- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.421
Merhaba siz çok eskiden düşük vs yaşayıp bir topik acmismiydiniz yoksa başka biri ile mı karıştırdım Allahım sağ selamet kucaklamanizi nasip etsin.Üstten cekmis 100/90 icin iddali konusmus degisime ugrayabilir bu haftalarda
migros sanal marketten yapabilirsin market alışverişini
Ne kadarlık oldu canim 3 ayi gectiyse yani 12 hafta dolduysa bulanti vs bitiyormus ya daha rahat geciyormus ikinci 3 ay. Belki o yuzdendir icini ferah tut insaALLAH bisey olmaz doktora git icin rahatlasin
Ya ben sabahlari karnimi izliyorum ya da sirt üstü uzaninca sanki karnım seyiriyor gibi oluyor ya ben öyle inanmak istiyorum ihtimal veremiyorum cok erken diye sen nasil hissettin ne gibiydikızlar günaydın, bebek hareketlerini hissettim sanki dün ama emin değilim bu kadar erken olabilir mi 2.hamilelikte?
10 haftalık daha erken değil miNe kadarlık oldu canim 3 ayi gectiyse yani 12 hafta dolduysa bulanti vs bitiyormus ya daha rahat geciyormus ikinci 3 ay. Belki o yuzdendir icini ferah tut insaALLAH bisey olmaz doktora git icin rahatlasin
İnş canımBenim de dün birden kesildi yarın iyi haberler alırız umarım
Ya ben sabahlari karnimi izliyorum ya da sirt üstü uzaninca sanki karnım seyiriyor gibi oluyor ya ben öyle inanmak istiyorum ihtimal veremiyorum cok erken diye sen nasil hissettin ne gibiydi
Kızlar merhaba ben Temmuz annelerinden misafir olarak geldim ve bizim topik mide bulantısından geçilmiyor siz bizden daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim bulantılarınız geçti mi ve ya azaldı mı azaldıysa kaçıncı haftada azaldı
Acaba ikiz mi bebeğiniz?Benim ne gecti ne azaldidaha bu sabah kalkar kalkmaz cikardim.smdide is yerinde kusmamak icin cabaliyorum.normalde 3.aydan sonra gecer derler ama benim bi gun var bi gun yok.var oldugu gunler sabah aksam cikariyorum gun boyuda bulanti devam.olmadigi gunler yemek yerken bulanti oluyor ama sansli gunumdeysem cikarmiyorum
Günaydınlar müthiş mide bulantılarım yine beni uykumdan uyandırdı
Birazcık geçse keşke.
Bendede heterozigot var ama yinede iğne kullaniyorum.. Allaha emanet cocuklarimizİnsanın bi tanecik de olsa bi evladının olmasi yine içini rahatlatiyordur o zaman ben de korkmayabilirdim belki. Yabancı kaynaklar da düşüğün sebebinin pıhtılaşma olup olmadığının iyi araştırılması gerektiğini söylüyor. Folik asitin hamilelik ilerlese de kullanılması gerektiğini. Bir de heterozigot ise kullanilmasa da olur diyen makaleler var. Biraz sanırım şans ve Allah'a emanet geçireceğiz bu günleri.
Acaba ikiz mi bebeğiniz?
ilk küçük tepik hissettim akşam yemeğinde sabaha doğru da sol tarafımda toplanmış dönüyor gibi hissettm.. yakın takipteyim artık bir daha olursa kesin hareket diyebilecğeim :)Ya ben sabahlari karnimi izliyorum ya da sirt üstü uzaninca sanki karnım seyiriyor gibi oluyor ya ben öyle inanmak istiyorum ihtimal veremiyorum cok erken diye sen nasil hissettin ne gibiydi
Ne zamana gelir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?