaletimi yaparken popomdan çok az kan geldi canım yandı önemsemedim dün çok fazlalaştı abartı derecede kanama olunca dr a sordum bir hafta decavit i bırak o kabızlık yapmış olabilir takip edip haftaya konuşalım dedi. İnşallah biter hemoroide çevirmez. İnsan bi de panik oluyor bu kan neremden geldi diye. Sizinde aklınızda bulunsun bu vitamini kullanırsanız.

Nesquikli süt hazır olan mı toz olan mı acaba takıldım buna

Ayy aynı sorun bendede var ve decavit kullaniyorum..

İlk 3 ay annenin deposundan alinyor diye biliyorum canim ama sen gucsuz kalirsin tam bilgisi olan yesillendiriversin. bende cok saglikli beslenemiyorum malesef suyu ihmal etme bol su ic benimde mide bulantisi ve yanmasindan su cok icemiyorum. ah o isler bitmiyor.

Ayy aynı sorun bendede var ve decavit kullaniyorum..
Çoğalmadan doktoruna danış bence sabah kahvaltıda zeytinyağı falan kullanmaya özen gösterdim ama fayda etmedi. Hem ıkınırkende insan tereddüt ediyor., dün gerçekten çok panik oldum.

Çoğalmadan doktoruna danış bence sabah kahvaltıda zeytinyağı falan kullanmaya özen gösterdim ama fayda etmedi. Hem ıkınırkende insan tereddüt ediyor., dün gerçekten çok panik oldum.
Ben kayısı kurusu kuru erik falan yiyorum iyi geliyo ama dr a danışıcam acaba probiyotikli multivitaminler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…