- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.441
Benim ikinci bi de çok zayıfım canım oglumda da çok erken hissetmiştim dr onaylamıştı rahim zarı ince olanlar erken hissediyormuş tabi bu hissedilen seyler bariz tekmeler değil farklı bi his, seyirmeyle filan da karıştırmıyorum çünkü seyirmeden çok farklıydıdaha hissetmek için çok erken en az 16. haftada gelir o hareketler.
Tiroid ilacı alıyorum canım euthyroxHangi ilacı kullanıyorsun canım
bi sorun olduğunu sanmıyorum canım ama dr a git bebişini gör bi rahatla :)
Ben biri prof. 3 doktora gittim canım 3 üde iğne ve coraspin konusunde hemfikirdi. Bende de tek gen homozigot, bebekte kromozom sıkıntısı olabiliyor. Döllenme sırasında olan bir problem yüzünden. İlla anne babadan aktarılan sorun olmayabiliyormuş. Ama herşeyde hesaba katılıyor bizde esimin morfoloji problemi vardı onada bağladılarBen iki hafta önce perinatologa gittim normal bi doktor takip etmesin diye. Benim tek gene homozigotum var ama doktor iğne vermiyorum ben sana dedi. Olmaz dedim benim iki düşüğüm var ben vermiyorum dedi sinirli bi şekilde. Kafam o kadar karıştı ki hamilelik boyunca folik asit kullanacaksin dedi. Tabi ben iğneyle hala devam ediyorum. 4 yıldır hamile kalamiyordum bi de bu çocuğu daha görüş birliği olmayan bi sebep yüzünden kaybedemem. Coraspini transferin ilk ayında yine doktor vermese de içtim. Şimdi ikinci bi görüş aradığım bi doktor arıyorum geçen hafta gittim birisine ben de karşıyım iğneyle dedi. Bizim kromozom testlerini de temizdi ama önceki düsukler neden oldu bilmiyorum
Yok canım bir sey olmaz insallah dusunme artık yoksa basin yine agrir Allah korusunSagol canim benim valla üstüne basa basa dedim ama iste annelik cidene baska biseymis hala icim icimi yiyor
Her hamileye takıyorlarmis bak kendi söylemiş doktor o da bilir kadin doğum doktoru olmasa da onun da bilgisi vardir elbet. Zaten bir şey olsa kendini riske atarmi her hamileye kullandigi bir sey bir daha boyle bir durum olursa doktorunada danisirsin icin rahat eder insallah hic birimiz ilac kullanmak zorunda kalmayizAy insaALLAH canim ya valla icim rahat etmedi gene de iste.. kendi kadin dogum doktorumu arayip sormasini bile rica ettim ama aramadi acilin doktoru her hamileye takiyoruz bundan dedi
Canim o deterjanlar sabunlar beni bitirdi. Bingonun parfümsuz deterjanini aldimBen 10.haftafayim. Bulantilarim azalmadi. Aksine artti. Sabahlari kahvalti edebiliyorum ama oyle Hersey yiyemiyorim. Gun icinde de cok seciciyim. Ki normalde hic yemek ayird etmem. Surekli midem agzimda geziyorum. Kokulara karsi hassasiyet zaten en ust selviye de. Parfum yumusatici kullanamiyorum kullananlar Danuzak duruyorum. Insallah gececek
yav boşver telaşlanacağına git kocana ne gerek ben nerdeyse kendime göre doktor bulacam diye diye tüm Batmandaki kadın doğumcuları gezip gezip bebeği görüyorumKızlar ben dayanamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Bugün devlet hastanesine bi gitmeyi düşünüyorum. Artık görmek istiyorum. 20 gün daha bekliyemicem. 20 gün sonra da kendi doktoruma giderim. Ama çok endiseleniyorumm. Iyi mı diye..
Eşimle de bir türlü irtibata geçemiyorum.. Bütün gün kapalı telefonu off
yav boşver telaşlanacağına git kocana ne gerek ben nerdeyse kendime göre doktor bulacam diye diye tüm Batmandaki kadın doğumcuları gezip gezip bebeği görüyorum
homozigota iğne verilir ama heterozigott için artık verilmiyorBen biri prof. 3 doktora gittim canım 3 üde iğne ve coraspin konusunde hemfikirdi. Bende de tek gen homozigot, bebekte kromozom sıkıntısı olabiliyor. Döllenme sırasında olan bir problem yüzünden. İlla anne babadan aktarılan sorun olmayabiliyormuş. Ama herşeyde hesaba katılıyor bizde esimin morfoloji problemi vardı onada bağladılar
ohhh iyi yapmışsın ne gerek beklemeyeŞu anda hastanedeyim canım sıramı bekliyorum geldim balla napiyim:)
Esin gorevemi gitti bir ara gelmisti yanina merak etme iyidir insallah. Guzel haberlerle dönKızlar ben dayanamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Bugün devlet hastanesine bi gitmeyi düşünüyorum. Artık görmek istiyorum. 20 gün daha bekliyemicem. 20 gün sonra da kendi doktoruma giderim. Ama çok endiseleniyorumm. Iyi mı diye..
Eşimle de bir türlü irtibata geçemiyorum.. Bütün gün kapalı telefonu off
Ben, Her sabah :) Sadece çalışırken gün içinde kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmış gibiSabahları belirtisiz uyanan var mı ?
Esin gorevemi gitti bir ara gelmisti yanina merak etme iyidir insallah. Guzel haberlerle dön
Ben hastaneye gitmeden kendi kadin dogum doktprumu aradim o da birsey olmaz bir serum yaparlar zaten icine koyacaklari ilac icin beni ararlar dedi ben de orayaa gittigimde doktorumu arayalim dedim ama aramadi inat etti :) benim de icime kurt düşmüştü oyuzden canimHer hamileye takıyorlarmis bak kendi söylemiş doktor o da bilir kadin doğum doktoru olmasa da onun da bilgisi vardir elbet. Zaten bir şey olsa kendini riske atarmi her hamileye kullandigi bir sey bir daha boyle bir durum olursa doktorunada danisirsin icin rahat eder insallah hic birimiz ilac kullanmak zorunda kalmayiz
Ya tam anlamiyla Rabbim hissettirecegi gunleri getirse insaALLAH cok aminilk küçük tepik hissettim akşam yemeğinde sabaha doğru da sol tarafımda toplanmış dönüyor gibi hissettm.. yakın takipteyim artık bir daha olursa kesin hareket diyebilecğeim :)
Canim ben hamile kalmadan once de karnim hep vardi:) simdi de biraz biraz daha ciktiCanım karnin büyüdü mu??
Seyirmeler bile ne heycanlandirir insani :)Bende dün pasta yedim 2 dk sonra karnım altı seyirdii. Dedim heralde bebek hareketlendi. Ama biliyorum ki bebek değil ama bir umut işte
Anladım benim hiç yokta onun içinCanim ben hamile kalmadan once de karnim hep vardi:) simdi de biraz biraz daha cikti
Malesef standart bi gobegim hep vardiAnladım benim hiç yokta onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?