- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.401
İkinci de erken hissedilirmiş bnde dün hissettim sanki oğlum da ilk olmasına rağmen 15-16 da kesin hissediyordum bu seferde yanılmadığımı düşünüyorum hissettiğim tekme filan değildi ama değişik bişey sanki içerden bisey kasığıma çarptı gibi öyle bi hiskızlar günaydın, bebek hareketlerini hissettim sanki dün ama emin değilim bu kadar erken olabilir mi 2.hamilelikte?
Ben, hafif bulantı haricinde hiç bir belirtim yok kasık bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs vs hiç biri yok sadece hafif bi bulantı şimdi ilaç içicem onu içince yarım saat kadar daha bulantı yaşıyorum sonra bitiyorSabahları belirtisiz uyanan var mı ?
Yardım edebilcek kimse yok mu canım, alacağın seyleri az az al fazla ağırlık yapmasınKızlar gunaydinn
evde tekim eşim görevde olduğu için. Araba da yok markette biraz uzakta gitmek sıkıntı değil ama alıp getirmek konusu düşündürüyor. Evde süt yoğurt meyve hatta yumurta hiçbir şey yok.. bugün gitmeyi düşünüyorum umarım marketin servisi vardır
Yardım edebilcek kimse yok mu canım, alacağın seyleri az az al fazla ağırlık yapmasın
yeni yapılan çalışmalarda anladığım kadarı ile iğne (clexana...vb ilaçlar) artık verilmiyor çünkü iğne kullananlar ile kullanmayanlar arası fark görülmemiş ilk gebeliğinde kullanıp ikincisinde çevremde kullanmayan çok.Ben iki hafta önce perinatologa gittim normal bi doktor takip etmesin diye. Benim tek gene homozigotum var ama doktor iğne vermiyorum ben sana dedi. Olmaz dedim benim iki düşüğüm var ben vermiyorum dedi sinirli bi şekilde. Kafam o kadar karıştı ki hamilelik boyunca folik asit kullanacaksin dedi. Tabi ben iğneyle hala devam ediyorum. 4 yıldır hamile kalamiyordum bi de bu çocuğu daha görüş birliği olmayan bi sebep yüzünden kaybedemem. Coraspini transferin ilk ayında yine doktor vermese de içtim. Şimdi ikinci bi görüş aradığım bi doktor arıyorum geçen hafta gittim birisine ben de karşıyım iğneyle dedi. Bizim kromozom testlerini de temizdi ama önceki düsukler neden oldu bilmiyorum
daha hissetmek için çok erken en az 16. haftada gelir o hareketler.İkinci de erken hissedilirmiş bnde dün hissettim sanki oğlum da ilk olmasına rağmen 15-16 da kesin hissediyordum bu seferde yanılmadığımı düşünüyorum hissettiğim tekme filan değildi ama değişik bişey sanki içerden bisey kasığıma çarptı gibi öyle bi his
Geçmiş olsun canım.Ben ilk hamileliğimde Decavit kullanmıştım.Kabız olmamıştım ancak.Kişiden kişiye göre değişebiliyor demekki. Bu hamileliğimde ise doktor Regenesis Max verdi onu kullanıyorum.İçinde son derece önemli olan Omega 3 yağı da var.Herhangi bir rahatsızlık ta hissetmedim.İstersen doktoruna bu multivitamini sorup değiştirebilirsin.Selam hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye. İki hafta önce kontrole gittiğimde dr Decavit diye bi multi vitamin verdi ama bende çok kabızlık yaptı. Önce büyük tuvaletimi yaparken popomdan çok az kan geldi canım yandı önemsemedim dün çok fazlalaştı abartı derecede kanama olunca dr a sordum bir hafta decavit i bırak o kabızlık yapmış olabilir takip edip haftaya konuşalım dedi. İnşallah biter hemoroide çevirmez. İnsan bi de panik oluyor bu kan neremden geldi diye. Sizinde aklınızda bulunsun bu vitamini kullanırsanız.
Hangi ilacı kullanıyorsun canımBen, hafif bulantı haricinde hiç bir belirtim yok kasık bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs vs hiç biri yok sadece hafif bi bulantı şimdi ilaç içicem onu içince yarım saat kadar daha bulantı yaşıyorum sonra bitiyor
yeni yapılan çalışmalarda anladığım kadarı ile iğne (clexana...vb ilaçlar) artık verilmiyor çünkü iğne kullananlar ile kullanmayanlar arası fark görülmemiş ilk gebeliğinde kullanıp ikincisinde çevremde kullanmayan çok.
Kızlar gunaydinn
evde tekim eşim görevde olduğu için. Araba da yok markette biraz uzakta gitmek sıkıntı değil ama alıp getirmek konusu düşündürüyor. Evde süt yoğurt meyve hatta yumurta hiçbir şey yok.. bugün gitmeyi düşünüyorum umarım marketin servisi vardır
Ben cok alınganım biri bana bişi dediğinde sanki farklı diyormuş gibi hissediyorum ani parlamaşar kırgınlıkşar yasıyorum bu ruhsal değişim beni yordu ya
Sabahları belirtisiz uyanan var mı ?
Ya kızlar ne yiyip ne iciyosunuz konusu açılmış ken. Benim kv iki de bir yumurta ye yumurta ye deyip duruyor en sonunda yeter artık dedim yiyemiyorum. Zaten hamile kalmadan öncede yemezdim ki yumurtayı.Artık bulantilarimda bitti ne yememiz lazım ne faydalı olur.. bir de neler zararli bunlari paylasalim mi biraaz.
Meyve olarak ya da yemek olarak ya da aklınıza ne geliyorsa
Oyle vala canım inşallah bir anda önce büyür miniğimUfak henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?