2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
daha hissetmek için çok erken en az 16. haftada gelir o hareketler.
Benim ikinci bi de çok zayıfım canım oglumda da çok erken hissetmiştim dr onaylamıştı rahim zarı ince olanlar erken hissediyormuş tabi bu hissedilen seyler bariz tekmeler değil farklı bi his, seyirmeyle filan da karıştırmıyorum çünkü seyirmeden çok farklıydı
Hangi ilacı kullanıyorsun canım
Tiroid ilacı alıyorum canım euthyrox
fnd_50 mi-nick @pamukefe kızlar birden kesildi bugün o yüzden sordum yoksa çok sorun etmem böyle şeyleri. Yarın doktora randevu aldım bi bakacağım hem merak ediyordum.
bi sorun olduğunu sanmıyorum canım ama dr a git bebişini gör bi rahatla :)

Ausencia merhaba konu için bir önerim olacak..

buradaki hemen hemen herkes haziran ayında doğum yapacak ve yakınlar birbirlerine.. ilk sayfadaki tabloyu hafta cm gr hafta gibi kısımlar ekleseniz herkese daha çok yardım edebilir. hatta sorun vs eklenirse aynı sorunlara veya sorulara sahip olanlar birbirleriyle daha kolay iletişime geçebilirler..

Başka forumları incelemeye yada surekli arastırmaya gerek kalmamış olur.

ayrıca beni de eklerseniz sevinirim..

11+5 tahmini dogum tarıhı 14 haziran..cinsiyet vs ile ilgili bilgim yok 32. haftaya kadar ogrenmeyi düşünmüyorum. daha önce preeklampsiden bebeğimi kaybettiğim için aspirin ve hibor 5000 kullanıyorum 10+4 te bebegım 33mm idi.

Ben biri prof. 3 doktora gittim canım 3 üde iğne ve coraspin konusunde hemfikirdi. Bende de tek gen homozigot, bebekte kromozom sıkıntısı olabiliyor. Döllenme sırasında olan bir problem yüzünden. İlla anne babadan aktarılan sorun olmayabiliyormuş. Ama herşeyde hesaba katılıyor bizde esimin morfoloji problemi vardı onada bağladılar

Ay insaALLAH canim ya valla icim rahat etmedi gene de iste.. kendi kadin dogum doktorumu arayip sormasini bile rica ettim ama aramadi acilin doktoru her hamileye takiyoruz bundan dedi
Her hamileye takıyorlarmis bak kendi söylemiş doktor o da bilir kadin doğum doktoru olmasa da onun da bilgisi vardir elbet. Zaten bir şey olsa kendini riske atarmi her hamileye kullandigi bir sey bir daha boyle bir durum olursa doktorunada danisirsin icin rahat eder insallah hic birimiz ilac kullanmak zorunda kalmayiz

Canim o deterjanlar sabunlar beni bitirdi. Bingonun parfümsuz deterjanini aldim

yav boşver telaşlanacağına git kocana ne gerek ben nerdeyse kendime göre doktor bulacam diye diye tüm Batmandaki kadın doğumcuları gezip gezip bebeği görüyorum

homozigota iğne verilir ama heterozigott için artık verilmiyor

Esin gorevemi gitti bir ara gelmisti yanina merak etme iyidir insallah. Guzel haberlerle dön

Ben hastaneye gitmeden kendi kadin dogum doktprumu aradim o da birsey olmaz bir serum yaparlar zaten icine koyacaklari ilac icin beni ararlar dedi ben de orayaa gittigimde doktorumu arayalim dedim ama aramadi inat etti :) benim de icime kurt düşmüştü oyuzden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…